• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    JAMILLOS: Nemáš vůbec zač, stačí říct píčovinu a já rád přispěchám.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    FRK_R23: Píšu o všech médiích. Hele to bych ti asi nevysvětlil, ale díky za názor.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    JAMILLOS: Nepatří to tam protože tebe to nezajímá? Nebo proč? Někdo tě nutí poslouchat zprávy na radiozurnalu? Třikrát mrkni, pokud musíš koukat na místní ligu.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    FRK_R23: Za "zbytek populace" bych nemluvil, a jak to "mám já", je irelevantní. Jde o to, že to tam nepatří.
    Ale na to bys přišel sám.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    JAMILLOS: Protože zbytek populace to poslouchá a žere? Nebo si fakt myslíš, že to mají všichni jako ty?
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Hele, já mám sport rád, ale proč je součástí zpráv? Proč je i v rádiu v ani ne pětiminutovým bloku zpráv minuta věnována tomu, že Jablonec bude hrát s Hradcem Králové, včetně komentáře od nějakýho oficíra z klubu? Ono se toho ve světě děje málo?
    O ostatních médiích nemluvě. Jestli ony v tom nebudou nějaký prachy... Ale to určitě ne!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    // jako abych jim nekřivdila, obvykle jsou tak vytížení, že mi to nahrávají za poklusu někam na tramvaj nebo do práce, z práce... já to jako chápu, jen já zas nemám moc čas to poslouchat :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NEI: doslova, jeho/její mínus 😅 ... Jsi laska, děkuji! 🫶
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ERVIN: to já nemůžu udělat :D.
    řekněme, že s přáteli máme radikální upřímnost, tož já bych to sice mohla takhle na férovku udělat, ale oni by mne na férovku poslali do prdele :D)))
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    GRANTORINO: Souznim. A zároveň dotyčným píšu, že hlasovky bez poslechu mažu.
    NEI
    NEI --- ---
    MICHELLEDANIELS: Už mě fakt vytáčí tvůj mínuskář.
    I za takhle hezkej příspěvek?
    Chcípni.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Právě jsem po bytě rozsvítila podzimní svíčky.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Dneska jsem misto prace (v praci) projela 14200 fotek v telefonu, abych z toho udelala vyber pro prababicku do alba, ktery dostane v sobotu ke 100. narozeninam. Mota se mi hlava, ale je to hotovy!
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    Občas když jdu po ulici a u země letí holub, tak si představuju, že ho nakopnu tak elegantně, jak to dělá Starlord v úvodní scéně Strážců galaxie. 8)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PIKKMA: pokud muzu nejak pomoc, klidne i s noclehem, tak pisni 🫶
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    GRANTORINO: Naprosto ti rozumím. O to více mě překvapuje, že mezi mládeží je to dominantní způsob komunikace. Oni mají WhatsApp skupinu a v ní si nepíšou, ale posílají hlasové zprávy, takže pak večer sedí a poslouchají desítky několikavteřinových příspěvků, jako "hmm", "dobře" a podobně. Nechápu, absolutně nechápu. Večer se posypu hlínou, abych si zvykal.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Ne že bych nebyla ráda, ale přiznám se, že ta včerejší noční bouřka zaskočila až tak, že jsem v půl jedné musela jít vymetat kanály, jinak bych měla vodu v kanclu.. ale asi by mi tato každoroční tradice, pobíhání polonahá po dvorku s koštětem, chyběla..
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GRANTORINO: Nevyžádané hlasovky považuji za druh manipulace až psychonásilí, zejména pokud chtějí rychlou reakci. Mluvčí pošle monolog, na který nemůžeš v průběhu hovoru nijak reagovat, reagovat na veškeré obsažené podněty jakoukoli formou je obtížné, nedá se moc vracet k začátku nebo podstatným informacím.
    Mám u toho sedět a dělat si výpisky?
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Nesnáším hlasové zprávy. Nesnáším je natolik, že mi trvá i několik dní, než si je pustím. Nesnáším je i od mých dobrých přátel. Ale bohužel mi je posílají. I moje profesorka uživatele mi je posílá. Nesnáším je. Nikdy je nenahrávám. Všichni mi je posílají a posledních dobou je to nejčastější typ komunikace od nich 🤦 a někdy to musím poslouchat hned, když je to důležité...si jsem taky boomer. Preferuji pokec u kafe.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam