• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NICOLLETTE: Promiň :)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    TERRANCE: já jsem si založila tady knižní klub, že budu číst hrozný avantgardy, a nakonec většinou končíme u povinné literatury. A je to hrozně zajímavý :)

[Knižní klub u Nicollette]
    TERRANCE
    TERRANCE --- ---
    Většinu povinné četby ze střední školy jsem přečetl až v dospělosti. A vlastně mě to dost často baví. Ne že bych na střední nečetl vůbec, ale spíš nějaký brak nebo sci-fi. Povinná četba mi vždycky připadala jako něco strašně suchého a nezábavného.
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Poprvé v životě je mi ouzko z mezinárodního dění: že brzy nebude benzín a Rus vlítne do Pobaltí.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ERRTU: nvm, nechci spekulovat, nejsem holomek...:))
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    HAR4NT: nejsem si jisty jestli mistni id OTAVA je dostatecne jemny aby sel pouzit na kralovskem prevetu :D
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ERRTU: :)) id Otava tu je, muzem se ho zeptat
    jinak holomek=predpubertalni, jeste je holatko, tzn to byl poskok tak 9-12 let
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    HAR4NT: historické okénko: na Karlštejně zaměstnávali holomka který měl za úkol sběr tě nejjemnější otavy na královský prevét. na tom prevétu u krále stal lokaj a otavu mu podával.
    řeklo by se práce na pěst ale lidi se o to regulérně fackovali. protože jednak jsi u krále v jeho nejcitlivější pozici což je velká čest a známka důvěry, a druhak... co se řekne na prevétu,, to zůstane na prevétu. tj mohl králi soukromě sdělit úplně všechno včetně toho kdo jmenovitě ho chce otrávit aniž by se o tom ukladny vrah dozvěděl a mstil se whistleblowerovi :)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ERRTU: hmm, pavi pero ma sice estetictejsi design, ale tady vidim vyznamne vylepseni v okamzite gravitacni expedici jiz pozreneho a taky nemusel furt nakej otrok litat s kyblem sem a tam. K4 byl proste velky ümanista.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    HAR4NT: myslim ze zrovna na karlstejne je jeden prevet primo v hodovni sini aby kral nemusel v pripade nahle potreby opoustet hodokvas :)
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    KOUDY:
    To vypada jak kdyz sis to osral sam.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    HAR4NT: Jo, přesně takhle nějak jsem to myslela:)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    HAR4NT: Srat pred francouzskym vyslancem….to by se tady mohlo velmi libit, francouzi jsou zatracene neoblibeni. Na by se staly fronty.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ZANNA: to frcelo snad i v devadesatkach, akorat to byl asi obycejny plast. Kdo nemel barevne prkenko, mel kozesinku na víku... brrr... priznam se, ze ja nesnesu ani rohozku pred zachodem.
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    LUSINDA: Přiznávám se k noční můře. Jednou jsem zažila něco, co jako epoxidové, mořsky laděné prkénko zažila. Zrcadlu jsem předvedla oči dokořán.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    THAIGRR: prkýnko by bylo hezký ☺️
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    WRNQ: jakoze...za tebou 4 ozbrojenci s ochranky, vsude kolem naky splhouni, mezi nima pobiha sasek a u dveri herold prave ohlasuje prichod francouzskeho vyslance?:))
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    KOUDY: A dreveno-epoxidova misa by nebyla?
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    KOUDY: Ovšem:)) k tomu by ale člověk potřeboval záchod jak trůn.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    WRNQ: Zivot je prilis kratky na to srat jako vsichni ostatni! :))

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    WRNQ: presne, taky mame to.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam