• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILOSHITMiloshitovy Deníčky (dočasně uzavřeno)
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    MILOSHIT: nicméně to prošlo zcela střízlivou korekturou q doplnil jsem celý stránky důležitých informací.

Až se mi bude chtít, jedna kopie půjde do apolináře. Jen by mě zajímalo- můžou mě za to zažalovat? Jsou tam jména a funkce personálu, nicméně bez příjmení.
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    Uhhhh, co to tu máme? Ale tyvole 404 Kč za takový dvě novely, Uh.

MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    Mám pro Vás neuvěřitý příběh, co se mohl a nemusel stát.

Kdysi, na vzdálený planetě, žil borec, kterej neuměl vynalézat, neuměl nic sestrojit, neměl k ruce žádný plechový brnění, a vlastně nebyl k ničemu.

A tenhle borec, ale vždycky žil poctivě a chytře, nikdy svým přítelkyním nelhal, nikdy je nepodvedl a vždycky s nima měl ty nejlepší úmysly. Nikdy nikoho fyzicky nenapadl, dokonce nikdy nikomu ani verbálně nenadával, vždycky se snažil žít tak nejlíp jak uměl, protože tak ho to naučili rodiče. Žít nejlíp.

Přesto ho některý přítelkyně nenáviděly a přály si jeho smrt. Jedna z nich se jmenovala Karolína a před ní byly určitě taky nějaký další.

No a tenhle borec sedl dneska kolem čtvrtý hodiny na starý, zaprášený kolo a jel.

Jel, jel, jel, lesní cestou, do cesty mu skákaly veverky a srnky, vjížděly mu tam zkurvený auta, pršelo, padala na něj temná hlína kdesi z prdele a on - protože byl střízlivej, dokonce hodně střízlivej (do tý čtvrtý si nedal absolutně nic) se všemu úspěšně vyhejbal.

Ale díky tomu, že byl střízlivej, si úspěšně propočítával na rozpraseným telefonu, co mu zbyl, důsledky jeho závislosti.

Ty důsledky byly 321 000 korun českých a to bez jakýhokoliv, JAKÝHOKOLIV jeho přispění. Prostě jen bral a bral bral. Ode všech. Od všeho.

Přeto náš borec jel do místní prdele s velmi prachobyčejnou touhou. Touhou se opít.

Ale kdeže - nešlo to. V místním prdelákově probíhala oslava. "UZAVŘENÁ SPOLEČNOST." Stálo na místní tabuli.

A tak našemu borci nezbylo nic, než opřít kolo o zeď kostela, s pouhým doufáním, pouhou touhou, že ho třeba někdo neukradne a jet autobusem (který, ač se to mohlo zdát jako náhoda, ale nemusela být) jel za pouhých pět minut do Chrudimi.

A tak náš borec jel do chrudimi a během toho volal do své banky, (protože jeho smart banking měl plánovanou odstávku - jako ostatně vždy když jej potřeboval) a tam mu sdělili, že na účtu má 666 korun. Ano, přesně tolik.

A tak náš borec jel do Chrudimi, které ani nestavilo u Penny Marketu (nejlevnějšího obchodu pro socky) ale ještě mnohem dál, a vydal se pěšky zpátky jeden kilometr aby si mohl nakoupit věci nezbytně nutné k životu.

Našemu borci zbývaly tedy 2,5 kilometrů tam, 2,5 zpátky, k tomu nákup a k tomu autobus s náhradním přestupem v ukrutném lijáku, pričemž nevlastnil ani deštník, ani pláštěnku, nedejbože bundu.

Náš borec si koupil ten nejlevnější chleba, nejlevnější pivo a samozřejmě nejlevnější vodku, aby vše ve zdraví přečkal.

A pak - pak se přátelé, začaly dít věci.
    -------------------------------------------------------------------

Do autobusu nasedl směr Heřmanv městec, tam kde ho kdysi rozstřelil a způsobil mu totálku neznámý plešatý pikožrout a v Heřmanově Městci se dal do řeči s paní, co čekala v dešti na autobus. Poradil jí ať čeká v dešti raději v nedalekém přístřešku a ona ho uposlechla. Udělal tedy dobrý skutek, není-liž?

Během toho neustále bombardoval naší další hrdinku - Karolínku - prosbami aspoň o jediné její selfie. Potřeboval něco, co by ho utvrdilo, že tenhle život není sen. "Do rakve si neseš drahej kov - pak je requiem." (Aspoň tak nějak to bylo.) A náš hrdina to selfie zoufale potřeboval. Jako důkaz. Důkaz toho, že stále je pro co žít. i po sedmi měsících nebo kolika od rozchodu.

Zatímco přijížděl autobus, dal paní signál, dal signál autobusu a paní mohla nepromáčená nastoupit.
    "Jste velmi hodný." Řekla mu, a náš pomatený chudák si aspoň na okamžik nepřipadal tak osaměle.

V autobuse mu ovšem došlo, co se děje. Ano - musel jít z autobusové zastávky pěšky minimálně 4 kilometry, divokými serpentýnami, bez světel, drog, Jarvise, plechostroje a všech dalších pohonů co lidstvo nabízí.

A tak si v autobuse vyhlédl ty nejvíc pubertální individua a dal se s nimi do řeči. Ano, měli cígo, ano, chtěli by v budoucnu koupit trochu lysohlávek, a bůh přírody řekl, že to bylo dobré.

A jeden z nich dokonce vystupoval, tam kde on.

Ptali se ho na různé otázky, bylo vidět, že jej berou jako mentora a člověka, co už leccos prožil, zároveň se ptali, koho zná v místním chatovém prdelákově, na což se našemu hrdinovi nechtělo odpovídat, ale rád a a ochotně jim odpovídal na otázky plné drog, mrdání a řízení automobilů.

No a jeden z nich... Jeden z nich dokonce vystoupil s ním. V dešti. Ale pod výmluvou, "že musí běžet," tam kam náš hrdina, jal se BĚŽET. Náš hrdina si zatím zapálil ubalené, vyprosené cígo a pomalu si kráčel deštivou, hnusnou, ANO nocí s nadějí, že ho snad přejede nákladní vůz.

Leč nestalo se tak, nic ho nepřejelo, a on se znovu ocitl u kostela, který před dvěma hodinami opustil. "UZAVŘENÁ SPOLEČNOST." Dále hlásila cedule u hospody.

"Nuže, co bych to byl za hrdinu kdybych tam nevlezl," řekl si náš hrdina a vlezl do místní hospody ve vísce čítající 150 nebo i míň obyvatel.

Chvíli stál bezradně u barového pultu. Obsluha ho znala, ale nevěnovala mu pozornost.

Přiskočila k němu jakási MILF krasavice (byla opravdu celkem hezká, jen co je pravda) a pravila:
    "Vypadáte velmi zbědovaně. Máte těžkej večer?"
    "To velmi." Pravil náš hrdina.
    "Takže kombinace pivo, vodka, víno by byla ideální, žejo?" Zeptala se MILF krasavice.
    Náš hrdina s těžkými víčky a kalným pohledem pravil, že to by byla, cituji: " kombinace k nezaplacení."

Naše MILF hrdinka za něj tuto kombinaci NEJEN objednala, ale dokonce i zaplatila a dokonce pravila, ať si z uzavřené společnosti nic nedělá.
    "Jo a jestli chceš cígo (a vypadáš, že chceš) řekni si mýmu tátovi. Má asi tři metry, stojí venku, a má kvádro." Pravila, mrkla na něj a chvíli postávala u dveřích otevřených k záchodku.

Vábila ho snad do svého lůna?

Chtěla mu ukázat boží zázraky přímo vprostředku jejích, dozajista krásných stehen?

Náš hrdina to nechtěl zjišťovat, měl extrémní podezření, že už tak způsobil hanobení své rodiny dost. Že působí jen bolest a trápení, že svým rodičům způsobil újmu v podobě 321 000 korun českých plus MNOHO korun navíc, a neměl by se pouštět do dalších dobrodružství.

Přesto udělal toto.

Vystoupil ze dveří a pravil:

"Dobrý den, Vaše dcera mě upozornila, že byste pro mne mohl mít cigaretu. Pokorně Vás tudíž žádám jestli byste jí opravdu měl."
    Pravil k urostlému gentlemanovi, který opravdu MĚL minimálně tři metry a měl na sobě kvádro.
    "Tyvole, ten teda odvahu má, se mu musí nechat," pravila jakási jeho nocležnice.
    "Moje dcera jo?" Pravil pohrdavě urostlý gentleman a k tomu dodal:
    "Normální nebo klikací?"
    "To je jedno." Pravil náš hrdina a přál si to mít co nejrychleji za sebou.
    "Kde bydlíš?" Zeptal se ho urostlý gentleman a náš hrdina přiznal barvu. V chatě v lesích, kde nic a nikdo není.
    "A klíče od chaty máš?" Zeptal se pohrdavě gentleman.
    "Ano, mám, to se nemusíte bát, moc Vám děkuji za cigaretu, už Vás nebudu nadále obtěžovat." Pravil náš hrdina a statečně - v dešti - se vypravil na další dva kilometry, na kole, s cígem a plným batohem i hlavy sraček, které ho nepřestávají obklopovat ani v těch nejhorších chvílích.

Na chatě si vyguglil, kdo onen pán byl. Byl to starosta ANO Jiří Rejda, který právě slavil znovuzvolení jeho strany. Náš hrdina začal dávit, dávil dlouho a poctivě ale udělal to bez příteží jeho rodičům, udělal to na záchodě, tak aby nasral co nejmenší počet lidí.

Jestli se měl vyspat s jeho dcerou, se již nikdy nedovíme.

Jestli dostal selfie od Karolíny (a to bylo pro něj nejdůležitější,) se dozvíme - nedostal.

Vaše Carrie Bradshawová.
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    Výsledek: cca 15 643 tablet za dva roky

2190 litrů piva

91,25 litrů vodky.
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    jo vlastně, dyť existuje chatgpt.
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    MILOSHIT: plus k tomu připočíst každý den s výjimkou jednoho měsíce v apolináři 6 piv a každý druhý den placatku vodky?
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    ....Umí tu někdo matematiku? Já už jsem mírně dementní, ale dělám si takovej průzkum, abych věděl co říct příštímu doktorovi.

Uběhlo 2 a roky 8 měsíců od mý bouračky s automobilem. Řekněme, že prvních 8 měsíců jsem zkonzumoval asi jenom 200 tablet. Pak jsem ale po dobu dvou let konzumoval 100 tablet hypnotik každých pět až sedm dnů a k tomu přibližně 50 tablet každých 14 dnů sedativ. Ví tu někdo kolik to dělá dohromady tablet? Já ne, jsem dyskalkulik.
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    BYLO TI 17 KDYŽ SI ŘEKLA "MILOŠI"
    "BUDU S TEBOU MÍT DĚTI, PROTOŽE SI NEJLEPŠÍ"
    A JÁ TI UVĚŘIL, PÁČ SEM BYL STRAŠNĚ ZABOUCHLEJ
    DUŠEVNĚ ROZBITEJ, PSYCHICKY VYBOUCHLEJ
    TOTÁLNÍ SRÁŽKA AUT, TO VŠECHNO POD VLIVEM
    TY SI NA MĚ VLEZLA NAHÁ - EXTRÉMNĚ POD VLIVEM

ŠUKALI SME V KUCHYNI, V LOŽNICI
    A DO ZADKU
    ŠUKALI SME OD PONDĚLÍ, PŘES ÚTERÝ DO PÁTKU
    PAK SI MI ŘEKLA "DOPRDELE MILOŠI"
    "BUDU S TEBOU MÍT DĚTI, PROTOŽE SI NEJLEPŠÍ"
    "NIKDO NENÍ VÍC NEŽ TY, NAPROSTO TĚ ZBOŽŇUJU"
    ŘEKLAS ŽE MĚ MILUJEŠ - "PROTOŽE TI RAPUJU"

I KDYŽ SME SE HÁDALI, POŘÁD SEM TI VĚŘIL
    I KDYŽ SI MĚ NEMILOVALA, VŽDY SEM SE TI SVĚŘIL
    SE VŠIM, NAPROSTO SE VŠIM - PŘED TEBOU BREČEL SEM
    TVOJE REAKCE?? TVOJE REAKCE?!! "ŽE SE NESNESEM"

1.4. SI ŘEKLA ŽE MĚ NECHCEŠ, ŽE MĚ NESNESEŠ
    ŽE DÁL NEŽ NA KRAJ LESA, ŽE MĚ NEPOVEDEŠ
    a MOJE REAKCE, HM?
    "ZA RUKU TĚ POVEDU. VŠÍM ZLEM A NÁSILÍM TĚ STRAŠLIVĚ RÁD PROVEDU."

PŘESTO TI TO NESTAČILO, CHTĚLA SI VÍC A VÍC A VÍC
    LET K MOŘI, LET K FRANCII - SNAD I LET NA MĚSÍC
    CHTĚLA SI SE CPÁT ŽRÁDLEM, JÍST MOŘSKÝ ŠKEBLE
    PŘESTO CHOVALA SES ČIM DÁL TIM VÍC JEBLE

A TEĎ MI VYČÍTÁŠ, ŽE CHCI VÍC A VÍC?!
    SI SE POSRALA?! JAK TOHLE MŮŽEŠ ŘÍCT?

SERU TI NA TOHLE! SERU NA TEBE
    NECHCEŠ MÝ POTOMKY?! DI DO PRDELE
    UKŠRTIM TĚ PROVAZEM, ZALEPIM HUBU PÁSKOU
    A PAK TĚ POKÁLIM
    SVOU NEHYNOUCÍ LÁSKOU

"HLOOOUPOOOUUUU. DĚLALA SI HLOUUUPOUUU
    DĚFKO NECHCI ŽÍT SE SEBOOOUU - ANI NIKDY BEZ - TE-EBE.
    "HLOOOUPOOOUUUU. DĚLALA SI HLOUUUPOUUU
    DĚFKO NECHCI ŽÍT SE SEBOOOUU - ANI NIKDY BEZ - TE-EBE."

Eminem - Kim (Lyrics)
    https://www.youtube.com/watch?v=_WEV3l3qN-0&list=RD_WEV3l3qN-0&start_radio=1

(remake soon)
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    MILOSHIT: sranda je že většina doktorů přistoupí radši na ruváč a diazepam nez na zolpidem. Nechápu. Brzo si to nechám od nějakého vysvětlit.
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    MILOSHIT:

Dobrý den, biologický poločas clonazepamu (Rivotril) je v rozsahu 30-40 hodin. Po přibližně 5 takových poločasech se látka z těla vyloučí úplně, tj. 150-200 hodin (přibližně 6-8 dní).

(Tyvole, pak nemám mít rád zolpidem, vzhledem k době kdy se drží v těle (3,4hodiny, lol)
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    "Účinek diazepamu po užití postupně slábne, ale protože má dlouhý biologický poločas vylučování (kolem 30-40 hodin) a hromadí se v tukové tkáni, přetrvávající účinky, jako je sedace, poruchy paměti nebo svalová slabost, mohou být patrné i následující den, zejména při dlouhodobém užívání. Eliminace diazepamu z těla je pomalá a stabilní hladiny se dosahuje po několika dnech užívání."

Jo tak proto je mi tak divně i 20 hodin od posledního užití. Každopádně diazepam dostatečně nesjížděl, takže si jedu do Chrudimi pro riváč. Snad mě pak bude trochu víc bavit život, teď je takovej hodně bezdomoveckej.

P.S.: mít víc času, přemlouvám personál plaveckého stadionu Chrudim, jestli se u nich můžu vysprchovat . Už jsem to zkoušel telefonicky a zdálo se, že recepční stadionu se mnou dokonce flirtuje. Divné. Musím si to jít ověřit. Ale obávám se, že už dost celkově zápachám.
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    Právě jsem došňupal všechny homer simpsny (mdma) co jsem měl v peněžence, ale líp mi není. Celej den mám kocovinu, a hnusnej pocit, protože jsem skoro napadl svýho "fanouška" ze seče. Jenže do jaký míry je to "fanoušek" když mi řikal jak miluje nsync, celine dion, linkin park a do toho poslouchá mě? Od chvíle co se zhulil, se vyjadřoval pohrdavě, arogantně a hnusně. Dokonce, i když sám bydlí u rodičů, vyjádřil znechucení nad mým životním stylem a že si nemám na co stěžovat, protože jsem aspoň na chatě sám. V jednu chvíli řekl něco, co mě tak rozzuřilo a chtěl jsem mu jí natáhnout, ale místo toho jsem se zeptal: "Tohle fakt chceš? Chceš abych ti dal pěstí vole?" Podotýkám že měl asi metr 90 zatímco já mám 173 cm. Ne, kupodivu nechtěl pěstí. Místo toho toho řekl, že odchází z fotbalovýho hřiště, kde jsem seděl 3 a půl hodiny a pil pivo a vodku. Ale stejně si myslím, že jsme si mohli přehrát scénu z Klubu Rváčů a mohlo to být docela fajn. Stačilo aby ten týpek měl koule. Ale on nemá koule. škoda.

....A že jsem ASPOŇ NA CHATĚ SÁM?? Doprdele, vždyť samota je moje prokletí. Navíc se domnívám z čím dál víc stran že mě nesnáší i celý nyx. Převážně chapi. Co šukají pražskou ženskou jménem Tereza. Všichni do jednoho, co jí šukají mě nesnáší. Proč, to nevím.

Přitom jsem dělal reportéra pro český rozhlas, tak jak se tohle proboha slučuje s nenávistí? Jak mě můžou mít lidi tak neradi? Jak me můžou vyloučit z léčebny U apolináře, když jsem se vždycky snažil k lidem chovat slušně, nikdy jsem jim neřekl že jsou "čuráci, kokoti, zmrdi, že bych jim nejradši rozsekal hubu"??? (To cituju všechno, co jsem na sebe v léčebně u apolináře zaslechl.)
    Nevím, Jsem snad Jekyll a Hyde, Bruce Banner a Hulk, Frankenstein a jeho monstrum?

S Karolínou je to i nadále složité, někdy mi zavolá celá nadšená, baví se se mnou se vším respektem a vážností a možná i trochou lásky co v ní ke mně zbyla a jiné dny se mnou mluví jako s kusem hovna, co může být rádo, že má 10 procent její pozornosti. Nevím, já bych měl vymetat večírky, jezdit limuzínou, podepisovat knihy. Být Tony Stark, být Pan Božský, ale míň arogantní a víc empatický. Nejsem. Jsem bezdomovec co žije na chatě, nemá se kde osprchovat a na účtu má 33 kč. Jo a mám i nadále velkej problém s alkoholem a navíc jsem si dneska rozmočil omylem diazepam a zbývá mi pár tablet. Co nastane až mi dojdou? Co nastane až dopiju tu poslední láhev vína co tu zbyla po tátovi?

Můžu jen brečet a představovat si, že čekám potomka jako můj brácha, který je přitom o dva roky mladší.

Anebo tu můžu pomocí slov vyplodit naprosto geniální román, ale naprosto netuším o čem a o kom by měl být.

Vše co jsem mohl, jsem už napsal.

Doprdele.
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    Dneskaj sem se sešel s fanouškem MC Lůzra na seči. Už asi po čtvrtý nebo po pátý? Těžko říct. Je mi z něj špatně. Chci kouřit nemám co. Chci zobat a nemám co. Nechutná mi šňupat, mluví se mnou chodník. si polib.

Dixxx - Nikdy nevíš co je pod postelí
    https://www.youtube.com/watch?v=pENlON7S8zM&list=RDpENlON7S8zM&start_radio=1
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    Dneska jsem byl v kostele v místní chatové nicotě. Která není tak nicotná, když se tu v pátek něco děje. Byl tu vysoškolský sbor z pardubic (převážně dívky v červených šatech, wow) ale i chrudimský sborr starších lidí, kteří byli snad ještě lepší. Miluju vokální hudbu, protože se dá snadno remixovat. Nejvíc mě rozsekalo když zazpívali "haleluja" což je důvěrně známý úryvek z wormsů, když hodíte holy Hand grenade :D Nejsem věřící, ale popravdě to bylo tisíckrát lepší než jakákoliv terapie. Na sbory bych klidně chodil do kostela pravidelně. Ale ne na zolpidemu. Na tom bych se na všechno vysral a na kostel rozhodně. Farář se na mě i tak díval hodně podezíravě, mívám podezření že tihle lidi umí rozpoznat zlo, co ve mně je. Často si díky tomu připadám v kostelech špatně. A co na to pan Božský?

Vaše Carrie B.
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    ani si nepamatuju že je to na webu. jsem strašně na 2cb. vaše carrie.

Hypnotika v roli stimulantů a závislá porucha osobnosti - Legalizace | Magazín, který vám rozšíří zorničky
    https://magazin-legalizace.cz/3666-hypnotika-vroli-stimulantu-a-zavisla-porucha-osobnosti/
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    MILOSHIT: ještě mmě k tomu napadá, že není úplně nenormální emoce spojovat si lásku s nenávistí. eminem i tyler the creator mají v lyrics poměrně běžně "i love you, but i fucking hate you." Takže to, co cítím zas tak neběžné není. Hodněj sem tenhle track poslouchal když mi bylo 17. Náhoda? Nemyslím si. Nesnáším eminema, považuju ho za mainstream, ale neměl kurva pravdu? A nemá Tyler pravdu? A co na to pan božský?

Vaše Carrie Bradshawová.

Eminem - Kim (Lyrics)
    https://www.youtube.com/watch?v=_WEV3l3qN-0&list=RD_WEV3l3qN-0&start_radio=1

Tyler, The Creator - IFHY
    https://www.youtube.com/watch?v=3lDqMx4rmFU&list=RD3lDqMx4rmFU&start_radio=1
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    Na to jak je na chatě hnusně, se dnes cítím docela dobře. V noci jsem měl erektibilní sny o brunetách co chtějí anál a v prdelkách mají liščí ocásky. Taky na to svévolně navazovaly sny o liškách co se mi snaží dostat do postele, což je vlivem hlasitých zvířecích zvuků na chatě poměrně běžné. Mám tu takový rituál. Místní prodejna má vždy otevřeno jen do 11ti, takže v dešti sednu na kolo, jedu neúnosně hnusným počasím a koupím si rum, aspoň 6 piv a párky. Taky jsem si všiml, že v místním chatovém prdelákově úřaduje praktický lékař, což je na obec čítající max 80 obyvatel skoro neuvěřitelné. Mělo by být snadné ho stáhnout o zolpidem, ne? Nechci na to myslet, ale myslím.
    Od rána jsem si říkal: "vždyť já diazepam vůbec nepotřebuju, chlast vůbec nepotřebuju, nic nepotřebuju." Vydrželo mi to do 10:50 než začali dávat pana Monka. Hystericky jsem se smál některým scénám a pak se rozbrečel, zcela nevidoucí proč. Tak jsem vyžahl placatku ruma, jeden Tiger energy drink a dal půlku diazepamu. Jaký to mělo důvod, nevím, protože je mi pořád uplně stejně. Je těžší se udržet střízlivý když jste v práci nebo když nemáte absolutně co dělat a před Vámi je jedno velký NIC? Na jednu stranu je příšerné nedělat nic, na stranu druhou si neumím představit sedět za pokladnou v tescu, markovat zboží a říkat každému zákazníkovi "dobrý den" a částku. Problém zolpidemu je ten, že čas by tu jinak příjemně utíkal. A taky mi potlačuje libido, zatímco diazepam ho zvyšuje. Může tu někdo potvrdit, že je po diazepamu a benzodiazepinech taky nadržený nebo jsem opět originál?

Jisté ale je, že mi trochu pominuly extrémní deprese. Věřím, že Vše se v dobré obrátí, ale cesta bude dlouhá.

Vaše Carrie Bradshawová.
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    Včera jsem úspěšně pokořil svou depresi návštěvou oblíbeného baru u sudu v Praze a hraním na piano. Hrozně se mi líbí že nahoře u piána nikdo nikdy moc není a dá se tam naprosto bez problémů hrát. Byl tam akorát ukrajinec a Rus a ti tleskali každému mému klavírnímu opusu, dokonce se ptali jakou jsem vystudoval konzervatoř lol. Žádnou, jenom hraju Po hospodách přes deset let. Na diazepamu je velice snadné propadnout vlastní genialitě. Člověk má na něm pocit že mu jde všechno mnohem ale mnohem líp. Taky mi na něm úplně přestal chutnat alkohol, přesto jsem ho potřeboval abych se pokusil jít dolů prodat 2cb. Vyhlédl jsem si takové dvě slečny. U sudu je taky krásné, že tam jsou VŽDYCKY hezký cizinky a vždycky se chtějí bavit. Bruneta a blondýna. Bruneta obzvlášť hezká. Bruneta byla z NEW YORKU (wow) a jmenovala se Minnie (wow). Bohužel její blonďatá kamarádka byla z Francie a prohlásila že jsou lesby. Tím jsem dostal utrum. Náhle jsem se cítil strašlivě zmožený. Chlastat na desítkový diazepam je o dost jiný než 0,5 rivotril, člověka to fakt zmůže. Cítil jsem se těžce utlumený a že náhle nemůžu nic. Chvíli jsem přemýšlel že ještě půjdu otravovat Minii a prostě jí říct "lets fuck," ale náhle jsem zjistil že ani nemůžu pořádně mluvit. Všemu předcházely hovory s karolínou, která mi několikrát řekla že si přeje abych umřel a že až se to stane bídě mít upřímnou radost. Nic to se mnou neudělalo, byl jsem jenom strašně rád že ji slyším. Strašně, strašně rád. Celkově to tedy byl celkem vydařený večer a dnes už můžu úspěšně jet na chatu bez vidiny že se tam oběsím. Samota ale bude krušná a neúprosná, hodlám ji řešit opětovným ježděním autobusem do Chrudimi, doufající, že narazím na někoho jako byla Anička.
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    Popíšu Vám teď velmi přesně jak funguje závislost. Je to super a děsivé zároveň.

1. Dneska jsem vstal po dalším prohraném večeru. Čekal jsem dvě a půl hodiny v restauraci Oáza v Dejvicích na své tinder date. Jednalo se ale o klasické popotahování stylu "ještě hoďku a sem u tebe" za hodinu "ještě půl hodiny a sem u tebe" a za půl hodiny "ještě půl hodiny a přísahám že tam budu." Proběhla tedy z mé strany brutální fakace a šel sem do prdele. Přitom slečna mi předtím do telefonu (jako hlasem) tvrdila jak ráda šuká bez kondomu a tak. No těšil jsem se a k rodičům odjel zdrcen. Následovala kombinace dva prothaziny, tři desítkový diazepamy, tři 0,5 rivotrily, 3 piva (tu trojku mám nějak rád) a koskenkorva vodka peach. (miluju.)

2. Ráno nálada na mašli. Fyzicky rozjebanej. Nemůžeš nic, nechceš se podívat do mobilu, bojíš se co tam bude, kdo tě zas osočuje, nadává ti za to že seš v prdeli, nabádá tě k sebevraždě. Neschopnost vstát z postele. Tak jak to vyřešit? Další diazepam, další koskenkorva, energy drinky. Nic nic, je to horší a horší. Přidává se ospalost. Do toho zjišťuju, že mám zmeškaný hovory od profesora Jana Cimického, který nakonec nešel do basy, ale naopak mi chce ochotně sehnat zolpidem! LOL.

3. Tak následuje prohledávání šuplíků a batohů a kapes. Nacházím cosi co vypadá jako půlečka hypnogenu. No vida. Šup tam s ním. Nacházím další cosi. Šup tam s tím. A další. Šup tam s tím.

4. Jdu si dát sprchu. Pak si lehám zcela neschopen ničeho. A náhle to přichází. Nálada se rozjasňuje. Únava mizí. Zalévá mě příjemný pocit tepla a povznesenosti. Nebojím se náhle telefonu. Nic hrozného tam není. Jsem schopen začít uklízet. Příjemně se vyseru. Jsem schopen vyřídit pár telefonátů. Tak poznám, že to byl hypnogen. A že to zabralo. Zkrátka v prdeli.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam