• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JONYCOVID-19 co teď a co potom?
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    CAIDEL: Tak jasně, já jsem ten antivaxer a dezolát tak proč by ostatní nebyly ovce :-)) Jestli jsi schopen vnímat celé části vět (to je imho ve zdejší diskuzi, zvlášť u některých jedinců obzvlášť problém) tak odkazů jsem naházel nepočítaně, čili to asi úplně o mém výplodu mysli nebude. Samozřejmě s lidma, co se vídám jsem mluvil osobně a osobně popisovali co a jak (tedy když jsou toho schopni, někteří už bohu žel ne). Psal jsem zároveň jak probíhá takové "vyšetření" nahlášeného nežádoucího účinku či úmrtí. člověku, co zvládne první třídu základní školy by mělo dojít, že když se po půl roce někdo dostane k nahlášenému incidentu tak toho asi moc neprošetří.....ale to některé ovce holt nevstřebají no.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    PALEONTOLOG: Ale zároveň klidně vyšňupání omítky kterou ti někdo prodal na Václaváku :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CAIDEL: pridej neduveru k cemukoliv, co deklaruje vyrobce :D cehokoliv...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    PSYTRANCE007: Jsi vyděšený a meleš hovna. Nuda.

    Navíc s někým, kdo se tak moc bojí nemá smysl diskutovat, strach přebíjí rozum takže na tom co předvádíš rozumného není vůbec nic (jak je vidět z toho slovníku, kdy si prostě každé x-té slovo "sračky/apartheid/ovce" prostě musíš nabít emotivně, jinak by ti to nefungovalo.

    A to samozřejmě vůbec nemluvím o tom, že to tvoje "mraky lidí na ně dojelo" je naprosto zcestné a z těch tvých příkladů, co tu neustále házíš sis nejspíš 1/3 úplně vymyslel, 1/3 se stala jiným lidem (na internetu je běžné tvrdit něco jako "kamarádce se stalo," ale pak zjistíš, že ti to ve skutečnosti říkal známý nějaké o nějaké jiné známé a ta mluvila o jejich uklízečce v práci a relevance tudíž nula a ten zbytek má úplně jinou příčinu (analogicky k úmrtí na covid a úmrtí s covidem funguje i "mám problém vyvolaný očkováním" a "mám problém a někdy jsem byl očkován" - a jelikož nedokážeš myšlenkově zpracovat to první, nedokážeš nepochybně zpracovat ani to druhé).

    A to ani nemluvím o tom, že tu opakovaně prokazuješ absolutní nepochopení toho, jak vlastně funguje statistika (mě nic nebylo, tak je všechno v pořádku a žádný covid nehrozí vs. slyšel jsem o někom kdo slyšel o někom kdo měl po očkování teplotu, je to tedy stoprocentně zabijácká experimentální bubu látka)
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    CAIDEL: tak zdravě uvažující jedinec si do těla zbytečně sračky, co můžou bejt nebezečný a mraky lidí na ně dojelo necpe. Normální člověk zváží pro a proti. Na tom není nic divnýho. Nehledě na to, že když ohneš hřbet tak podporuješ i covid apartheid se vším všudy a dojedou na to i ty ovce. To ti asi nedochází, že?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    E2E4: a na nosní Sputnik.

    Putin Says He Took Experimental Nasal COVID-19 Vaccine
    https://www.businessinsider.com/putin-says-took-experimental-nasal-coronavirus-vaccine-2021-11
    E2E4
    E2E4 --- ---
    E2E4: Sakra a zapomněl jsem na Novavax a valneva!
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    PSYTRANCE007: Jediný kdo je tady pořád dokola a neustále vyděšený z jednoho malého pigára a z covidu obecně jsi očividně ty, z tvého slovníku to přímo čiší a hlava tě pak nutí dělat veletoče typu chřipčička, ovce apod. aby sis to nějak zracionalizoval.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    Kampaň na injekci proti strachu začíná. Letos na ni bylo v plánu uvolnit z našich daní na 50 miliónů. Jaká je realita jsem nezjišťoval. Lze ale předpokládat, že masírka bude značná. https://smis-lab.cz/2022/08/15/co-rikaji-data-o-vaznem-prubehu-a-umrtich-v-souvislosti-s-covid-19-v-roce-2022/? Když je to taková spása, jak nám neustále nalhávají, očekával bych, že sloupce zemřelí s nějakou dávkou šmakulády budou prázdné ale z daleka tomu tak není.
    E2E4
    E2E4 --- ---

    Tyhle covid vakcíny považuju za "experimentální"

    24 hlasy od 5 respondentů

    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    zmíněnou obrnu lícního nervu po očkování měla zrovna jedna z kamarádek. Zjevně to tak vyjímečné nebude. https://www.epochtimes.cz/2022/08/15/judr-valisova-garance-odskodneni-za-ujmu-po-ockovani-proti-covidu-19-byla-falesnym-vzbuzenim-duvery/
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    Jeden bloger, kterého jsem během CoVidiocie pročítal. Trochu starší články ale realita se připomínat musí:
    Dezinformace? - Blog iDNES.cz
    https://cilich.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=780303
    https://cilich.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=779822
    Covid a svoboda slova - Blog iDNES.cz
    https://cilich.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=779640
    https://cilich.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=779223
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    Na těhlech koroňácích je obdivuhodný to, jak vždycky hlásají, že ještě že mají to očkování. Jenom díky tomu jim nic nebylo. Škoda jen, že někdy neudělají rozhovor s někým, komu taky nic nebylo i když neohnul hřbet a nenechal se napíchnout: https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/clanek/sef-pfizeru-ma-covid-40405825?
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    CoVidiocie bude mít nové heslo. Už to nebude Tečka za covidem ale očkujme se pro život beze strachu :-D no nevím tedy, jediný z čeho jsem měl strach bylo aby se přístup vlády nestal standardem.
    Válek chce od října jeden antigenní test zdarma - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/domaci/clanek/valek-chce-od-rijna-jeden-antigenni-test-zdarma-40405800?
    FINSON
    FINSON --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: Ten odkaz je super, díky! ❤️
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    takže z rozporu mezi hodnoceními astrazenecy se nám vyklubala nefunkční demokracie. bravo trolle, průhlednější to být nemůže
    WANTON
    WANTON --- ---
    A jedeme znovu! Párkrát jsme si vyběhli ze zákopů, vrátili se zpět a zase bez milimetrové změny postojů jedeme vše znovu. -> Demokracie nikdy nefungovala a fungovat nebude. Krásná myšlenka, ale musel by existovat racionální volič. /grin
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    PALEONTOLOG: já nepotřebuju hledat nic:)) se to otrstovalo na ovcích a stáhli to.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSYTRANCE007: jak říkám, nic s čím by ses měl lámat prázdnou hlavičku. spíš za tím hledej dostupnost bezpečnějších vakcín. kdyby měla benefit, tak by nebyl důvod ji vyřadit. to je takové nezbytné ptydepe alibi a ty chudáku z toho vstřebáš jen ten rozpor.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam