• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    U samoobslužek nepodvádím, neb jsem ráda, že tam jsou. Ale o víkendu jsem pojala úmysl udělat bramborový knedlíky plněný uzeným. I vydala jsem se do Alberta, což je můj oblíbený obchod. V regálu s uzeným jsem našla jen jeden druh, který měl přes 80% masa, zbytek byl níž než 60%. U pokladny mi ale nešel načíst a přivolaná obsluha pravila, že čárový kód je nejen pomuchlaný, ale celý je špatně, takže si maso nemůžu koupit. Ptala jsem se, co s ním udělají. Prý ho vyhodí. Navrhovala jsem teda, ať mi ho prostě dají, když ho teda stejně vyhodí. To prý nejde a mám si vzít jiný kus. U regálu jsem ale zjistila, že chybu v kódu mají všechna masa tohohle druhu. Takže jsem si prostě jedno vzala, navážila ho jako jablka Evelína a bylo. Jako kvalitní uzený asi nevyhodí a vezme si ho nějaký zaměstnanec, ale že bych si kvůli jejich chybě měla kupovat nějakou srágoru nadopovanou bůhvíčím, to ne.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    TRISSIE: a nejhorší je manželka s dětma. Nejenom že neví, co si to vlastně kdo koupil, ale ještě to všechno ekologicky nahází do jednoho pytlíku a tím vytvoří blocker užití samoobslužné pokladny, přestože máme jen pár položek.
    Přiznám se, že radši jdu nakoupit sám.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ale teda jestli to za mě pozná, jestli ten kousek pečiva je "celozrnná bageta", "kornspitz" nebo "velký vícezrnný rohlík", tak asi dobrý, ne? :-)

přiznávám se, že pravidelně u samoobslužných pokladen tápu, co jsem to vlastně koupila a jak to tedy mám namarkovat!
    LORDPEET
    LORDPEET --- ---
    HEJSEK23: vzhledem k tomumnožství zboží a počtu lidí co to tak dělá si myslim, že dlouhodobě se to vyplatí určitě :)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    LORDPEET: to se Albertu jistě vyplatí :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LORDPEET: no do háje, to už nikdy nekoupím sušenou bazalku!

v Tescu mě prodavačka naučila, že když chci kupovat tyhle lehoučký věci, co jsou pod rozlišovací schopnost váhy (která ale bude řvát, dokud nezaregistruje změnu), musím k nákupu přihodit jedny nenačtený žvejkačky a po zaplacení je zase vrátit :-)
    LORDPEET
    LORDPEET --- ---
    HEJSEK23: Albert chce u pokladen zkoušet nasadit AI, která bude identifikovat zboží, aby se toto nemohlo dít ;D
    Podobný čachry totiž dělá velká spousta lidí.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    jsem ošklivej podvodník. Právě sem si u samoobslužný pokladny dvě koblihy za dvacku namarkoval jako dvě housky, a zaplatil 6 korun
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    A taky mam osudovou lasku, akorat uz tak dvacet let je osudova jen v mejch vzpominkach. Ani pes nestekne! :)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Nenavidim svoje starnuti! Jsem tlusha, mam sedivy vlasy, ruzne pohekavam a nektery veci uz vubec nechapu a nic o nich nevim. Pritom jsem jeste pred 10 lety byla v topu. Zabavna, vtipna, radostna… kazdej se mnou chtel bejt kamos! Ted uz ledaze trapne dolejzat za kindrama a delat, ze nevidim, ze maj´ ze me prdel nebo si uznale poseptavaj, jak jsem v pohode geront.

Jezis, to me tak sere tohleto!

A taky kolem me umiraj ruzny lidi, ktery nechci, aby umirali!
    HANNA
    HANNA --- ---
    Mám tu na světě jednu osudovou lásku a víme o tom jen my dva. Známe se od 12 let a celý život se míjíme; buď jsem chtěla já a nechtěl on, nebo chtěl on a nechtěla jsem já. Jednu dobu jsme o sobě nevěděli, ale vždy jsme k sobě našli znovu cestu. Minulý týden jsme se viděli po 6 letech a okamžitě nám bylo jasné, že chceme oba, ale realita už nám to nedovolí. S pocitem, že je to konečně oboustranné, se mi bude dál žít mnohem líp, ale to, že se nemůžeme vzájemně ani dotknout, je šílené zoufalství. Konečně jsem pochopila, proč mám tak moc ráda knížku/seriál One Day, jsme trochu jako Emma a Dexter, jen s rozdílem, že život nám nenabídl možnost být spolu. A bolí i to, jak málo hezkých společných chvil jsme za těch víc než 25 let prožili. Nikdy jsme nezačali a zároveň nikdy neskončíme.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Mně máma asi v šesti letech, kdy jsem zatoužila mít dlouhé vlasy, řekla, že mě česat nebude, takže postupem času jsem si naučila udělat vzadu pěšinku a pak i ten francouzský cop. Drsný rodič=dobrý skills.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    přiznávám se, že ač jsem dlouhovláska a mám tři dlouhovlasé dcery, umění francouzského copu jsem nikdy nezvládla ani na cizích, natož na sobě!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KAIAFOX: Možná je to jen pozvánka na kvalitní ocumovani :))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DARKINA: Měla jsem kolegyni, co obdivovala moje umění zaplést si obyčejný cop, že by to nedala. Takže na tom nejsi ještě úplně nejhůř :)
    Francouzský cop dávám bez zrcadla podle citu. Stejně u toho zavírám oči a zrcadlo mi nemá jak pomoct.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MART1NKA: Že bych konečně překonala závratě?
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KAIAFOX: Poď so mnou na stenu až budem moct :)
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    KAIAFOX: To naprosto chápu. To je druhá věc po hezkejch zadcích.
    MELDA
    MELDA --- ---
    KAIAFOX: Vsak ty mas sama moc pekny ramena
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    LISKAAUDREY: Já ramena.. miluju vysekaný delty :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam