• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    NYX #dohrano 2024
    https://static.freedomconnection.cz/nyx-dohrano/

    Vyfoť a sdílej fotku závěrečných titulků/finalbosse/trofeje ze hry, kterou jsi aktuálně dohrál + přidej popisek o jakou hru se jedná a kolik hodin ti cca trvalo dohrání + #dohrano .
    Př. Half Life/10 hodin/#dohrano

    Všichni v diskuzi budeme rádi, když napíšeš i tvoje dojmy z hraní.


    dceřiná diskuze: [Dohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Loosers není ani na nástěnce (vím, má to být "losers", ale už to nejde změnit)] [Dohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce]
    rozbalit záhlaví
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Dohrali jsme s kamosem Alcatraz. Bohuzel misto outra jsme videli prd, protoze se disketovka rekla "ne".
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    DAVESADE: Právě bylo zajímavý sledovat, co všechno si HR z původní hry vzalo, a zpětně porovnávat oba přístupy k sérii. Invisible War mám určitě na seznamu.
    LOOKASH
    LOOKASH --- ---
    Journey - cca 2h



    sony to davalo na jare zadarmo abysme pry zustali doma.... Tak sem to konecne zkusil a prosel si to - moc pekna oddychovka a asi si to dam nekdy znova..
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    ZOMBO: wow, hrat tohle az po tech modernich sequelech, to si neumim predstavit! Ja jak jsem praveze hral dily postupne, tak mi Human Revolution i Manking Divided prisly jako slabe odvary puvodniho dila (i kdyz to byly nakonec "ok" hry).

    Jestli das sanci jeste druhemu dilu Invisible War, muzes byt prijemne prekvapen.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Deus Ex: Game of the Year Edition (37h) – přestože oba prequely Human Revolution i Mankind Divided patří mezi moje nejoblíbenější hry, k tomuhle dílu jsem se dostal až teď, po 20 letech, a konečně chápu ten hype. Zub času se na něm sice slušně podepsal a schválně jsem neinstaloval žádný módy, ale hratelnost je pořád skvělá, zvlášť když odměňuje za prozkoumávání mapy. Jedinej trest byl malej inventář:)

    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    WOODMAKER: dohral.jsem k tomu i pridavnou kampan (17 hodin), takze dohromady pry 125 hodin.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LAUNCHER: Pomerne pekny pribeh postaveny kolem totalitni minulosti Polska, takze pro nas Xenialy o to zabavnejsi, protoze paralely s CSSR se tam bez problemu najdou, obzvlast zasazenim do okoli Krakova, ktery je podobny Praze. Fixni kamera, ovsem velmi dobre nastavena, takze neni na obtiz. Zadny boj, par lekacek, hutna atmosfera. Dokazal bych si predstavit serii postavenou kolem zakldaniho herni mechaniky, byli by to takovi Ghostbusters bez humoru, zato s extra hutnou atmosferou. S prihlednutim k velikosti tymu davam tak 82.7/100
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TRAGED: Recenze / nechces se rozepsat?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    The Medium - XSX - cca 10h

    TAP
    TAP --- ---
    SUPERHOT: MIND CONTROL DELETE, cca 15h, v rámci trialu Google Stadia
    závěr krásnej, titulky v DOSu, u kterejch jsem si nemohl nevzpomenout na závěr NieRu

    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    ELHO_CID: nejlepsi je prvni rayman (ale i tak gratulki)
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    A ještě tahle japonská podivnost. Murdered: Soul suspect. Co na to říct, je to podprůměrná hra, ale když už jsem do toho vlez, tak jsem ještě pár hodin pokračoval a dohrál to. (cca 7 hodin celkem)

    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    PSY_CHAOTIC: Nedávno jsem koupil ve slevě, tak taky plánuju brzo zkusit.
    A k věci:
    Dohrál jsem nejlepší hru, co Ubisoft kdy udělal, Rayman Legends. Cca 15 hodin. To je teda jen po titulky, dá se to hrát dál a pořád zlepšovat a odhalovat nové úrovně. Je toho tam na několik desítek hodin krásný dřiny. Budu ještě hrát dál, ale nemyslím si, že to někdy vylížu do sucha.

    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Get Even, cca 10h - zvláštní hra, dobrej příběh a taky zase slušný psycho, škoda tý akční části, to mi tam moc nesedělo.
    TERZ
    TERZ --- ---
    Days Gone (50h)

    DR_K
    DR_K --- ---
    a jeste bych dodal, ze tak dalsich 5 hodin jsem stravil sledovanim Haeliana na youtube a zasnutim nad zpusobem, kterym to hraje on :)
    TAP
    TAP --- ---
    lol, měl jswm to rozepsaný v mobilu 3 hodiny a neviděl jsem příspěvek pode mnou. tak koukám, že dneska byl den mlácení medúz :D
    TAP
    TAP --- ---
    Hades, po 118. pokusu o útěk z podsvětí. Switch píše 85 or more hours, ale já bych tipoval tak 120.
    spoiler free screenshot, sice jako závěrečný titulky, ale ta hra ani po nich vůbec nekončí, krom dalších a dalších variací gameplaye pokračuje i příběh, další strany textu a dabingu.. pro mě je to úplně neskutečný, jak malý studio dokázalo do dungeon crawler diabla na koksu narvat tolik přitažlivý linearity, tleskám!


    DR_K
    DR_K --- ---
    Hades - nedavam titulky, nebot ty jsou spoiler od zacatku do konce. Epic store tvrdi 26h, coz mi prijde malo, ale ono to mozna vlastne na tech 51 pokusu sedi :) kazdopadne jsem si to uzil dost ;)

    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    Call of Duty: World at War, 6 hodin. Jeden z mých nejoblíbenějších dílů :)

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam