• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PIKKMA: pokud muzu nejak pomoc, klidne i s noclehem, tak pisni 🫶
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    PIKKMA: právě opouštíme jeden byt v Úněticích... :)
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    PIKKMA: z toho si nic nedělej, já byla "bezdomovec" loni po rozchodu 2 měsíce.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Povedlo se mi to dotáhnout na až na bezdomovce! V 25 to byla ještě sranda, ale ted nějak nevim...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ADELHAIDA: videla.jsem zatmeni v 99 a cekala jsem vetsi tmu a zmatene ptaky... aha. V 99 to presne tak bylo, uplnej horor Ptaci! Nemeli jsme se kam schovat :))
    CATT
    CATT --- ---
    ADELHAIDA: Tak příští rok Luxor, tam bude totálka.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Nezajímá mě zatmění Slunce. Viděla jsem to v roce 1999 a jako nic moc. Čekala jsem výraznější tmu, zmatený ptáky, krvavý déšť atd. a asi jsem byla přemotivovaná.
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    POWEROFSTYLE: Congrats. Od začátku prázdnin jsem v práci 46.
    POWEROFSTYLE
    POWEROFSTYLE --- ---
    Od začátku roku jsem byl v práci přesně 50 dní.
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    jezdim v aute s klimatizaci a mam otevreny okynko!!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    neumím přijímat lichotky a pochvaly. ale rád je poslouchám. věčná schíza :)
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Přiznám se že bývám někdy taky v posteli už kolem 20 hodiny, takže nevím jestli se vybičuju někam dojít :))
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    Až bude dneska zatmění slunce, budu už spát.
    ACKO
    ACKO --- ---
    ACKO: Vlastně kecám, nudila jsem se dost na mateřský, protože jsem byla nedostatečně stimulovaná intelektuálními podněty :-)
    ACKO
    ACKO --- ---
    VERSONNENHEIT: Já jsem se v pubertě nudila hrozně, z nudy jsem přečetla Temno od A. Jiráska, když mi bylo 14. Nuda je známka zrání mozku. Od 17 jsem se už nenudila.
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    VERSONNENHEIT: o nic nepřicházíš! prý se v dnešním světě nudí jen blbci... tak se taky snažím nebýt blbec. :)
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    Přiznám se, že se mi dost líbí, jak to vede Insequi :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Miluju knihy, a je jedno jestli jsou to sci-fi, fantazy, literatura faktu, historie, beatnicí... Stejně tak odjakživa miluju filmy, od devadesátkového rychlodabingu po velkofilmy na domácím kině, rád chodím do kina a užívám si to, miluju seriály, strašně rád nedělám nic, jen koukám na seriál, čtu si, nebo se prostě jen natáhnu a poslouchám hudbu, gramofon, minidisky, CD... baví mě ten rituál, občas u toho pročítám nebo si prohlížím už stokrát viděné booklety. Ze sociálních sítí jsem na nyxu a na FB, tam jsem přestal skoro chodit když se z toho stalo doupě reklamy a krátkých videí (ty z duše nesnáším, přijde mi to na hovno a nezábavný), na instagramu jsem si účet založil a zkusil psát o letadlech, mám tam cca 10 příspěvků a přesně 0 lidí co to zajímá, tak jsem se na to vysral a nechodím tam. Tiktok? to je to Ruský? Nebo si to pletu s telegramem? Reel se jmenujou ty videa? musel bych si to vygooglit přesně. Takže jsem boomer co se strašně rád nudí a v očích mladé generace je nepochopitelný jak mohu ve svém volném čase když zrovna nejsem na výletě/kole/projížďce autem a pod. dělat úplný hovno a ještě z toho být nadšený a šťastný.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Myslim, ze kdyz jsem se zakoukala do Marvelovek, tak jsem objevila cinnost, ktera me vytahne od vsedniho zivota do uplne jineho sveta a donutilo me to vlastne odpocivat. Do te doby jsem jela porad na 150%. Dneska uz vim, ze kdyz potrebuji vypnout, co si pustit a udrzi me to na gauci. Aktualne dceri ukazuji svet x-menů, takze opet mame slušnou serku ke koukani. V telce stejne prd davaj a vecer je to fajn vypínačka.
    Ale zase mi trva, nez me chyti neco, co je v nejakym hajpu a jedou to vsichni - viz GOT, Casa de papel, stanger things... apod. Vetsina me chyti az po tom, co to ma vetsina lidi zkouknute.
    Dodnes jsem nezvladla se zakoukat do Zaklinace, Lucifera a Stranger....
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    FIONOR: nemam zadne socky. nemam instagram, nemam fb, nemam twitter, tiktok jsem nikdy nepustil.
    mam jen nyx.
    protected by boomer-powers :)
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    FIONOR: Nevím na co nebo na koho reaguješ, o rychlým obsahu nebyla řeč))
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    VERSONNENHEIT: Přiznám se, že ten druhý odstavec, chtěl jsem doplnit to samé.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Přiznám se, že bych si moc přála vědět co to je se nudit. Nikdy jsem to nezažila, ani v dětství. Když já nic nedělám, můj mozek dělá...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam