• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ERRTU: my jsme dneska na perštině probírali křesťanské kostely v Íránu a tohle je arménský kostel ve čtvrti Jolfa v Esfahánu a naše íránská učitelka nad tím kroutila hlavou, že proč to mají ti křesťani v těch kostelech a že je to hrozný.. oni totiž takovéhle hezky explicitně namalované peklo nemají :D a divila se přímo nad tímhle výjevem..

ERRTU
    ERRTU --- ---
    ADELHAIDA: me se na tom krestanstvi hrozne libi jedna vec: uz od stredoveku plati ze aby se spravny krestan dostal do nebe tak musi byt pohrben ve vysvecene pude, a kdyz uz ne v jednom kuse tak aspon na v jedne hromade.
    proto se taky zlocinci, carodejnice a jan viklef palili na popel a ten hazel do reky, nebo je ctvrtili a zakopavali na rozcestich apod.
    ale jak byl nekdo pro cirkev nejak dulezity nebo vyznamny, juch pilku do ruky, ej povol hnato, na clanky te rozebereme, do vsech koutu sveta rozesleme a vecne hnit na ocim vsech poutniku te nechame :) fakt radost bejt svetec, nejdriv te umucej a pak vystavujou.
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Uuuuaaaaa ja bych spal..
    NEI
    NEI --- ---
    Tento měsíc jsem dostala dvě písničky o mně od dvou různých lidí.
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    Priznam se, ze jsem si nemohl pomoct.

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    vím, že "vývod z předků" je genealogický terminus technicus, ale vždycky, když to někde čtu, moje první asociace je přisprostle anatomická :-)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    LIQUID_SOUND: ja mam za sedackou jeste porad folii proti namraze a koste na snih… mozna to presunu vyhledove do kufru teda.
    DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    Mám slabou vůli, ale chci a tím něco udělat
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    kolik serii má ten britskej orig?

a vlastně je to jedno, prostě poor

když já miluju williama macy ,

a vo tom to je
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    SALVATOR: A mně ne!

zkusila jsem to
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    HRAFNAIN: Tohle mi oproti britskýmu originálu přišlo fakt blbý.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    dokoukal jsem Shameless,

Frank borec, ehm, vsichni borci
    dobrej časosběr, ICE v akci, a tak, gentrifikace v opožděném prenosu,
    blbá pohádka, ale měl jsem ji rád, až do konce

Frank! Gallagher!

Hříšníci (2011) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/278839-hrisnici/prehled/
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Dnes mi jedna paní v MHD říkala, že semnou velmi soucítí a lituje, že ví, jak to mám složité. Neumím tohle přijmout, nepřijde mi, že bych nějak trpěla, vždyť to je obdobi a každý si ten svůj batoh zivota nosí různě těžký, ale každý jej má
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Strašně moc mě baví koukat na díry v zemi.

Jakože jejich fotky mi přijdou roztomilé, jen o kousek méně než zvířátka.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    NELLAS: svatí jsou blízcí bohu jen pro to, že i přes nepřízeň osudu nepřestali věřit...nebo vykonali něco dobrého skrze svou víru. Ale jak píšu já křesťan nejsem....jen obdivovatel umění a občasný návštěvník kostelů.
    Nedávno jsem se třeba dozvěděla o existenci 14 pražských mučedníků. V kostele u Panny Marie Sněžné visí jejich nehezký obraz.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    ADAMIRA: Přiznávám, že zaútočit na Polsko byl vždycky můj tajnej sen.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    ADAMIRA:
    A ted si vem kolik kilotun tela pane ti nenasytci sežrali.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ADELHAIDA: No a co jako udělá? Podepíše s tebou pakt ADELHAIDA-PRAASHEK? :)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Hlavně neříkejte Praashkovi, že jsem komunista, nebo si na mne někde počká.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LUSINDA: No právě. V jednoho boha věřiti budeš a pak je tam panteon nižších bohů pro jednotlivé oblasti, říká se jim svatí, ke kterým se lidi modlí, klaní se jim, a nikomu to nepřijde divné.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LUSINDA: Já bych jim to přál, musí to bejt cool, taky jsem svýho času sbíral třeba MtG. Teda, nemasakroval jsem u toho celý národy a kontinenty, ale já jsem komunista takže tu esoteriku genocidy celejch civilizací nedokážu ocenit mno :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam