• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SALVATOR: tak třeba backgammon se hraje s kostkami (někdy se nesprávně nazývá vrhcáby)
    Hlavní strategické prvky
    Vytváření bloků: Obsazení klínu dvěma nebo více vlastními kameny znamená, že na něj soupeř nemůže šlápnout ani vás vyhodit.
    Útok vs. Bezpečí: Hráč musí neustále vyvažovat riziko nechaných osamocených kamenů (blotů) s agresivním postupem vpřed.
    Flexibilita: Úspěšný hráč plánuje tahy pro různé možné kombinace čísel, které mohou na kostkách padnout.

Nicméně pohoršování nad tím, že někdo hraje hry, myslím, že je to celkem jedno, ze BU vadí vůbec jakýkoliv hry :)
    A co teprve petanque nebo cvrnkání kuliček do ďůlku, to už musí lézt BU po stropě...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BLOWUP: 1. Ty si ale neřek jenom to, že tě nebaví házet kostkou, to je naprosto v pořádku, ale že opovrhuješ těma, který to baví. Což je dost stupidní a omezený.
    2. Mohly hrát vrhcáby, taktickou hru s prvkem náhody. Myslím, že snad dokonce nějaká původní varianta šachu zahrnovala kostku. Nevíš nic, ale nebrání ti to utvořit si názor. To je poměrně stupidní a omezený.
    3. Nemůžu mluvit za ostatní, ale já sem poměrně dost emocíprost a věz, že to, že meleš stupidní omezený píčoviny pronáším s ledovým klidem.
    ACKO
    ACKO --- ---
    ONDRAT: a Blowup ve skutečnosti vypadá mnohem hůř :-)
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    D_B_M: a vis jak to dopadlo? Probudila jsem se za 2:20 min. s pocitem, ze jsem zaspala a uz jsem na cestě, pac uz nemelo smysl byt doma
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    LADY_MYSKA: Je zvláštní moci spát, natož potřebovat budik
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Je to takové zvláštní posouvat si budíček ze 3:50 na 4:15
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    GUMBA: samozrejme jim je jedno co si myslim, a abych se priznal, prekvapuje me ze to tak neni u zdejsich komentujicich. Tahle schopnost generovat emoce jenom na zaklade toho, co si nekdo koho neznam mysli je mi tak trochu zahadou - mozna funguje na podobnym principu jako to hazeni kostkou, nebo treba fandeni nejakymu sportovnimu tymu.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Clovek se prizna ze ho nebavi hazet kostkou a na nyxu propuknou emoce :) Se svetem to nemuze byt az zase tak moc spatny.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    BARBARELLA: Ve Švýcarsku to vypadá líp, řekl bych.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    HAR4NT: please vždyt je to kýč jak bič, ty vlámská školo :D pro zasmání dobrý, ale realistický to není ani smykem a chudák Goya musí rotovat v hrobě XD
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BARBARELLA: supr realistickej crossover mezi goyou a vlamskou skolou, perfektne vystizena zahorklost toho starce a tezkopadnost jeho uz tak davno jakykoliv elan postradajicich pohybu
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    KOUDY: fajn, tak ho prevypravej svymi slovy, at jsme si oba jisti, ze ho chapes spravne:-)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    SITH: Jop. Je to legrační. :)
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    Přiznám se, že mě příběh níže velmi inspiroval a proto jsem podle tohoto příběhu nechala vytvořit olejomalbu s důrazem na emoce. Bude sloužit jako odkaz příštím generacím.

Obyčejný život
    Blowup 2026

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Počkat, už vím:

KOUDY
    KOUDY --- ---
    HAR4NT: chapu tvuj nazor
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    KOUDY: dekuji za ujisteni. a nyni od virtue signalingu pro negramotne zpet k veci, pointe, OPOVRZENI, coz je
    pocit morální nebo hodnotové nadřazenosti nad jiným člověkem, jeho jednáním nebo názorem. a ne, nemuzes mit vlastni definici
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    A tak blbý, že doteď nevim, co na to říct.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam