• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    WRNQ: já vždy říkala, no rok a půl mu/jí bude a teda ty vražedné pohledy maminek, jako co jsem to za matku, když to nevím na měsíc přesně! si pamatuji do teď...
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    WRNQ: Nám je dohromady 399 měsíců, proč se ptáte?
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    WRNQ: Hlavně se opovaž dítěti říkat tvarem jména, který má v rodným listě 😂 ..to jsi prostě krkavčí matka a šlus 😁
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    THAIGRR: Mně irituje ten mateřský plurál, tak jsem vždycky odpovídala za sebe, že mi je xy let a proč se zajímá. A vůbec to počítání v měsících, kokos, to je taky vynález! Je mu třicet osm měsíců! Do prdele s tím běžte.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    WRNQ: Predpokladam, ze "a kolik vam je?" je dotaz na stari ditete a "tricet jedna" je odpoved v mesicich
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    SALAMAN: konečně užitečná rada
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    WRNQ: 4. Vždycky je někde poblíž křoví, kde si můžeš nastřelit herák.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Ja chodila s dcerou na Gutovku. Piskoviste bylo vzdy obsypane tatinky drimajici sve pulitry zlataveho moku a ditka meli nasackovane v piskovisti pro nejmensi, odkud se nemohly vybatolit. :))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Deska Nevermind mi změnila život.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    TANKIE_:
    Pravidla, co mi pomohla přežít.
    1. S nikým se na hřišti nebav a buď co nejdál od ostatních, ať neslyšíš, co si říkají. To by tě nasralo stejně jako hovor.
    ,,A kolik vám je?" - ,,Třicet jedna, proč se ptáte?"
    2. Kniha přijde vhod na hřišti nebo v momentě, kdy dítě kouká už tři a půl hodiny na zaměstnance technických služeb, jak obsluhují drtič větví.
    3. Hřiště jsou uzpůsobena tomu, aby se na nich dítě spíše nezabilo. Nechat bejt. Ty rodiče, co jsou dítěti furt za prdelí a říkají mu: ,,Sem dej nožičku!"...to je prostě peklo.

A les s batoletem je super. Zdrhá pomalu a ty můžeš hledat houby.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MAR_TINA: Já to nepoznám :)
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    LORD_DE_SEIS: já se ostatním matkám vyhejbam jako čert kříži

AXTHEB: jo tak je to mym kdichtem, to dost vysvětluje
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    AXTHEB: zdravilo nebo balilo? :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    TANKIE_: Mně teda s kočárem zdravilo spousta maminek s kočárky :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LORD_DE_SEIS: nemusí, já jsem na dětská hřiště skoro nechodila. To naštěstí není povinný tam chodit, uf :D
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    TANKIE_: užívej si to...za chvíli je budeš na dětském hřišti nenávidět :-D
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    TANKIE_: to by mě nenapadlo 😀❤️
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    TANKIE_: to by imho bylo doslova proti prirode..:)
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Myslela jsem si, že se ženský s kočárama zdraví jako motorkáři. Nebo, že aspoň kejvnou. Tak ne.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Bože, jakej sem asi otec, kterej na děti řve aby neřvali, nevztekali se a neházeli vecma vzteky...sem úplně stejnej..
    DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    CYBORCA: tvarohový 🤭
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    !i!MILUJU!i! makovej zavin! 🩷
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Nějak jsem tomu městu odvykla. Nepřát lidem ve food courtu dobrou chuť mě stálo veškerou sebekontrolu. Pochopitelně mi pak chyběla, když jsem chtěla projít kolem running sushi…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam