• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JONYCOVID-19 co teď a co potom?
    Současná pandemie si s velkou pravděpodobností vynutí změnu priorit a fungování celé společnosti. Pojďme to pojmout jako příležitost, jak začít dělat věci lépe.
    rozbalit záhlaví
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    E2E4: vynechal protože o tom nic nevím. To mas stejný jako Bureš byl zaháčkovanej v testovacích centrech, Prymula mel firmy na ochranný pomůcky atd. Taky on zdůrazňoval, ze se má podávat včas a ne až potom, co ti doktor řekne přes telefon seďte doma, pijte čaj a vyčkejte, co to udělá. Virová nalož se mela začít snižovat okamžitě. Pak sám zdůrazňoval že už nemusí pomáhat.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PSYTRANCE007: nejak jsi vynechal ze Beran je placen vyrobcem toho leku? TO SE NAM MEDIA 007 SNAZI ZATAJIT !!!

    Problemy te jeho studie byly metodologicky - nebyla prospektivni, randomizovana s dostatecnou kontrolni skupinou.

    Pokud bys tomu nerozumel, tak jednoduse receno vybral si sam ty ktery ten zazracny lek dostavali a pak neumreli a na zaklade toho tvrdi jak dobre to funguje..

    Isoprinosine není zázračným lékem proti covid-19. Jeho českou studii provází vážná odborná i etická pochybení - Zdravotnický deník
    https://www.zdravotnickydenik.cz/2021/01/isoprinosine-zrejme-neni-zazracny-lek-proti-covid-19-jeho-ceskou-studii-provazi-vazna-eticka-pochybeni/
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    FINSON: tak to gratuluji. Já si při výměně na každou píšu datum a zatím mám rekord 3,5 roku.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    E2E4: jo, proto se pokoutně předepisoval lékaři, tahal se pokoutně z Polska z lékáren a lidi, co ho brali se z toho dostali. Jasně, že když se předávkuješ tak škodí všechno. To by mělo dojít i ovcím, co by nejradši každý tři měsíce šly na opich. U Berana se točili na tom, že studii dělal na malým vzorku lidí a že medicínsky toto nelze ale na tom malém vzorku byly výsledky dobré. To je celé. Toho obézního taxikáře na začátku celé covidiocie taky vyléčii antivirotiky a to byl vzor pro všechny ovce. Na něm každá ukazovala jak hrozná nemoc to je. Že měl ale taxikář dva metráky, sotva funěl když šel a vyléčili ho antivirotiky, které se později nehodily do krámu se jaksi zapomnělo.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    TAPINA: svítím.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    OMNIHASH: jasně že jsou takové případy. Ono taky dost záleží na druhu předřadníku. Žárovky s jednoduchým kondenzátorovým odcházej častým zapínámím díky proudovým nárazům ale naopak kde je modul buzený zdrojem konstantního proudu tam to nevadí. Ale i tak po čase klesá svítivost. Mě tady čtyři roky svítí moduly od Samsungu. Ze čtyř ledek jsou už dvě KO a další dvě mají poloviční svit oproti novým. V katalogu se dočteš že min. 50 000 hodin v pohodě.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    SPAMST: každej, kdo má všech pět pohromadě na to nešel. Z kámošů, co mám mezi lékaři je očkovanej akorát bratranec a on byl první, kdo na začátku před touhle experimentální šmakuládou začal varovat. V té době mě to tak nějak ani nezajímalo, to jsem neměl kolem sebe ještě žádný negativní dopad. Začal jsem hledat informace a zkušenosti lidí až po kolapsu tchána.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    BIZMO: jinak očkování během epidemie se dělá fakt úplně normálně

    tady jsem náhodou narazil na očkování domorodců, který senzacechtivé novinář prezentoval jako snahu o eugeniku, šlo o to že výzkumníci když přijeli na kmenové území za epidemie dělali lege artis emergency care, tj očkovali je. proti spalničkám.

    Science - Ethics - Power, Turner-Sponsel statement regarding their memo
    http://websites.umich.edu/~idpah/SEP/sepmdrpt.html

    jak může někdo věřit něčemu, co je tak snadné ověřit, jen proto, že to řekla nějaká mediální celebrita, jejíž jedinou kvalifikaci je bílý plast a schopnost se nezakoktat když dostane otázku?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    SPAMST: už je :)

    ale demence vedení who a jejich reakce na pandemii nemá nic společného s tím které věci jak fungují..

    nebo snad máš z těch troubu pocit že vědí něco co my ne?
    SPAMST
    SPAMST --- ---
    PSYTRANCE007: jj ale to nie je len taký dokturek :)
    Takže celkom pobavilo ze šéf organizácie co to presadzuje nie je očkovaný.

    https://cs.wikipedia.org/wiki/Tedros_Adhanom_Ghebreyesus
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    PSYTRANCE007: Tobě nevydrží žárovky 10 let? Co s nima děláš?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    PSYTRANCE007: A ta kámoška s tou rakovinou není takhle náhodou očkovaná na tetanus?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PSYTRANCE007: jinak teda Beran byl v mediich furt. a bohuzel se dost lidi jeho nesmysly ridilo, vcetne lekaru (rodice kamaradky misto monoklonalnich protilatek dostali isoprinosine)..

    chudacek lyncovanej, kterej prisel na neco na co na celem svete nikdo neprisel, a vubec nevadi, ze je placnej vyrobcem isoprinosinu..
    FINSON
    FINSON --- ---
    PSYTRANCE007: Moje LEDky si v normálním provozu v domácnosti kroutí osmý rok, když tak se za dva a půl roku připomeň, když máš tak rád anekdotické statistiky ze svého okolí.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PSYTRANCE007: když chceš, aby ti LEDka vydržela, nesmíš jí moc zapínat/vypínat. Mám je pět let v akváriu, svítím 14 hodin denně, ergo sem na nějakejch 30.000 hodinách a až na jeden modul, co se mi odlepil od chladiče, svítěj všechny furt.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PSYTRANCE007: tak ivermectin je velmi spolehlivě vyvrácen, nefunguje vůbec. (kromě zemi kde jsou paraziti, tam je prospěšný, zabije parazity a zdravotní stav se zlepší, takže tělo lépe bojuje s covidem). jo a taky se pár lidí ivermectinem předávkovalo, snad i nějaka úmrtí byla..

    isoprinosine je beranovo děťátko, nikde ve světě se nepoužívá, on ten lék moc nefunguje na nic. podle všeho ani na covid.

    jinak a beran je placenej výrobcem, studie kterou udělal je pochybná a neeticka.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PSYTRANCE007: účinnost vakcín se fakt nedá určit podle toho kolik lidí v okolí znáš který měli nežádoucí účinky..

    jinak tetanovka je celkem bez problémů, ale obrna nebo pravý neštovice jsou celkem hardcore..

    jinak existující očkování se dost liší v parametrech jako účinnost (chřipka), trvanlivost (chřipka), vedlejší účinky (žlutá zimnice, obrna, pravý neštovice, TBC), rozšíření nemoci proti které se očkuje (dětský nemoci donedávna prakticky vymýceny)

    z tohohle hlediska se očkování proti covidu moc nevymyká, na to že to je proti úplně nové nemoci a v třídě ve které očkování nemáme (snad existuje něco proti slepičímu koronaviru).. celkem úspěch vědy.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    SPAMST: odpůrců i z řad lékařů je hodně i u nás akorát se veřejně neprojevují, protože se bojí lynče. Třeba dost často narážím v diskuzích na to, jak lékaři předepisovali pacientům Isoprinosine a Ivermectin a Beran byl za to lynčovanej. Téměř všichni psali, že potom uzdravili nebo se jim zlepšil zdrav. stav. Sem tam někdo že mu to nepomohlo ale nikdo že by se mu přitížilo, což u vakcíny se to stížnostma jenom hemží. Dost často se třeba lidem po tom zhoršila artróza.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    E2E4: analogie s respirátorama (ten slint o velikostech částic) mi dost silně připomíná třeba slinty prodejců LED svítidel. Každej se taky ohání životností LED žárovky že vydrží 50 000 hodin ale komu vydržela LED žárovka 10 let? (Když tedy započítám i dobu, kdy se s ni nesvítí). Asi se někdo najde ale takových moc nebude. Jedna věc jsou laboratorní podmínky a druhá praxe a chtíč vydělat co nejvíc peněz. Jak snadno prokážu, proč to tak není sem už psal.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    E2E4: s těma vakcínama se zase dostáváme na začátek například k té tetanovce.....má vedlejší účinky ale jednak je prověřená a pak ze svého okolí nepamatuju jediný případ, že by někdo musel být hospitalizovaný, zkolaboval, skončil s krevníma sraženinama, měl trvalé následky nebo ochrnul (imho předevčírem se třikrát otečkovaný kámošce rozjela rakovina. Kdyby to byl první případ tak řeknu náhoda jenže těch případů mám kolem sebe víc a víc). Navíc jde ve většině případů o nemoci, které jsou skutečně rizikové pro všechny. Tahle parodie má u drtivý většiny lidí průběh rýmy, kašle a bolesti hlavy a i ze statistik jasně vyplývá, že pro mladé až na výjimky nepředstavuje žádné riziko. S tím veřejným zdravím to taky naráží na problematiku plošných opatření, což je jeden z hlavních důvodů, proč byla většina opatření zrušených. Vláda si dělá co chce bez ohledu na statistiky a prokázaný význam pozitivních dopadů. Ohledně respirátorů jsem toho napsal dost a i důkazy jak prokázat opak. Poslal odkazy na články, proč tomu tak není a ještě si matně vzpomínám na jednu studii z ciziny (link hledat nebudu). Šlo tam o dvě města. V jednom bylo vyžadovaný striktní nošení a ve druhým bylo nařízení doporučený, kde to v praxi nosila jenom hrastka lidí. Rozdíl byl ani ne 10%, což se dá považovat i za statistickou chybu.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PSYTRANCE007: a jinak ad politka / právo, možná budeš překvapen, ale u ostatních věcí je to ještě horší než u covidu:

    vynucujeme rutinní očkování v dětství protřednictvím neumožnění přístupu k vzdělání (precedent pro zákaz vstupu pro neočkované, navíc v důležitější oblasti, než je chození do hospody). A to jsou nemoci, na které se umírá méně než na covid. Očkování vakcínami, které jsou sice lety prověřené, ale mají proti vakcínám na covid mnohem horší vedlejší účinky (očkování proti obrně se může šířit a zmutovat do škodlivého, způsobujícího ochrnutí, očkování proti pravým neštovicím způsobuje pravé neštovice a je nakažlivé, velká úmrtnost na očkování apod.)

    když dostaneš žloutenku, musíš asi na asi měsíc do izolace v nemocnici, a pak pár měsíců nesmíš chodit na hromadné akce

    v listině práv a svobod je zakotveno, že svoboda slova může být omezena z důvodů veřejného zdraví = cenzura v době epidemie, aby mohla být potlačena.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam