• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Je podlě mě nefér jako příklad CGI spektáklu uvádět zrovna Dunu, kde naopak šli cestou kombinací praktických a CGI efektů. Což je taková ideální cesta. Postavili pro potřeby filmu mraky kulis, atrap a bůhví čeho všeho ještě. Duna je zrovna kvalitní kino a je to natočeno velice poctivě s použítím i old school technik.

Dune 2 - Behind the Scenes of Riding Sandworms#dune2 #duneparttwo #dunepart2
    https://www.youtube.com/watch?v=5VeGwh5Gp0I

ale je toho samozřejmě mnohem víc. Tenhle CGI spektákl se týká spíš běžných blockbusterů jako třeba Marvel.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Skoro jsem na to slovo zapomněla. Spektákl ! Díky za připomenutí.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Nebavěj' mě ty hollywoodský spektákly. Nová Duna, například. Všechny ty fakin CGI věci.
    "Musela" jsem jich pár vidět a nechci už. Mám.ráda svoje divný simple filmy.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Jsem se vrátila na Twitter a obratem zjistila, že mám pořád olbřímí crush na jednoho pána. Kdysi jsem ho potkala osobně, vypnul se mi mozek a plácala jsem blbosti. Míjet ho na ulici, narazím do lampy. Nechápu, jak se s tím lidi normálně vyrovnávají.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    ELIZABETPACKARD: popravy!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Přiznávám, že sleduju, jak všem z vedra hrabe a jsme takoví víc vytočení :)))
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Mě trošku vytáčí jak vždycky někdo přijde sdělit, jak je nad věcí :-D
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Mě nic nevytoci. Durdit se nad chybami ostatních mi přijde jako ztráta času.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ELIZABETPACKARD: Mě teda trošku vytáčí, jak si lidi pletou podměty a podněty, ale jinak souhlas :D
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    ELIZABETPACKARD: trošku mě vytáčí ta chybějící čárka před ne :-P
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Dnes mi rezaly/trhaly spodni i horni osmicku a byly momenty, kdy jsem se u toho i smala. Pri injekci se klepu vzdy jak ratlik, hlavne u ty do ruky, ale personal mel vtipnou debatu a nejvic me bavilo, kdyz mi sestra odsavanim pricucla jazyk. Po hodine od zakroku do sebe soukam po lzickach pribinacek, protoze mi je blbe od aulinu, co do me nasypali.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ADELHAIDA: Jo, na chlapy v kiltech se fakt krásně kouká :)
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    SKID: Kolikrát si pak vyčítám, ze jsem neodešel, když jsem chtěl poprvé. Je mi blbě z chlastu nebo začnu usínat nebo se už nic neděje nebo všechno dohromady. Jak se říká, v nejlepším se má přestat.
    SKID
    SKID --- ---
    OKENA: taky to občas dělám a je mi pak zvláštně dobře i smutno zároveň. Jak kdy.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    OKENA: Viděla jsem na IG takový funny video, že odcházením z party bez rozloučení člověk ušetří asi dva dny za rok. Dost se tím řídím a ušetřím si takový to ,,nechooooooooď!"
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ADELHAIDA: mam kamarada, co ho nosi
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ELIZABETPACKARD: kde se na chlapa v sukni kouka jako na uchyla? Pokud ta sukne nema krajky, tak si myslim, ze je to spolecenosti prijate uz dlouho.
    OKENA
    OKENA --- ---
    Ráda chodím na párty, ale nejradši mám, když se vypařim a jako introvert se pak po anglicku vypařim. Ale porád z toho mám výčitky, že jsem málo společenská.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ADELHAIDA: za WW1 se Skotům v kiltech říkalo "ladies from hell", protože když se ozvaly v no-man's land dudy a vynořily se postavy v sukni, skopčáci věděli, že je čeká peklo :-)

'Ladies from Hell': Bagpipers Led the Charge During WWI
    https://historynet.com/ladies-from-hell-bagpipers-led-the-charge-during-wwi/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam