• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ADELHAIDA: No a co jako udělá? Podepíše s tebou pakt ADELHAIDA-PRAASHEK? :)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Hlavně neříkejte Praashkovi, že jsem komunista, nebo si na mne někde počká.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LUSINDA: No právě. V jednoho boha věřiti budeš a pak je tam panteon nižších bohů pro jednotlivé oblasti, říká se jim svatí, ke kterým se lidi modlí, klaní se jim, a nikomu to nepřijde divné.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LUSINDA: Já bych jim to přál, musí to bejt cool, taky jsem svýho času sbíral třeba MtG. Teda, nemasakroval jsem u toho celý národy a kontinenty, ale já jsem komunista takže tu esoteriku genocidy celejch civilizací nedokážu ocenit mno :/
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    ADAMIRA: ale to ví i každý křesťan, že panna Marie by musela kojit několik životů, aby ty kapky mléka byly pravé. Oni prostě věří a budiž jim přáno. Rozdíl je asi v tom, že oni věří. Ale já křesťan nejsem tak třeba se tu mihne někdo, kdo to popíše líp.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LUSINDA: U těch ateistů je to prostě problém, jejich mysl není schopná pochopit jak moc esotericko-religiozně cool je mít 32 ukazováčků svatýho bedřicha 42 896 originálních hřebíků z kříže na kterej pověsili Ježíše Krista.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    ADELHAIDA: prave že vůbec. Když už tě jednou svatoreci tak ti nic nepomůže.

The Visit of the Relics of St Carlo Acutis, March 2026 – St Gregorys Church
    https://stgregorys.org.uk/relics/
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    LUSINDA: Asi ne, no:-) Já samozřejmě koncept svatých ostatků chápu, jen jsem tak nějak myslela, že se přestaly "vyrábět" někdy v době osvícenství.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Kupila som si krabicku boruvek a sezrala ju na posedenie. 5 minut radosti z Maroka.
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    Můžu pít čerstvý mlíko přímo od krávy, říkám tomu pro ten říz vemínkovice a rozhodně nemám problém se zažíváním. Jen sem trošku v komatu, protože toho pitomec vylemtám minimálně 0.5l.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    ADELHAIDA: ono to ateista asi moc neoceni. Zázračnou má c ostatků svatých.
    ENDER
    ENDER --- ---
    ADAMIRA: To je pravda, komunisti se balzamuji a vystavuji v celku :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ADELHAIDA: To je u vás komunistů naprosto normální tyhle názory...
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Přiznávám, že mi připadá fakt divný ukroutit 700 let starý mrtvole hlavu a vystavovat ji se závojíčem.
    OKENA
    OKENA --- ---
    Mam schopnost vytvářet v práci dojem, ze fakt hodne makam. Pritom vse stihnu v prvni polovine dne a pak jen buduji tenhle obraz :D
    Takovy ty rady, ze staci obcas odnekud nekam rychle chodit, rovnat papiry a tak, fungujou:D
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    VERSONNENHEIT: když máš všecky trenky proprděný
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    VERSONNENHEIT: https://en.wikipedia.org/wiki/Men%27s_underwear_index

radeji si koupim avii pisku a vapeny hydrat no..
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Přiznám se, že mě zajímá, co je to krize se spodním prádlem...
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Ráda bych viděla fotku!
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    uz dva dny, kvuli krizi se spodnim pradlem, nosim damske krajkove kalhotky. Diky tomu, ze mi odstrelil vrchni knoflik u kalhot, krajkovy lem s kytickovym motivem videli ve skladu sanity u Ptacka, kdyz jsem na strechu auta pridelaval KG trubky a nasledne ve stavebnich pri nakladani cementu.. mno pral bych vam videt jejich vyrazy u kelimkoveho kafe v 7 rano.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    zitra odjíždím, nemam nic nachystano a nabaleno
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam