• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    AKNAMOR: tos mi pripomnela, ze musim pro puncochace!
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    Nesnáším vouchery jako dárky, ještě navíc od lidí, co mě fakt dobře znají a mohli by něco dobrýho vymyslet sami. Teď si musím ten dárek vymyslet sama a ještě jsem omezená tím obchodem... (a říkala jsem, že nic nechci, ale to se nesetkalo s pochopením)
    NEI
    NEI --- ---
    DRUMID23: Jak by to mělo dopadat? :-)
    Udělala jsem to tajně, takže žádné dítě kvůli tomu neplakalo, neboj. :-)
    A ten hřebínek/kartáč byl překvapivě příjemný.
    Po a před užitím jsem ho umyla.
    DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    NEI: a jak to dopadlo?🤔
    NEI
    NEI --- ---
    Právě jsem si učesala vlasy hřebínkem z dětské sady na hraní protože jsem si doma zapomněla ten svůj. :-)
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    Před spaním jsem si výjimečně nezahulil, tak jsem měl divoké sny. S kolegou jsme šikanovali a mlátili Macinku. Pokaždé, když mi ho začínalo být lito, tak se zachoval jako zmrd, tudíž bylo potřeba v šikaně pritvrdit. Kéž by ten sen nikdy neskončil.
    ALARICA
    ALARICA --- ---
    MART1NKA: to by bylo málo. 😅 ale dětské drynites ok. 😊👍
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    som sa prisla priznat, ze moj mozog je tak zdeptany vsetkymi tymi chlapmi, co so mnou vyjebali, ze si vymysla koniny aj tam, kde fakt ziadne nie su.
    aj cez roky terapie. ja tie zaciatky vztahov nemam rada, prosim si obdobe, ked pred sebou v teplakoch prdite na gauci. diky.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ALARICA: a co snuggsy alebo ine podobne kalhotky, skusala si? je to docela gamechanger na menstruaci, zvladne to prekvapivo dost tekutiny. s tymto by si to mohlo tiez poradit.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    aha, tak jsem dneska všechno zrušila :D, všechno má svoje řešení zdá se...
    GRANTORINO:
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Tedy to, že skončilo zkouškové a začal hned další semestr a hned mám zase chodit do školy, mne tentokrát vůbec nebaví... aspoň týden pauzy tyjo...
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    STICKYGREEN: na tom hřbitově pro psy nebo u slunečních hodin? :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    FRK_R23: to i rozchody a ty jsou pry podobne bolestive jako smrt blizkeho. Taky to boli, ac nekoho min nebo vic, ale musí se s tím smířit. Stejně tak uplna ztrata milovane osoby bolí a lidi to prožívají - musí se s tím smířit.
    Co mam zkusenost, tak cim delsi dobu s tou danou osobou prozijes, tim je to tezsi a je jedno kolil ti je. Videla jsem padesatilete lidi se hroutit z umrti rodicu, vic nez ja a lomovali, co si ted bez rodicu počnou.
    I některá zvířata smutní nad ztratou, proč ne my... naopak tyhle projevy jsou lidsky hezke.
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    tak hlavne on neni zadny spravny a normalni zpusob, jak truchlit, lidi si Kübler-Rossovou dost zjednodusujou :) kazdy to citi a zpracovava jinak ..

takze ja se treba muzu priznat, ze prestoze mi zemrela milovana babicka predminuly tyden, tak jsem si musel na slzy udelat extra prostor, aby vubec prisly ..
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    FRK_R23: Dost často jde o prožití velký části života společně. Stejně jako o sobě spousta lidí uvažuje jako o relativně mladejch (já se třeba vnitřně cítím minimálně o dekádu mladší), tak u někoho milovanýho a čilýho taky můžeš mít pocit, že mu není 90, ale třeba 60 a jeho smrt tě zasáhne nepřipravenýho. Často to taky bejvá šok u nečekanýho úmrtí. Když se někdo dlouho trápí, lidi tolik netruchlí, jednak protože to čekali, jednak to berou i jako vysvobození.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    FRK_R23: protože někteří lidé nemají co říct už ve třiceti, a jiné bys rád poslouchal ještě v jejich stodvaceti.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    FRK_R23: ja teď zrovna byla na rozloučení s jednou mou blízkou ženou. Zemřela v 91 letech. Plakala jsem. Odešla silná osobnost, která ovlivnila spoustu lidí i mě. Odešla a s ní také jedna éra. Je to smutek nad ztrátou nějaké lidské síly, moudrosti, řekla bych.
    NEI
    NEI --- ---
    FRK_R23: Nářek a smutek nad smrtí je stejně přirozená součást života jako smrt samotná.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    JAMILLOS: docela by mě zajímalo, kolik procent lidí ten pirátský kloubouk odhodilo a už nerozšiřuje svou filmografii na pevném disku. mě ty streemovací platformy úplně míjí. nikdy jsem za ně nedala ani korunu, protože prostě mám ráda svý jistý na pevném disku. chvíli bylo zle (ulozto kaput), ale snažím se žít s fastshare a webshare a sžívám se s triky, které tam fungují, když člověk chce stáhnout na disk něco relativně nového
    ALESH
    ALESH --- ---
    FRK_R23: ja souhlasim, jen jsem chtel rict, ze ti lide casto spis narikaji nad sebou, nez nad nebozikem/nebozkou.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ALESH: Tomu já rozumím. Ale smrt je součástí života a pokud se někdo dožije 90 let, tak prostě přišel jeho čas.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam