• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ACKO: a měla by tam stát motorka!
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ACKO: A odkaz na nemeckej clanek!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LUSINDA: Kdyz se identifikoval jako kluk, tak nadaval hlavne zenam a rad je urazel a zesmesnoval. Ted kdyz nosi rtenku, tak uz ma prece konecne moznost urazet a nadavat vsem :))
    ACKO
    ACKO --- ---
    HWLLFFRDD: hele je to nedotažený, chybí mi hodinky nějaké známé švýcarské značky a na raybany proti slunci
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    OCTOPUSS: ale no tak, nepsala jsi někde, že je z tebe teď jiná slečna? Moc dlouho ti to nevydrželo.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BLOWUP: Ano, bohorovné debžotství, nebo-li "solipsistní filtr na všechno", jak říká GUMBA, má tendenci lidi iritovat. Překvapující, velká světová záhada.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    LUSINDA: Hush, Mrs. PickMeUp.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Přiznám se že mi to nedá

ACKO: Lepší?

LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Nebyl tohle náhodou klub ""priznejme se""" a my vás možná neodsoudime?
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Blowup by se určitě uživil třeba jako pravá ruka Goebbelse nebo v Severní Koreji jako předkladač schválených účesů.

Kdykoli si myslím, že už mě nemůže ničím překvapit, přijde reality check - pořád je kam se posouvat. Gratulki!!
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    BARBARELLA: je tam moc domu. Musej bejt 4 v okruhu 200m.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SALVATOR: ano, to je pravdepodobne to, co mnohe rozrusilo. S tim nemam problem, pouze me to prekvapilo, me jsou pocity cizich lidi v podstate jedno. Svet je plny zahad.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    GRANTORINO: co na tom záleží, když tebou stejně bude Blowup opovrhovat :-(
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    GRANTORINO: Ach tak.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SALVATOR: ja jsem si dovolila tě doplnit a rozšířit a upřesnit (nicméně jsem netušila jestli myslíš vrhcáby, což je v jednodušší verzi jen házení 5 kostek a sčítání čísel nebo backgammon, který je složitější a má hrací desku; hint jde o dvě rozdílné hry, s tím, že jedna je složitější s taktikou, ta první zas tolik ne...)
    ACKO
    ACKO --- ---
    SALVATOR: Na druhou stranu si musíme uvědomit, že Blowup prožil celý svůj dospělý život v zemi, kde se patrně stále cítí jako imigrant z východu, nepřijatý a přehlížený, s jeho typicky slovanským ksichtem automaticky identifikovatelný jako nešvýcar a tím pádem vyčleněný, neb švýcarská společnost je v tomhle hodně drsná. Reaguje na to tak, že nyx je jeho revír, kde si na okamžik může zažít tu chvíli převahy, když sepíše svůj pocit, který v reálu nemá publikum a my mu tu dáme trochu pozornosti.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    GRANTORINO: No dyť píšu, že se vrhcáby hrajou s kostkou. Nebo sem asi nepochopil smysl tvého sdělení.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SALVATOR: tak třeba backgammon se hraje s kostkami (někdy se nesprávně nazývá vrhcáby)
    Hlavní strategické prvky
    Vytváření bloků: Obsazení klínu dvěma nebo více vlastními kameny znamená, že na něj soupeř nemůže šlápnout ani vás vyhodit.
    Útok vs. Bezpečí: Hráč musí neustále vyvažovat riziko nechaných osamocených kamenů (blotů) s agresivním postupem vpřed.
    Flexibilita: Úspěšný hráč plánuje tahy pro různé možné kombinace čísel, které mohou na kostkách padnout.

Nicméně pohoršování nad tím, že někdo hraje hry, myslím, že je to celkem jedno, ze BU vadí vůbec jakýkoliv hry :)
    A co teprve petanque nebo cvrnkání kuliček do ďůlku, to už musí lézt BU po stropě...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BLOWUP: 1. Ty si ale neřek jenom to, že tě nebaví házet kostkou, to je naprosto v pořádku, ale že opovrhuješ těma, který to baví. Což je dost stupidní a omezený.
    2. Mohly hrát vrhcáby, taktickou hru s prvkem náhody. Myslím, že snad dokonce nějaká původní varianta šachu zahrnovala kostku. Nevíš nic, ale nebrání ti to utvořit si názor. To je poměrně stupidní a omezený.
    3. Nemůžu mluvit za ostatní, ale já sem poměrně dost emocíprost a věz, že to, že meleš stupidní omezený píčoviny pronáším s ledovým klidem.
    ACKO
    ACKO --- ---
    ONDRAT: a Blowup ve skutečnosti vypadá mnohem hůř :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam