REINITA: no u mě to chtělo trochu času se popasovat s cestou Prahou a z Prahy a pak s vlastními aktivitami. :D
Takže děkuji za Larp.
Chválím orgy, kteří udělali obraz, který, aby byl vidět, jste si museli oddálit aspoň o tři kroky. Propojení některých sekvencí u mě bylo úplně neskutečné a pamatovat si všechno, abych si to pospojoval správně byla fuška. Ale stálo to za to.
Děkuji CPkum (i orgům) za jejich odvahu se vůbec v této době do něčeho takového pustit.
Děkuji i hráčům, obzvláště čajové partě, za jejich více či méně nebo vůbec střízlivý pohled na svět.
To bylo velké děkování a teď si to trošku rozeberu.
Larp Střípky mě upoutal jedinečností, kterou jsem ještě nikdy na takovéto akci nezažil. Měl jsem volnost, která byla ohromující, avšak pro mne i trošku svazující. 'Chceš se bavit? Tady máš velké hřiště.' Pro mně to byla novinka, s kterou osobně úplně neumím pracovat a tak se občas stalo, že jsem přemlouvat svojí přirozenou náturu, kdy jsem orgy nechtěl otravovat, aby toho neměli moc, abych někam vyrazil, případně někoho otravoval. Takže to zpravidla odneslo okolí. Pokud jsem byl pro okolí už moc otravný, tak se tímto okolí omlouvám. :D
Já sám budu muset se naučit v takovémto prostředí pohybovat a je to celkem zajímavá výzva.
A co se divnověcí týká, za postavu to bylo rozhodně sobotní ráno. Kdo ví, chápe. Kdo neví, ať tápe. :D
Za hráče byla největší divnověc už před larpem, kdy jsem dostal do infa k postavě poměrně přesně popsanou osobní noční můru, s kterou jsem sám mnoho let bojoval. To bylo opravdu divné. :D
Jinak jsem jako postava měl dost kliku, že jsem většinu divnověcí minul, nebo náhodou koukal zrovna jinam. (Třeba Bludná kořenka.) Navíc jako logicky smýšlející postava jsem si dokázal vysvětlit i toho ducha na zdi u hřbitova.