• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTABarevná typologie
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MADIETTA: Moody je imho hezčí a rozhodně má hezčí obočí :D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    VALENTINA: kdyby se Moody nebarvila, taky bude tmavovláska ;-)
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    MADIETTA: ale ona je tmavovláska, Moody je blond...to dost mate...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ANDREJKA: vygůgli si dávnou hollywoodskou herečku Rochelle Hudson a hned budeš vědět, jak Moody vypadá, akorát je vysoká. ;-)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MOODYCAT: Pardon, obrazek.

MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ANDREJKA: Ja si myslim, ze jsem typ jako cca tady zena na obrazku, jenze na to, abys vypadala alespon akceptovatelne, tak musis bejt vyjimecne krasna, s dokonalou pleti, hodne vyraznyma modryma ocima (coz proste kazdej neni, ani ja) anebo chodit nonstop hodne namalovana. Tady ta na obrazku vypada jiste pekne, ale takhle ja proste nevypadam, jsem obycejnej slovanskej livanec :D.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MART1NKA: To neurazim tebe :). Ja mluvim o sobe. Podle me ty a ja jsme trochu jiny typy.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MOODYCAT: Ja som soft summer, to je ta najvyblitejsia paleta na celom kruhu. :) A moja najoblubenejsia farba je cierna. Co uz :D
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MOODYCAT: Neviem jakou nohou si dnes vstala, ale uraza ma to trochu. Imho je lepsie to podporit ako si nafarbit vlasy teplou farbou (najcastejsie zlta blond) a napatlat sa teplym odtienom makeupu a pouzit terakotovu tvarenku, co robi mnoho Cesiek.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MART1NKA: Nene, tys oproti mne trochu jinej typ, jsi vyraznejsi rozhodne. Ja jsem fakt takova ta typicka slovanska parodie.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MOODYCAT: Ja som tiez tento typ a paci sa mi to. To je to posledne, co by som na sebe mala neznasat.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    TOPIMAGE: Ja bych rada byla sama sebou, ale jelikoz mi byl do vinku dat tenhle hnusnej slovanskej vzhled, tak mam proste tragickou tu startovni caru.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    TAPINA: Ani ne, slovansky vyblitky budou proste porad slovansky vyblitky - sedohnedy vlasy, svetla plet, modry/modrosedy oci - to nezmenis, muzes sice vypadat akceptovatelnejc, ale furt budes vyblitek. Ja se nechci se vzhledem vyblitku smirovat.
    EDERA
    EDERA --- ---
    TOPIMAGE: Já to vnímám jako konstatování faktu, že takový je prostě základ, z kterého musím vycházet, protože změnit se nedá. O sebepřijetí/nepřijetí nebo spokojenosti to nemusí nic vypovídat.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MOODYCAT: Ono jde ale v barevne typologii právě o to, že člověk vypadá jako výblitek, když nosí blbé barvy.
    TOPIMAGE
    TOPIMAGE --- ---
    MOODYCAT: Chápu a rozhodně nikomu nenutím, jaké barvy musí nosit. Ke mně většinou chodí lidi, kteří se chtějí poznat i po téhle stránce. Já jim ukážu, co pro ně které barvy dělají a co ne a rozhodnutí, do čeho nakonec půjdou je jen a jen na nich. :)
    Stalo se mi už víckrát, že ke mně někdo přišel přesvědčený o tom, že mu jdou jenom tlumené barvy a odcházel s jasnými a zase naopak. Za mě je fakt dobrý vědět, na čem jsem a z čeho vycházím. Pak to můžu ctít a být sama sebou nebo se klidně stylizovat do něčeho jiného, ale i to jde mnohem snáz, když vím, na čem stavím. Ony tyhle věci (ostatně jako hodně dalších) jsou dost o podvědomém vnímání. Když někoho potkám a to, jak vypadá a jak se chová, mi hraje s tím, co má na sobě, podvědomě k němu budu přátelštější, otevřenější a budu mu víc věřit. Naopak, když mi tam (klidně zase jenom podvědomě) bude něco skřípat, budu se před ním mít mnohem víc na pozoru a on se víc nadře, když mě bude chtít o něčem přesvědčit. Pro mě je dost osvobozující pocit, když můžu být sama sebou, ale fakt rozumím tomu, že to může mít každý jinak.
    TOPIMAGE
    TOPIMAGE --- ---
    LUCIASHECK: To fakt bylo myšleno spíš jako přátelské pošťouchnutí, protože mě dost mrzí, když lidi, byť třeba jen z legrace, sami sebe schazují. Pokud to vyznělo jinak, omlouvám se, nejspíš nějak ztrácím social skills.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    TOPIMAGE: Nj, proste nesouznim vnitrne s tim, ze bych mela do konce zivota vypadat jako vyblitek. Ono komukoliv s jinym barevnym typem se to blbe chape, ale tenhle vyblitej slovanskej ruzolici tucnej typ je asi nejhorsi ze vsech.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    TOPIMAGE: Jsou tyhle posměšný komentáře nutný? :-/
    TOPIMAGE
    TOPIMAGE --- ---
    MOODYCAT: Jó, tak tomu teda říkám sebepřijetí. ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam