• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JONYCOVID-19 co teď a co potom?
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    Na těhlech koroňácích je obdivuhodný to, jak vždycky hlásají, že ještě že mají to očkování. Jenom díky tomu jim nic nebylo. Škoda jen, že někdy neudělají rozhovor s někým, komu taky nic nebylo i když neohnul hřbet a nenechal se napíchnout: https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/clanek/sef-pfizeru-ma-covid-40405825?
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    CoVidiocie bude mít nové heslo. Už to nebude Tečka za covidem ale očkujme se pro život beze strachu :-D no nevím tedy, jediný z čeho jsem měl strach bylo aby se přístup vlády nestal standardem.
    Válek chce od října jeden antigenní test zdarma - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/domaci/clanek/valek-chce-od-rijna-jeden-antigenni-test-zdarma-40405800?
    FINSON
    FINSON --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: Ten odkaz je super, díky! ❤️
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    takže z rozporu mezi hodnoceními astrazenecy se nám vyklubala nefunkční demokracie. bravo trolle, průhlednější to být nemůže
    WANTON
    WANTON --- ---
    A jedeme znovu! Párkrát jsme si vyběhli ze zákopů, vrátili se zpět a zase bez milimetrové změny postojů jedeme vše znovu. -> Demokracie nikdy nefungovala a fungovat nebude. Krásná myšlenka, ale musel by existovat racionální volič. /grin
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    PALEONTOLOG: já nepotřebuju hledat nic:)) se to otrstovalo na ovcích a stáhli to.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSYTRANCE007: jak říkám, nic s čím by ses měl lámat prázdnou hlavičku. spíš za tím hledej dostupnost bezpečnějších vakcín. kdyby měla benefit, tak by nebyl důvod ji vyřadit. to je takové nezbytné ptydepe alibi a ty chudáku z toho vstřebáš jen ten rozpor.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    nevím, proč ovce dávají mínuska, vždyť je to oficiální stanovisko SUKLu. Stejneho institutu, ktery je nedavno lakal a rikal ockujte se. Nebo se to najednou nehodi do kramu? :-D
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    FINSON: tak pokud se chceš fundovaně vložit do cizího hovoru, měl bys nejprve znát jeho historii. Když to neuděláš, tak vypadáš jako blb. A nezáleží na tom, kolik dalších blbů tomu tleská.
    **namísto keců odkaz
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    PALEONTOLOG: já si s tím naopak hlavičku nelámu. A prázdnou už vůbec ne. Prázdnou hlavičku mají ovce, co na to bezhlavě jdou a nechají se tupě napíchat, aniž by přemýšlely. Pro mě tato upozornění akorát utvrzují moje přesvědčení a to, co jsem viděl kolem sebe. Nepotřebuju nějakouz další studii, která bude tvrdit opak. Já se už dávno rozhodl podle sebe. Proto ovečky očkujte se ale po mě to nechtějte.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSYTRANCE007: tak já sem dával odkaz, kde to vyhodnotili v cizí zemi jako že přínos převažuje. a nejspíš převažuje, ta smrtelná incidence je 1:1 000 000. ale celou dobu sedíš na špatný hajzlu, protože mi jde o to, aby tady pan Syn doložil, kteří "jeho" primáři tvrdí to a to, jakou že to vlastní (lol) a aby doložil další a další smělá tvrzení. ale protože na toto on neraguje, tak ho nazývám lhářem.
    btw. stává se, že legislativa dvou států vyhodnotí stejnou látku na základě stejných dat jinak. to už není problém lékařský, ale legislativní a nebo záleží na funkční doktríně. nic, s čím by sis měl lámat prázdnou hlavičku.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    PALEONTOLOG: bohu žel, dělá. Však ovce v covid hysterii taky výrazně dominují.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    PALEONTOLOG: jasně: https://www.sukl.cz/sukl/informacni-zpravodaj-nezadouci-ucinky-leciv-4-2021?

    SÚKL důrazně upozorňuje, že osobám
    mladším 60 let nemají být podávány vakcíny Vaxzevria a COVID-19 Vaccine Janssen, protože velmi závažné riziko TTS
    u nich převyšuje přínosy očkování. Zdánlivý přínos rychlého naočkování jedinou
    dávkou vakcíny COVID-19 Vaccine Janssen
    by mohl být převážen závažným poškozením nebo i úmrtím mladší očkované osoby.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSYTRANCE007: jakože mám dohledávat, jestli náhodou někdo, kdo lže, nelže? jako vážně?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSYTRANCE007: jak už bylo řečeno, z idiotů se statistika nedělá.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FINSON: je to normální zmrd, minimálně 8 let
    FINSON
    FINSON --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: LOL, ty E2E4 napíšeš, že nedokázal pobrat tvoje argumenty, a pak ho osočíš z toho, že tě vtahuje do osobních útoků 😆
    To je fakt stejnej postup jako ta "ruská diplomatická škola" 😆

    Ale tak ono to do sebe zapadá.
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    E2E4: ne, to se pleteš. Ta čísla říkají něco úplně jiného, než co tvrdíš, tedy že změnšují riziko. Dále uvádíš zjevnou nepravdu a to cituji :menší šance na nákazu. To je vzhledem k tomu, co jsme tu společně řešili a co jsi sám komentoval, je vyložená lež.

    A zase mě vtahuješ do osobních útoků a obviňuješ mě ze stray a iracionálních úvah na téma riziko. Princip předběžné opatrnosti tě asi úplně minul.

    Ale je to vcelku pochopitlné, že nebudeme pokračovat, protože konečně máme čísla, u kterých jsme zajedno v metodice, ale ta čísla ti hrají do karet pouze u gerontů a chronicky nemocných. U všech ostatních skupin jsou ta čísla příšerná a naprosto nepodporují nic z toho, co tu tvrdíš. Není divu, že nebudeme pokračovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam