• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ADELHAIDA: Oni si zaměstnanci oficiálně to vyhazované zboží brát nesmějí, pokud vím.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    U samoobslužek nepodvádím, neb jsem ráda, že tam jsou. Ale o víkendu jsem pojala úmysl udělat bramborový knedlíky plněný uzeným. I vydala jsem se do Alberta, což je můj oblíbený obchod. V regálu s uzeným jsem našla jen jeden druh, který měl přes 80% masa, zbytek byl níž než 60%. U pokladny mi ale nešel načíst a přivolaná obsluha pravila, že čárový kód je nejen pomuchlaný, ale celý je špatně, takže si maso nemůžu koupit. Ptala jsem se, co s ním udělají. Prý ho vyhodí. Navrhovala jsem teda, ať mi ho prostě dají, když ho teda stejně vyhodí. To prý nejde a mám si vzít jiný kus. U regálu jsem ale zjistila, že chybu v kódu mají všechna masa tohohle druhu. Takže jsem si prostě jedno vzala, navážila ho jako jablka Evelína a bylo. Jako kvalitní uzený asi nevyhodí a vezme si ho nějaký zaměstnanec, ale že bych si kvůli jejich chybě měla kupovat nějakou srágoru nadopovanou bůhvíčím, to ne.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    TRISSIE: a nejhorší je manželka s dětma. Nejenom že neví, co si to vlastně kdo koupil, ale ještě to všechno ekologicky nahází do jednoho pytlíku a tím vytvoří blocker užití samoobslužné pokladny, přestože máme jen pár položek.
    Přiznám se, že radši jdu nakoupit sám.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ale teda jestli to za mě pozná, jestli ten kousek pečiva je "celozrnná bageta", "kornspitz" nebo "velký vícezrnný rohlík", tak asi dobrý, ne? :-)

přiznávám se, že pravidelně u samoobslužných pokladen tápu, co jsem to vlastně koupila a jak to tedy mám namarkovat!
    LORDPEET
    LORDPEET --- ---
    HEJSEK23: vzhledem k tomumnožství zboží a počtu lidí co to tak dělá si myslim, že dlouhodobě se to vyplatí určitě :)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    LORDPEET: to se Albertu jistě vyplatí :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LORDPEET: no do háje, to už nikdy nekoupím sušenou bazalku!

v Tescu mě prodavačka naučila, že když chci kupovat tyhle lehoučký věci, co jsou pod rozlišovací schopnost váhy (která ale bude řvát, dokud nezaregistruje změnu), musím k nákupu přihodit jedny nenačtený žvejkačky a po zaplacení je zase vrátit :-)
    LORDPEET
    LORDPEET --- ---
    HEJSEK23: Albert chce u pokladen zkoušet nasadit AI, která bude identifikovat zboží, aby se toto nemohlo dít ;D
    Podobný čachry totiž dělá velká spousta lidí.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    jsem ošklivej podvodník. Právě sem si u samoobslužný pokladny dvě koblihy za dvacku namarkoval jako dvě housky, a zaplatil 6 korun
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    A taky mam osudovou lasku, akorat uz tak dvacet let je osudova jen v mejch vzpominkach. Ani pes nestekne! :)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Nenavidim svoje starnuti! Jsem tlusha, mam sedivy vlasy, ruzne pohekavam a nektery veci uz vubec nechapu a nic o nich nevim. Pritom jsem jeste pred 10 lety byla v topu. Zabavna, vtipna, radostna… kazdej se mnou chtel bejt kamos! Ted uz ledaze trapne dolejzat za kindrama a delat, ze nevidim, ze maj´ ze me prdel nebo si uznale poseptavaj, jak jsem v pohode geront.

Jezis, to me tak sere tohleto!

A taky kolem me umiraj ruzny lidi, ktery nechci, aby umirali!
    HANNA
    HANNA --- ---
    Mám tu na světě jednu osudovou lásku a víme o tom jen my dva. Známe se od 12 let a celý život se míjíme; buď jsem chtěla já a nechtěl on, nebo chtěl on a nechtěla jsem já. Jednu dobu jsme o sobě nevěděli, ale vždy jsme k sobě našli znovu cestu. Minulý týden jsme se viděli po 6 letech a okamžitě nám bylo jasné, že chceme oba, ale realita už nám to nedovolí. S pocitem, že je to konečně oboustranné, se mi bude dál žít mnohem líp, ale to, že se nemůžeme vzájemně ani dotknout, je šílené zoufalství. Konečně jsem pochopila, proč mám tak moc ráda knížku/seriál One Day, jsme trochu jako Emma a Dexter, jen s rozdílem, že život nám nenabídl možnost být spolu. A bolí i to, jak málo hezkých společných chvil jsme za těch víc než 25 let prožili. Nikdy jsme nezačali a zároveň nikdy neskončíme.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Mně máma asi v šesti letech, kdy jsem zatoužila mít dlouhé vlasy, řekla, že mě česat nebude, takže postupem času jsem si naučila udělat vzadu pěšinku a pak i ten francouzský cop. Drsný rodič=dobrý skills.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    přiznávám se, že ač jsem dlouhovláska a mám tři dlouhovlasé dcery, umění francouzského copu jsem nikdy nezvládla ani na cizích, natož na sobě!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KAIAFOX: Možná je to jen pozvánka na kvalitní ocumovani :))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DARKINA: Měla jsem kolegyni, co obdivovala moje umění zaplést si obyčejný cop, že by to nedala. Takže na tom nejsi ještě úplně nejhůř :)
    Francouzský cop dávám bez zrcadla podle citu. Stejně u toho zavírám oči a zrcadlo mi nemá jak pomoct.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MART1NKA: Že bych konečně překonala závratě?
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KAIAFOX: Poď so mnou na stenu až budem moct :)
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    KAIAFOX: To naprosto chápu. To je druhá věc po hezkejch zadcích.
    MELDA
    MELDA --- ---
    KAIAFOX: Vsak ty mas sama moc pekny ramena
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    LISKAAUDREY: Já ramena.. miluju vysekaný delty :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam