ACKO: jako takhle, prvni zarez ma asi prateta karlicka ktera me v sesti letech vzala na dva tydny na chalupu s kamaradkou (tudiz dve vetche osmdesatilete starenky a fakan. to leto se narodila moje segra takze jsem ho travil cele v exilu at se nemotam).
pamatuju si to jako dnes. v po pulnoci jsem se vzbudil... a mel jsem pocit ze se hybe zed a strop! nakonec jsem to nevydrzel a vzbudil pratetu ze se bojim a jestli nemuze rozsvitit.
rozsvitila ze si ukazeme, ze neni ceho se bat.
spatrili jsme snad tri metry dlouhy a dvacet cisel siroky pruh migrujicich mravencu faraonu oknem z venku pres obyvako-kuchyn oknem do spajzu.
nasledovala dovuhodinova promorovaci akce kdy tetky behaly se sprejema proti mravencum, morily co mohly a ja hubil kostetem stastlivce kteri unikly chemicke zkaze.
ve tri rano jsme sedeli v pachnouci sednici, tu a tam se na zemi krouti hynouci zastupce blanokridlych, nejvetsi hruza zazehnana.
tetky se rozhodly ze se uklidnime pred spanim sklenkou vina, mladej si taky zaslouzi, bojoval statecne.
nalily tri trojdecky.
nez nam to vsem seplo tak jsem ji do sebe zahnul na tri loky.
za deset minut jsem spal jak dudek a faraoni mohli migrovat skrz moje nosni dutiny a nevedel bych nic.