• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    Little Nightmares, 7h - Kdyby Amanita Designs delali hororovy logicky skakacky, tak to bude vypadat takhle. Celkem atmosfericky, ale jinak pro me nic extra...
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    ZOMBO: Pravda, u všech se mi to nepovedlo. Nicméně jsem rád, že jsem inspiroval. Mě ta hra motivovala k přečtení té Konradovy novely (Heart of darkness) a nemá to s hrou moc společného. Hra se dá chápat jako tribute knize, ale adaptace to není ani náhodou.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    ELHO_CID: To je pravda, většinou si vyslechnu jen výčitky od parťáků, ale někde se ten checkpoint uloží hned po rozhodnutí a je nutný restartovat kapitolu.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    ZOMBO: Já u těch dilemat zkoušel vždycky load checkpoint a druhou variantu a velký rozdíl tam nebyl. Prostě dvě rovnocenné cesty do ještě větších problémů.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Spec Ops: The Line (9h) – na doporučení ELHO_CID, syrová akce s neokoukanou zápletkou, kterou si určitě zahraju ještě jednou (na obtížnost FUBAR) a aspoň se podívám na alternativní řešení některejch morálních dilemat.

    DWAY
    DWAY --- ---
    God of War
    Par dni (kdybych tak vedel jak na psku najit played time)

    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    DEEFHA: Nezkoušel jsem zatím, ale v podobném rouguelite duchu je "creature in the well", kde jsem to v nějakých 80% vzdal, protože těch smrtí v jednom konkrétním místě bylo už moc. A věděl jsem jak na to, ale vědět a mačkat vždycky správné čudlíky jsou dvě různé věci. A je to super hra, ale ke konci docela maso.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ELHO_CID: Já ten seznam dokonce mám, byť ne úplně aktualizovaný :-) Nicméně třeba právě před chvílí mi na HowLongToBeat.com v Retired přistál Hades. Po pěti hodinách jsem vylezl z Tartaru a zjistil, že tohle pro mě fakt není :-) Nervy mám jen jedny.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    TOOMIX: dík za link, aspon se na to mrknu. Uz bych se k tomu asi nedostal
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SITH: to už bych si měl zahrát dvojku...

    Dishonored Glitchless Speedrun in 39m54s by @fnzzyfnzzy for Bethesda Competition [#1 Place]
    https://youtu.be/inHbZXZP9nA
    SITH
    SITH --- ---
    podruhé Dishonored. Poprvé jsem to dohrál jako low chaos aka shadow, zero kills, plížení, stíny. Poměrně těžké, časově náročnější. Nyní podruhé jako high chaos, maximum zabití, rychle za jasným cílem. Lehčí pokud člověk umí používat dobře své zvolené schopnosti. Každý styl hraní má svůj konec, tj průběh hry a finální mise naprosto odlišné. Jedna z nejlepších her, co jsem kdy hrál. Naprosto zaslouženě 10/10 a dávám do zlatého fondu mé knihovny.

    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    DEEFHA: Hele já bych mohl udělat celý seznam her, které jsou děsně super, ale kvůli jejich obtížnosti jsem je vzdal. Guacamelee je docela oříšek, ale taky mě mrzí Slaine, Valfaris, Gianna Sisters, Titan Souls, Hotline Miami a X dalších. Rád bych je sem někdy s hrdostí oznámil jako dohrané, ale zatím tam ten skill není.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    The Artful Escape na Xbox Series S, fantasticky strávené 4 hodiny a škoda, že to nebylo delší. V rámci střídání větších a menších her jsem si nemohl vybrat líp, tahle atmosférická indie záležitost mě jakožto milovníka kvílejících elektrických kytar naprosto dostala. Jen lituju, že jsem před dvaceti lety přestal hulit, protože zhulenej bych si ty vizuály a ostatně i samotný příběh užil určitě ještě mnohem víc :-D Trivia: všechny postavy v téhle hře nosí brýle. Pokud někdo brýle nemá, tak... Ale to bych spoiloval. Je to v Game Passu, zjistěte si to sami :-)





    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    DR_K: Dobrý! Jedničku jsem na Vitě vzdal, strašně mě frustrovaly některý potvory. Už jsem byl docela daleko a fakt mě to tak sralo, že jsem Vitu málem rozmlátil :-) Pak jsem to zkusil ještě jednou na Xboxu, tam mi to paradoxně šlo o něco líp, ale do konce jsem to stejně nedotáhnul. Tak až se mi to povede, mrknu i na tu dvojku :-)
    BLESK808
    BLESK808 --- ---
    Returnal. Cca 25 hodin. Byla to docela výzva, určitě v mejch TOP 5 nejtěžších hrách. Chvíli mi trvalo pochopit základní mechaniky, ale pak už to byla super zábava. Ta hra je dost o gamblingu a hráče nutí rozhodovat se, jak velký riziko a v jakejch situacích ho podstoupit a kdy už naopak jít na jistotu. Několikrát mě to dost vytrestalo = ztráta třeba hodiny a půl progressu.

    DR_K
    DR_K --- ---
    Guacamelee 2 - 13h. nabusena jednohubka, oproti jednicce min metroidvania, vic primocara akcni jizda.

    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky. Cca 20 hodin. S podzimem mě Zóna vždy zavolá zpět, ono to má v tomhle počasí takovou správnou atmosféru. Pro některé nejslabší díl z trilogie, pro mě stejná láska jako SoC a CoP :).

    "You can take a Stalker out of the Zone, but you can't take the Zone out of a Stalker..."

    GULAZ
    GULAZ --- ---
    Far Cry Primal (PC, ca 20h)
    dojel jsem si jeden rest. Ani nevim, proc jsem to teha nehral, pac ta hra je super. I na dnesni dobu to ma krasnou grafiku i animaci postav a zvirat. Necekal jsem, ze me to bude tak bavit. Asi jediny co bych tomu vytknul je omezenej vyber zbrani. Defakto jsem projel celou hru jen s Long Bow. Ale to je mozna muj problem, pac nemam rad melee v FPS hrach:)
    GEE
    GEE --- ---
    13 Sentinels (PS5, 46 hodin)
    Má to všechno, co má správná japonská hra mít - kaiju, mechy, roboty, cestování časem, bišinky, love story a dokonce i mluvící kočky. Je úžasný, že i když člověk přepíná mezi 13 protagonistama, dá se v tom velmi dobře orientovat. Celý je to dokonale zamotaný a zábavný. Při závěrečným souboji jsem seděl na krajíčku gauče, pevně svíral gamepad a užíval si každou vteřinu. Velký překvapení a jedna z nejlepších her, co jsem letos odehrál.

    TAP
    TAP --- ---
    připojuji se s Metroid Dread / Switch / reálně tak 30h
    výborný bossfighty celou druhou půlku hry, metroidvania leveldesign na můj vkus místy bohužel trochu pokulhává, ale okořenění stealth/horror akcí nečekané a nevídané!


    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam