GUMBA: souvislost s timhle zpusobem mrhani casu svyho zivota a politickym presvedcenim jsem doted nemel na radaru, spis vychazim z toho, ze moje absolutni neafinita k jakymkoli hram a tem fungujicich na nahode obzvlaste ma svuj puvod v nejakym genetickym defektu z my strany. Nehral jsem je nikdy, v zadny fazi myho zivota, ani jako dite ktery o existenci neceho jmenem politika nemelo tuseni. Na moje spoluzaky hrajici nejakou hru jsem pohlizel asi jako na nejaky tulene valejici se na plazi a cekajici na konec zivota. Nicmene, good point, budu to odted trochu sledovat.
Stejne tak zminka o motorce je imho na miste: ted sice zrovna neco truhlarim, ale mam v planu to tak v pet zabalit a vyjet se podivat nekam do chladnyho vzduchu, nejspis na Chasseral - coz je pocinani nevedouci vubec k nicemu. Myho parazita ale tesi pocit rovnovahy sil v zatackach, vune krajiny a chvilka v toku casu ve ktery prave o vubec nic jinyho nez o ten pozitek z jizdy nejde. Mozna nekdo kdo haze kostkou zaziva neco podobnyho a ja jsem o tenhle pozitek ochuzen (ne, tohle mi nikdo verit nemusi :)