• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    NELLAS: Nejspíš jelito :D
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    MACSKA: Také jsem si pouštěl. Leč nemám už moc kde přehrávat CD a na Spotify jsem to nenalezl.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NOFNAK: to je náhodou nejvyšší vyznamenání, co se ti může na nyxu dostat, taky mám svýho oblíbence, co mi omínuskuje každej příspěvek ve Věcech Veřejnejch během pěti minut, a pak to ještě zopakuje na mulťáku... dodneška netuším, kdo to je, ale ta letitá zarputilost mě nepřestává fascinovat.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    NEI: Souhlasím. Že někomu jiné ID vadí, je poměrně pochopitelné. Od toho je Ignore. Nicméně, že si někdo dá práce omínuskovat někoho jen proto, že ho nesnáší i u sebenevinějšího příspěvku, je prostě ubohé.
    Je tu pár lidí, kteří prostě dostanou mínus i kdyby napsali "Zamilování je krásné" nebo "Nezabíjejte koťátka".
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KAIAFOX: A co máš v ascendentu, ha? Nevím, co to je, ale na to se vždycky všichni vyplouvají, když jim ta pohádka náhodou nesedí.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    PETER_PAN: Haha, střelec.. vidíš, jak to nefunguje?
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    KAIAFOX: Takze jsi vodnar jako ja? Racionalni co neveri na znameni . ;-)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Vždycky na konci prázdnin se už těšim do práce na cvrkot začátku školního roku.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    LIQUID_SOUND: můj děda s babi byli pod stanem ještě před pěti lety.. Babi má super systém, jak se stoličkou vyleze po čtyřech s toho stanu, pak se přes ní tak jako nakulí a pak teprve vstane.. Ale jak už jsem psala, dostali vibrační křeslo, jelikož už fakt nemůžou a dědovi dali povolení řídit už jen na padesát km od domu... takže jim ty stany už taky zatrhli.. a to jsem jím říkala, že by je ta chatka nebo někde hotel vyšel už kolikrát stejně jak ten stan.. ale oni měli někde zafixováno, že nejlevnější ubytování je pod stanem..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Herdek ve ctyriactyriceti me uz asi fakt prestalo bavit jezdit pod stan. Uz vloni mi to prislo nejaky nepatricny. Letos uz mi to prislo spis jako nouzovka nez neco, co me kdysi fakt moc bavilo. Skoda. Starnu no.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    KAIAFOX: Většinou vvzávěsu přijde něco o homeopatii nebo TCM a to je pak už úplně jasný.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Nevím, už co chcete za větší znamení
    A Golden Corona Eclipse
    Zlaté zatmění korony
    https://apod.nasa.gov/apod/image/2608/GoldCorona_Santos_960.jpg

Viděl jsem, jak potemněly stíny

Koukali na zatmění bez filtru, teď špatně vidí - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/zatmeni-slunce-ocni-klinika-lekar-filtr.A260823_170424_domaci_jans

KOUDY
    KOUDY --- ---
    FINSON: Typickej strelec.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Přiznám se, že když na mě někdo vybalí cosi o moci znamení a jak předurčuje osobnost a podobných teoriích, jsem k tomu člověku pak dost skeptická, co se jeho názorových výstupů týče. Pattern matters.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Pro mě žádné znamení, prosím.
    Přijímám plnou odpovědnost za své kreténské chování sám.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PAKOBYLKA_: Chtěla jsem tě uklidnit, že to někdy taky takhle sabotuju, ale... no, já jsem když tak pro všechny záznamy jednorožec :D
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    NELLAS: Kdyz se lidi ptaji, jaky jsem znameni, obcas reknu uplne jiny. Uz jsem byla typicka ryba, typickej kozoroh a “nojoo, jasnej vodnar”! Predpokladam, ze to asi delaji taky jenom blizenci. Nevyhraju proste.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PAKOBYLKA_: No ale to je typický blíženec! Pusť ke kormidlu radši některou ze svých klidnějších a vyrovnanějších osobností :D
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Nerada, ale přiznám se, že lidi, který o mně nic neví, ale střelí po mně větu: “No jó, typickej blíženec, ty tvoje osobnosti!” ve mně vzbuzují sklony k agresi. Fakt bych ti nejradši jebla čelem o zeď, Silvie!
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    MAR_TINA: Od určité doby s sebou nosím i tu větší velikost. Co kdyby.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam