• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JONYCOVID-19 co teď a co potom?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CAIDEL: pridej neduveru k cemukoliv, co deklaruje vyrobce :D cehokoliv...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    PSYTRANCE007: Jsi vyděšený a meleš hovna. Nuda.

    Navíc s někým, kdo se tak moc bojí nemá smysl diskutovat, strach přebíjí rozum takže na tom co předvádíš rozumného není vůbec nic (jak je vidět z toho slovníku, kdy si prostě každé x-té slovo "sračky/apartheid/ovce" prostě musíš nabít emotivně, jinak by ti to nefungovalo.

    A to samozřejmě vůbec nemluvím o tom, že to tvoje "mraky lidí na ně dojelo" je naprosto zcestné a z těch tvých příkladů, co tu neustále házíš sis nejspíš 1/3 úplně vymyslel, 1/3 se stala jiným lidem (na internetu je běžné tvrdit něco jako "kamarádce se stalo," ale pak zjistíš, že ti to ve skutečnosti říkal známý nějaké o nějaké jiné známé a ta mluvila o jejich uklízečce v práci a relevance tudíž nula a ten zbytek má úplně jinou příčinu (analogicky k úmrtí na covid a úmrtí s covidem funguje i "mám problém vyvolaný očkováním" a "mám problém a někdy jsem byl očkován" - a jelikož nedokážeš myšlenkově zpracovat to první, nedokážeš nepochybně zpracovat ani to druhé).

    A to ani nemluvím o tom, že tu opakovaně prokazuješ absolutní nepochopení toho, jak vlastně funguje statistika (mě nic nebylo, tak je všechno v pořádku a žádný covid nehrozí vs. slyšel jsem o někom kdo slyšel o někom kdo měl po očkování teplotu, je to tedy stoprocentně zabijácká experimentální bubu látka)
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    CAIDEL: tak zdravě uvažující jedinec si do těla zbytečně sračky, co můžou bejt nebezečný a mraky lidí na ně dojelo necpe. Normální člověk zváží pro a proti. Na tom není nic divnýho. Nehledě na to, že když ohneš hřbet tak podporuješ i covid apartheid se vším všudy a dojedou na to i ty ovce. To ti asi nedochází, že?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    E2E4: a na nosní Sputnik.

    Putin Says He Took Experimental Nasal COVID-19 Vaccine
    https://www.businessinsider.com/putin-says-took-experimental-nasal-coronavirus-vaccine-2021-11
    E2E4
    E2E4 --- ---
    E2E4: Sakra a zapomněl jsem na Novavax a valneva!
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    PSYTRANCE007: Jediný kdo je tady pořád dokola a neustále vyděšený z jednoho malého pigára a z covidu obecně jsi očividně ty, z tvého slovníku to přímo čiší a hlava tě pak nutí dělat veletoče typu chřipčička, ovce apod. aby sis to nějak zracionalizoval.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    Kampaň na injekci proti strachu začíná. Letos na ni bylo v plánu uvolnit z našich daní na 50 miliónů. Jaká je realita jsem nezjišťoval. Lze ale předpokládat, že masírka bude značná. https://smis-lab.cz/2022/08/15/co-rikaji-data-o-vaznem-prubehu-a-umrtich-v-souvislosti-s-covid-19-v-roce-2022/? Když je to taková spása, jak nám neustále nalhávají, očekával bych, že sloupce zemřelí s nějakou dávkou šmakulády budou prázdné ale z daleka tomu tak není.
    E2E4
    E2E4 --- ---

    Tyhle covid vakcíny považuju za "experimentální"

    24 hlasy od 5 respondentů

    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    zmíněnou obrnu lícního nervu po očkování měla zrovna jedna z kamarádek. Zjevně to tak vyjímečné nebude. https://www.epochtimes.cz/2022/08/15/judr-valisova-garance-odskodneni-za-ujmu-po-ockovani-proti-covidu-19-byla-falesnym-vzbuzenim-duvery/
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    Jeden bloger, kterého jsem během CoVidiocie pročítal. Trochu starší články ale realita se připomínat musí:
    Dezinformace? - Blog iDNES.cz
    https://cilich.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=780303
    https://cilich.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=779822
    Covid a svoboda slova - Blog iDNES.cz
    https://cilich.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=779640
    https://cilich.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=779223
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    Na těhlech koroňácích je obdivuhodný to, jak vždycky hlásají, že ještě že mají to očkování. Jenom díky tomu jim nic nebylo. Škoda jen, že někdy neudělají rozhovor s někým, komu taky nic nebylo i když neohnul hřbet a nenechal se napíchnout: https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/clanek/sef-pfizeru-ma-covid-40405825?
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    CoVidiocie bude mít nové heslo. Už to nebude Tečka za covidem ale očkujme se pro život beze strachu :-D no nevím tedy, jediný z čeho jsem měl strach bylo aby se přístup vlády nestal standardem.
    Válek chce od října jeden antigenní test zdarma - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/domaci/clanek/valek-chce-od-rijna-jeden-antigenni-test-zdarma-40405800?
    FINSON
    FINSON --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: Ten odkaz je super, díky! ❤️
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    takže z rozporu mezi hodnoceními astrazenecy se nám vyklubala nefunkční demokracie. bravo trolle, průhlednější to být nemůže
    WANTON
    WANTON --- ---
    A jedeme znovu! Párkrát jsme si vyběhli ze zákopů, vrátili se zpět a zase bez milimetrové změny postojů jedeme vše znovu. -> Demokracie nikdy nefungovala a fungovat nebude. Krásná myšlenka, ale musel by existovat racionální volič. /grin
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    PALEONTOLOG: já nepotřebuju hledat nic:)) se to otrstovalo na ovcích a stáhli to.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSYTRANCE007: jak říkám, nic s čím by ses měl lámat prázdnou hlavičku. spíš za tím hledej dostupnost bezpečnějších vakcín. kdyby měla benefit, tak by nebyl důvod ji vyřadit. to je takové nezbytné ptydepe alibi a ty chudáku z toho vstřebáš jen ten rozpor.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    nevím, proč ovce dávají mínuska, vždyť je to oficiální stanovisko SUKLu. Stejneho institutu, ktery je nedavno lakal a rikal ockujte se. Nebo se to najednou nehodi do kramu? :-D
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    FINSON: tak pokud se chceš fundovaně vložit do cizího hovoru, měl bys nejprve znát jeho historii. Když to neuděláš, tak vypadáš jako blb. A nezáleží na tom, kolik dalších blbů tomu tleská.
    **namísto keců odkaz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam