• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JONYCOVID-19 co teď a co potom?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PSYTRANCE007: vyborne, gratuluju k prvnímu kroku. teď si to ještě rozděl podle věkových skupin.

    to už je trochu těžší na pochopení.

    různé věkové skupiny mají různou pravděpodobnost hospitalizace kvůli covidu, že? a tuhle pravděpodobnost jim každému očkování sníží o řádově 90%. jenže když je tahle pravděpodobnost u starých třeba 40x větší než u mladých, i po jejím snížení o 90% bude v nemocnicích víc očkovaných důchodců než neočkovaných mladých.

    a opravdu, z lidí v nemocnicích je asi je půlka neočkovaných padesátníků a druhá pulka očkovaných sedmdesátníku.

    vzhledem k tomu, že každému očkování sníží jeho pravděpodobnost hospitalizace o 90%, ovsem z jiného základu, dá se říct, že očkováním se člověk dostane na stejnou pravděpodobnost hospitalizace, jako neočkovaný o 20 let mladší..
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    OMNIHASH: Tak nějak. Kdo nemá hlavu v zadku tak ví, že takových lidí je víc. Málo ale jsou.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    E2E4: Když omezíš péči, vystresneš stádo tak, že to nabyde dojmu že jakmile zakašle tak je na umření, zakážeš veškerou péči, zvýšíš přísun stresu ze všech stran, zakážeš mu pohyb a další a další buzeraci a do toho vedeš pochybné statistiky tak se to logicky někde projevit musí.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PSYTRANCE007: jako žes ten psajtrenc poslouchal střízlivej a ještě se ti to líbilo natolik, že sis podle toho udělal nick? V tom případě nemám žádných dalších otázek, zakusuju se do stromu a maskuju se za suchou větev!
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    OMNIHASH: Já na rozdíl od většiny zdejších ne.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    E2E4: To je ale opět stejný omyl, co šířila Burešova vláda. totiž oba tábory jsou přepočítávané podle procent na 100 000 nebo 1 000 000 obyvatel.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    OUKE: Zjevně si mě s někým pleteš. Fetu jsem se vyhýbal vždycky (ale toleruji ho, každý ať si dělá, co chce), hipik jsem nebyl nikdy a pro nějaký uprchlíky jsem taky nebyl nikdy.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OUKE: vynechals karla janecka. to je ten clovek, co pry zazil situaci na hrane a s odkopanim ruska zmizel jak para nad hrncem
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Cwe, psytrance, další lumen, co strávil mládí polykáním náhodnejch substancí, co alterovaly realitu na 2-48 hodin, někde za stageí, aby po prvním pořádným badtripu s posranejch trenkách přešel na straight edge a začal všem kolemjdoucím vysvětlovat, jaký jsou ofčani? Vy jste na těch psytrneclích nechali stát nějakej agitační stánek Volnýho hnedka vedle spaceshopu s veselejma koláčkama, nebo co se stalo, že vám na tý scéně začalo všem takhle skupinově jebat?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    TAPINA: to je něco jinýho - jsi alternativni, nemáš důvěru ve společenský systém (což je v mnoha případech oprávněné), chceš si věci dělat po svém, mimo ten systém.. to je tvůj mindset, tvoje identita.

    a už si nevšimnes, že zrovna v tomhle případě ten systém má zhruba pravdu (plusminus implementace a neschopnost systému řešit problémy efektivně)..

    a že se najednou octes na jedné lodi se samejma lidma, který dosud byli úplně na opačný straně, že by sis o ně ani neoprela kolo (různý populisti, fašisti, fotbalový násilníci, vychcani podnikatelé a právníci, celebrity a mediálni mluvící hlavy vyjadřující se k čemukoliv na základě svy popularity), případně, že jsi obětí nepřátelský propagandy agresivní rádoby velmoci..
    FINSON
    FINSON --- ---
    EKG
    EKG --- ---
    CLAVEN: Ja bych je taky radsi lecil konopim, nez se s nima bavit. Poulicni osvetleni je, baruch hashem, hojne, i nejaky ten vzrostly strom se najde. Pocitat safe drop netreba. Staci si pripomenout, ze smernice EU se vztahuje na lidi, ne na toxicky odpad. Ale vzdycky, kdyz to navrhnu, se s placem vynori nejaky humanista...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    OUKE: Člověk stárne, no.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    ale jinak díky za nostalgický návrat do doby, kdy jsem si myslel, že lze někoho přesvědčit solidními argumenty :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PSYTRANCE007: takže ta úmrtí navíc oproti předchozím letům byla na něco jiného než COVID.

    a to něco přesně kopírovalo covidovy vlny a oficiální úmrtí na covid, všude na světě, bez ohledu na přístup k covidu a úroveň zdravotnictví.

    a naopak v zemích kde covid prakticky neměli, neměli ani ta nadbytečná úmrtí.

    záhada, co?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PSYTRANCE007: .

    udělej si myšlenkovy experiment: účinnost očkování je "sláva" na úrovni 90%.

    90% z množiny "skoro každý" je mnohem víc než 100% z množiny "skoro nikdo"..

    takže v nemocnici nebude skoro nikdo, ale naopak skoro každý očkovaný.

    dej vědět až pochopíš tohle, další témata (Simpsonův paradox, bazální riziko a nutnost stratifikace podle bazálního rizika) nemá zatím cenu rozvíjet..
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    E2E4: taky netvrdím že šlo o covid....špatně ti může být z mnoha důvodu a během CoVidiocie šlo automaticky o CoVid nebo postcovidový syndrom, jiné závěry doktoři ani nedělali. Toto ovce jaksi opomínají, že jsou i jiné nemoci než CoVid a neumírá se jenom na CoVid.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PSYTRANCE007: no ale neposkytnutí péče bylo i za první vlny u nás, ne? též hysterie byla největší.

    a proč nestačí vyšetření po telefonu když je to kaslicek ?

    no to mi nějaký předved, bylo víc úmrtí CELKEM, ve všech zemích na světě.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Zaujímali by ma tri veci.
    1) prečo tu kŕmite týchto retardovaných antivaxerov?
    2) prečo sem retardovaní antivaxeri lozia, miesto toho, aby si poskytovali vzájomnú feláciu niekde na svojich webíkoch s otvoreným tretím okom a všetkými čakrami?
    3) kde dopiče je Eclectica ako správca?
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    E2E4: a s tím obrázkem se mýlíš. Není to poměr absolutních hodnot ale vždy vztažený na 100 000 obyvatel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam