• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    KULA
    KULA --- ---
    AIST: přesně jak píšeš, jakmile tu bude taková Dream team vláda, tráva bude zelenější, pivo zlevní, Tvoje bambule zase ztvrdne, omládneš a děti se s Tebou zase začnou bavit. Prostě zázrak. A nebo...a nebo to zase překazí ti američtí psi.
    KURE
    KURE --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: ja jsem team nerez, kromě jedny panvicky na vejce/palacinku. mam titanovou z tescomy.
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    Puvodne jsem chtel byt jenom vtipnej, ale ted tu mam jedno zasadni priznani. Tenhle klip jsem dnes videl poprve v zivote a musim rict, ze teda wow! Dal jsem si u toho v praci fidorku, tlemim se na cely kolo a jdu si to pustit jeste minimalne jednou.
    Team - Reklama na ticho 1988
    https://www.youtube.com/watch?v=suRq0ats8EI
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Drazic měl být, co vím, jugoslávského původu, Dražić :)
    Ale já jsem team Pete Rivers navždy :) vyšoupl z mého srdce celé Kelly Family i Sandokana najednou :)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    #team divný kolena
    SARUMANKA
    SARUMANKA --- ---
    PREKOTKA: taky sem pinzeta team a přijde mi,že je fajn mít teplotu vody na spaření fakt kolem těch 70°C ne víc.. o saponátu sem v životě neslyšela. Četla jsem o solení vody a namáčení ve studené před spařováním.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam