• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    KURE
    KURE --- ---
    GUMBA: proč jen kyslík? ma nejvyšší bod varu z plynů ve vzduchu?
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    JORGES: V těch je helium, kyslík (skoro čistý) kondenzuje zvenčí z okolního vzduchu, ty dvě malé kapky na trubce zpětné klapky.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    FIONOR: Nechci ti kazit radost, ale každej investor, co má alespoň trochu rozum, má to portfolio diverzifikovaný. Z oken skáčou jenom gambleři.
    JORGES
    JORGES --- ---
    GUMBA: Tomu nerozumím -- kyslík je v těch trubkách, ne?
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    Nikdy neodolám pokušení nechat si kapat trochu kondenzujícího kyslíku do dlaně. Štípe úplně jinak než dusík :)

KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    FIONOR: Máme stejnej internet?
    SP500 ani Nasdaq teda moc nikam nepadají. A to navzdory eskalaci v Persii.
    VRUT
    VRUT --- ---
    FIONOR: že to trochu spadlo není hroucení, ale časem může bejt, čeká se na to už dlouho ne
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Jak to napsat? No prostě občas mám chuť něco někomu napsat, čistě spontánně a když si tím nejsem jistý nebo cítím, že je to až moc spontánní, tak si zahulim trávu. To mi vyklidní mysl a zabrání mi to v tom, abych někomu napsal něco co je ve výsledku buď blbost nebo zbytečnost.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Ze sledování toho, jak se propadají akcie SpaceX a hroutí se trhy s cennými papíry mám masivní schadenfreude. Sice zároveň vím, že to znamená, že hromada normálních lidí přijde o své úspory na důchod a s tím, jak se postupně zhroutí světová ekonomika, to zhorší i můj život, ale poslední roky si máloco přeju tolik jako vidět příslovečný Řím v plamenech a sledovat makléře skákající z oken.
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Jdu si ubalit poradnou nohu z legalne vypestovane marihuany a pustit Samotáře.
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    Když jezdím do práce brzy ráno v neděli a silnice i chodníky jsou prázdný, představuju si, že nastal konec světa a já jsem poslední člověk na zemi. Někdy se do toho vžiju tak moc, že když náhodou potkám dalšího řidiče, v duchu se zaraduju: jé hele, další přeživší. :D Jo, mám ráda postapo a scifi.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    MICHELLEDANIELS: wystrč cozy?
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Teprve vcera jsem se pozastavila nad zkratkou WC a zjistila si, co to znamena.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    ERRTU: To je jak ze Stopařova průvodce.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    HRAFNAIN: koho by napadlo ze protistojny palec bude takovy hit, ze?
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    LUSINDA: a co ti brání? I'm in
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Má oblíbená FB stránka je Everyday Patriarchy Bullshit....... škoda, že na nyxu není podobné auditko.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ach, primáti
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Někdy se cejtim jako člověk...
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Někdy se cejtim jako zvíře.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Dneska mě strašně rozesmutnilo, že umřela Bonnie Tyler.
    Protože jsem ji měla moc ráda.
    A protože byla stejně stará jako moje máma.
    A proto, že je klidně možný, že jsem ze smrti Bonnie Tyler smutnější, než budu, až umře moje máma.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam