• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JONYCOVID-19 co teď a co potom?
    Současná pandemie si s velkou pravděpodobností vynutí změnu priorit a fungování celé společnosti. Pojďme to pojmout jako příležitost, jak začít dělat věci lépe.
    rozbalit záhlaví
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    VYHULENY_UFO: A to nemluvím o rozjetých rakovinách, co se začínají hojně kolem objevovat. To může mít sice důvod všelijaký ale rozumnej člověk by se i před tím měl být na pozoru. Kor když na to vysloveně upozorňovala řada členů z paralelní lékařské komory, než se začalo s tím hromadným experimentem.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    VYHULENY_UFO: Nemusím bejt lékař na to, abych viděl že naočkovanej to chytne tak jako tak a má daleko drsnější průběh, vidím, jak u těch lidí jde fyzička do háje, poslouchám, jak si stěžujou na bolesti všeho možného, tchána osobně vezla manželka do nemocnice po tomn, co po tom zkolaboval, pochybuju, že by si spolužačka sama od sebe vymyslela zdravotní komplikace a odvoz rychlou pár hodin pio vakcíně, fotky otoků na celém, těle u druhé kamarádky taky fejkové nebyly, kolega pochybuju že si vymyslel smrt vlastní matky po vakcíně jenom aby byl zajímavej, manželky dlouholetá známá zemřela ani ne týden po tom, co ji tuhle sračku vpravili do těla a tak dále....a to je jenom hrstka případů...pak jsou samozřejmě ty vzdálené....na to opravdu nemusím být lékař. Jestli je to všechno náhoda tak to je sakra podivnost. Pak samozřejmě to, co si člověk přečte po diskuzích, slýchá na akcích atd.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: vzdyt to sedi :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PSYTRANCE007: ze jsou mrna vakciny rychlokvasky muze napsat jenom clovek, ktery o nich vi naproste hovno...
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    E2E4: tak tetanovka je trošku rozdíl. Ta na rozdíl od téhle rychlokvašky skutečně funguje a nemá až na výjimky vedlejší účinky. Jen ať se ovečky očkujou. Klidně od rána do večera. Já jim to neberu. Pouze se divím, že tuhle komedii ještě vůbec někdo hraje když vidí, jak je to účinný a co to způsobuje.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: no jinak mi to moc smysl nedává - že existuje varianta omikron teda věříš?

    a že účinnost očkování proti původní variantě (i prodělání předchozí varianty) je jiná, konkrétně podstatně menší?

    a jinak myslím že jsem ti odpověděl, ano, pořád se to vyplatí, protože to má nějakou nenulovou účinnost, konkrétní čísla viz např ten UK vaccine report, kde máš i napsáno s jak velkou měrou jistoty co přesně víme

    (a stále teda čekám na vysvetleni, kde vidíš, jak ockovani (původní) nechrání proti hospitalizacim u nás (teď v době variant BA.2 / BA.5)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PSYTRANCE007: miliony lidi chodi na rocni ockovani proti chripce a problem nemaji. procby nemohlichodit lidi na preockovani proti kovidu?
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    E2E4: no a teď už chybí jen vesmírní lidé. Ty mi opět nasazuješ do úst, že něco zpochybňuji a jesli "věřím" na viry. Zadívej se o řádek níže, tam je teď schovaná ta puma. Je to tahle pasáž:

    A zeptejme se nahlas ... proč tedy se teď nechat očkovat nebo přeočkovat, když :
    1 - se očkuje proti variantě, která už tu není
    2 - přijde jiná varianta, která předpokládanou účonnist změní (sníží)
    ??
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PSYTRANCE007: myslis jako se pořád dokola očkuje například proti chřipce, klíšťové encefalitidě, tetanu..?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: ty povazujes za diskutabilni existenci varianty Omikron ? Aha, hm.. A na viry obecne veris ? Ze HIV zpusobuje AIDS napriklad?

    protoze to ma porad nejakou ucinnost (zmirneni prubehu a stale slusna ucinnost proti tezkemu prubehu / hospitalizaci). Viz opet UK vaccine report.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: Dej jim čas. Těm slabším už to došlo, slabým to ještě potrvá no a debilům to nedojde nikdy. Těm zkrátka připadá normální se nechat očkovat pořád dokola a normální život už si bez toho ani neumí představit. Škoda vynaložené energie.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: ze mele picoviny, budiz, nakonec to delaji v jedlickarne vsichni, ale ze se s nim nekdo bavi...
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    E2E4: pojďme na chvíli tuto informaci přijmout jako validní. Tedy tuto informaci. :(Vsiml sis, ze prisla varianta Omikron, proti ktere je ucinnost vakcin slaba? )

    A zeptejme se nahlas ... proč tedy se teď nechat očkovat nebo přeočkovat, když :
    1 - se očkuje proti variantě, která už tu není
    2 - přijde jiná varianta, která předpokládanou účonnist změní (sníží)
    ??

    Ty si normálně kadíš do bot.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: taky vzpominas, jak johnytheretard videl v roce 2014 na Krymu ukrajinske nacisty a jak tvrdil, ze MH17 neslo na palube zmrzla tela mrtvol, aby je bylo mozne vyhodit nad ukrajinou a obvinit tak rusko z atentatu? Tenkrat to pry odhalil nejaky spanelsky dispecer, ktery slysel ve vysilacce ukrajinske dispecery.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: Zkusme uplne jednoduchou vec:

    Vsiml sis, ze prisla varianta Omikron, proti ktere je ucinnost vakcin slaba? (stejne jako je slaba ochrana prodelanim predchozi varianty?) Nenabourava to trochu tvoji argumentaci?

    Pokud tohle nejak pochopis, tak se podivej na ten UK vaccine report. Zajimalo by mne, zda ti prijde ze to je popis reality, nebo nejak zfalsovane / zkreslene, pripadne proc.

    Pokud ti jde o nase data, opravdu nevim, kde vidis nizkou ucinnost ockovani proti hospitalizaci, muzes to upresnit?

    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LOL
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    E2E4,E2E4: vždyť sám víš, co jsem o tom psal. Nevyzkoušené, experimentální, masové nasazení bez znalosti dlouhodobých vedlejších účinků, neprokázaná účinnost, lži ministra zdravotnictví. That all folks.
    Ty mi nasazuješ do úst ledasco, momentálně i věštectví.

    Srovnání počtu nakažených podle tebe nestačí? Podle těch čísel, jo podle těch, cos tu nalinkoval ze svého příspěvku, je ochrana taková, že nakažených je z neočkovaných asi 100 a z očkovaných asi 80. To má být ta ochrana???

    Podle tebe ne, prý tkví v hospitalizacích tak pojďme na ty hospitalizace.

    Tak vezměme čísla hospitalizací, ale ta jsou ve srovná ještě horší!! Podle dat z mzcr je těch hospitalizovancýh z řad očkovanch přepočteno na 100.000 více než neočkovaných. Tak kde je ta ochrana?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    škoda, že ti , o kterých se v téhle studii mluví, si z toho správný závěr neudělají..

    https://www.science.org/doi/10.1126/sciadv.abo0038
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: Nám se teď vrátila po covidu 3x otečkovaná sekretářka, čili to je nromální. A někteří neočkovaní se ještě ani nestihli nakazit:-D . Jinak koukal jsem, že ovcím spustili další kolo. 4. tečka, druhá posilovací tak hurá na značky!
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: proste nema nic uzitecnyho na praci a nudi se... to vlastne dobre znam.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    TRISSIE: byly to jiné nemoci (na COVID moc nefungují vakcíny s inaktivovanym virem, imunita na tyhle nemoci je krátká a virus se mezitím vyvíjí). ockovani proti těm ostatním je plošné. a účinnost a vedlejší účinky velké, spíš ne jako záměr ale protože běžná technologie byl oslabený virus, takze spíš akceptované riziko pro jednotlivce jako dobrá cena větší ochrany společnosti.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: spis to vypada, ze ma nejak nekonecnou trpelivost a cas na zbytecny diskuze
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: e2e4 je troll, toho bavi diskuse o hovnech s hovny. ne nadarmo ho mam v ignoru.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam