• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Že mám už asi závislost na sauně a vířivce a jdu dneska znova.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Generace sportovních fašistů zdravé výživy a automobilismu vygeneruje generaci feťáků, protože už nebudou ani brontosauři. A místo brontíků se bude chodit s partičkou. Když mi zrušili pionýra, taky sem se příšerně nudil.
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Mám v práci květovanou hunatou deku. Když je mi zima, zabalim se. Když mě sere svět, přetáhnu si ji přes hlavu. Kolegové se občas tváří, ale já mám deku.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Radši mlčím a jdu si obarvit šediny :D
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Dnes je to přesně 25 let od mého posledního sexu.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Dnes je to přesně 20 let od mého prvního sexu.
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Jsem z toho zmaten.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Přiznám se, že jsem mnoho let neměla pořádné zimní oblečení, protože nenávidím zimu a to, že nebudu mít zimní oblečení jsem brala jako jakousi vzpouru proti zimě :) Zcela nepřekvapivě to bylo dost kontraproduktivní a můj psychický stav to dost zhoršovalo. Letos jsem si koupila kabát ve woox a sportovní zimní sněhule do -17°C a jsem při pohybu venku naprosto vysmátá. Žádný stažený zádový svaly zimou, žádná husí kůže, žádný mrznoucí nohy, žádný tvrdý bradavky :D Když kráčím ráno do práce ledovou tmou, cítím se jako zachumlaná do teplého růžového obláčku.
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    LISKAAUDREY: ja z toho uzkosti nemam, ale premyslim jak je to mozne, zlatej Biden
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Strašně špatně snáším loučení. Trhá mi to srdce :(
    A tak tady bulím a nic no,…
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Vždy mi hne obočím, když někde přiznám, že si chodím povídat s psycholožkou a někdo na mě vybalí "vždyť ty to nepotřebuješ" nebo "nevypadáš na to". Odpověď je "no, ale mozna pravě proto, že tam chodím...".
    Druhým obočím mi pohne, když ta sama osoba za mnou druhý den přijde, že už je toho na ní tolik, že se ráno z ničeho nic sesypala a rozbrečela". Přižemž já jí s úplným klidem říkám, že je potřeba občas ze sebe vypustit i takové emoce.
    Ale v žádném případě pak takové lidi neposílam k Dr. nebo se je nesnažím diagnostikovat, protože vím, jak mi to je samotne protivné. Spíš doufám, že když se přiznam sama a vyslechnu je, třeba jednou, až uznají, že by se jim pomoc hodila, tak se ozvou... nebo inspirují.
    A možná je někdy lepší Dr. navštívit a neodnest si diagnozu nebo prášky, než to zanedbat a hrabat se z toho ještě dýl... či nechtěně ubližovat okolí.
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    ...jsem si zas zařídila terapie, páč mám prostě úzkosti z toho co se všude děje...
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    SALAMAN: No vono vyhořet nemusíš jen z práce.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    přesně. jste-li ve srajdách, vy za to nemůžete. to ten zlej svět!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ZEBROWSKI: jak říkám, ruské atomovky jsou last season.
    zato americké...
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    SALAMAN: jako ale přiznejme si situaci :D svět napruženej konflikty, AI overlord za rohem, u kormidla narcistní 80 letý dítě, jinde zloději s IQ globusu, planeta se ohřívá, všechno hned realtime a v HD
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZEBROWSKI: odkdy rusáci zachraňují svoje občany?
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    TRISSIE: Putin je největší korupčník na světě a střílí si botox, ten umřít nechce
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ZEBROWSKI: ruske atomovky jsou so last season!
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    TRISSIE: ruské děti pořád studuji a žijí na tom zlém západě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam