• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    Teď jsem chtěla velmi intimně obtěžovat jednoho účastníka našeho tábora. Jako, je to otec od dítěte, ale měla jsem co dělat, abych nebyla až moc. Tvle, kdybych nechtěla, aby příště přijeli na příští tábor, tak bych se asi neudržela.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SIMSA: prdel si utiraj vsichni a ve zpravodajstvi ani tuk:p
    SIMSA
    SIMSA --- ---
    SALVATOR: Protože to sleduje téměř polovina Čechů?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SALVATOR: Já teda sportovní blokhy zpravodajství moc nedávám, ale tak nějak pochybuju že hlásí výsledky druhých a nižších lig. Hlavně se na to mrtě sází, takže gambleři potřebujou svoje informace!:)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    THAIGRR: Radiožurnál Sport (plus 3) nestačí?

hlavně, že zrušili Leonardo : /

konec rantu, sportu zdar, pasivnímu zvláště ; )
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    SALVATOR: Uvědom si, kolik lidi platěj ze svých daní za sport, tak by měli mít i informace, jak jim to jde
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Přiznám se, že v tomhle sem zajedno s JAMILLOSem. Sport, zejména profesionální, mi prostě v rámci lokálního i celosvětovýho dění přijde tak strašně irelevantní a zbytečnej, že prostě nechápu, proč by to mělo mít pokrytí v rámci téměř každýho bloku zpráv. Já beru, že to někoho zajímá, ale proč je nutný se i v rámci pětiminutovýho zprávařskýho vstupu v 15.00 dozvědět, že FC Kyselá Prdel zvítězila nad AC Dolní Hnojůvky v prodloužení na hlavičky 1:0, to fakt nechápu. Spoustu lidi zajímá spousta různejch věcí a svůj dedikovanej blok v téměř každejch zprávách to taky nemá.
    A nejen irelevantní, ale i nemorální. Nemyslím si, že by jeden člověk měl ročně za čutání do mičudy dostávat tolik, jako je HDP středně velkýho africkýho státu.
    Prostě:

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    JAMILLOS: Já vím.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Priznavam se, ze ke mne umeni promlouva nekdy opravdu silne.
    Kuprikladu dnes jsem se v duchu pohadala s van Goghovym autoportretem, protoze mi prislo, ze na me kouka velmi pohrdave.

Ale jinak jsem normalni a toho Cassirera v Berline fakt doporucuju, je to hodne dobra vystava a z Prahy kousek!
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    FRK_R23: Máš samozřejmě naprostou pravdu.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    JAMILLOS: Nemáš vůbec zač, stačí říct píčovinu a já rád přispěchám.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    FRK_R23: Píšu o všech médiích. Hele to bych ti asi nevysvětlil, ale díky za názor.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    JAMILLOS: Nepatří to tam protože tebe to nezajímá? Nebo proč? Někdo tě nutí poslouchat zprávy na radiozurnalu? Třikrát mrkni, pokud musíš koukat na místní ligu.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    FRK_R23: Za "zbytek populace" bych nemluvil, a jak to "mám já", je irelevantní. Jde o to, že to tam nepatří.
    Ale na to bys přišel sám.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    JAMILLOS: Protože zbytek populace to poslouchá a žere? Nebo si fakt myslíš, že to mají všichni jako ty?
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Hele, já mám sport rád, ale proč je součástí zpráv? Proč je i v rádiu v ani ne pětiminutovým bloku zpráv minuta věnována tomu, že Jablonec bude hrát s Hradcem Králové, včetně komentáře od nějakýho oficíra z klubu? Ono se toho ve světě děje málo?
    O ostatních médiích nemluvě. Jestli ony v tom nebudou nějaký prachy... Ale to určitě ne!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    // jako abych jim nekřivdila, obvykle jsou tak vytížení, že mi to nahrávají za poklusu někam na tramvaj nebo do práce, z práce... já to jako chápu, jen já zas nemám moc čas to poslouchat :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NEI: doslova, jeho/její mínus 😅 ... Jsi laska, děkuji! 🫶
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ERVIN: to já nemůžu udělat :D.
    řekněme, že s přáteli máme radikální upřímnost, tož já bych to sice mohla takhle na férovku udělat, ale oni by mne na férovku poslali do prdele :D)))
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    GRANTORINO: Souznim. A zároveň dotyčným píšu, že hlasovky bez poslechu mažu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam