• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    SALAMAN: nevis o co prichazis, abych te dlouho nenapinal, caldecott byl u vytrzeni! hodil jsem petku a ctyrku, coz prebilo jeho pet a dalsi dve sestky, po nich dve ctyrky a dve pekty, kdyz pak hodil trojku a dvojku, po nich dve ctyrky a dve petky. když pak hodil trojku a dvojku, padla mi sestka a trojka.
    a nakonec jsem hodil petku a dvojku!
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    tuze nerada si hledam místo k ubytování
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    já chci taky ty olivově zelený bikini jak ma dewii :)))))
    jako fakt
    ACKO
    ACKO --- ---
    BERUSKA_CA:
    GRANTORINO: hele já už si ty Blowupovy reálie zas tak nepamatuju, má mě už snad 10 let v DI, protože mu neposkytuju ten zpětnovazební dopamin, tak logická volba :-)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ACKO: a měla by tam stát motorka!
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ACKO: A odkaz na nemeckej clanek!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LUSINDA: Kdyz se identifikoval jako kluk, tak nadaval hlavne zenam a rad je urazel a zesmesnoval. Ted kdyz nosi rtenku, tak uz ma prece konecne moznost urazet a nadavat vsem :))
    ACKO
    ACKO --- ---
    HWLLFFRDD: hele je to nedotažený, chybí mi hodinky nějaké známé švýcarské značky a na raybany proti slunci
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    OCTOPUSS: ale no tak, nepsala jsi někde, že je z tebe teď jiná slečna? Moc dlouho ti to nevydrželo.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BLOWUP: Ano, bohorovné debžotství, nebo-li "solipsistní filtr na všechno", jak říká GUMBA, má tendenci lidi iritovat. Překvapující, velká světová záhada.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    LUSINDA: Hush, Mrs. PickMeUp.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Přiznám se že mi to nedá

ACKO: Lepší?

LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Nebyl tohle náhodou klub ""priznejme se""" a my vás možná neodsoudime?
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Blowup by se určitě uživil třeba jako pravá ruka Goebbelse nebo v Severní Koreji jako předkladač schválených účesů.

Kdykoli si myslím, že už mě nemůže ničím překvapit, přijde reality check - pořád je kam se posouvat. Gratulki!!
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    BARBARELLA: je tam moc domu. Musej bejt 4 v okruhu 200m.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SALVATOR: ano, to je pravdepodobne to, co mnohe rozrusilo. S tim nemam problem, pouze me to prekvapilo, me jsou pocity cizich lidi v podstate jedno. Svet je plny zahad.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    GRANTORINO: co na tom záleží, když tebou stejně bude Blowup opovrhovat :-(
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    GRANTORINO: Ach tak.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SALVATOR: ja jsem si dovolila tě doplnit a rozšířit a upřesnit (nicméně jsem netušila jestli myslíš vrhcáby, což je v jednodušší verzi jen házení 5 kostek a sčítání čísel nebo backgammon, který je složitější a má hrací desku; hint jde o dvě rozdílné hry, s tím, že jedna je složitější s taktikou, ta první zas tolik ne...)
    ACKO
    ACKO --- ---
    SALVATOR: Na druhou stranu si musíme uvědomit, že Blowup prožil celý svůj dospělý život v zemi, kde se patrně stále cítí jako imigrant z východu, nepřijatý a přehlížený, s jeho typicky slovanským ksichtem automaticky identifikovatelný jako nešvýcar a tím pádem vyčleněný, neb švýcarská společnost je v tomhle hodně drsná. Reaguje na to tak, že nyx je jeho revír, kde si na okamžik může zažít tu chvíli převahy, když sepíše svůj pocit, který v reálu nemá publikum a my mu tu dáme trochu pozornosti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam