• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky. Cca 20 hodin. S podzimem mě Zóna vždy zavolá zpět, ono to má v tomhle počasí takovou správnou atmosféru. Pro některé nejslabší díl z trilogie, pro mě stejná láska jako SoC a CoP :).

"You can take a Stalker out of the Zone, but you can't take the Zone out of a Stalker..."

GULAZ
    GULAZ --- ---
    Far Cry Primal (PC, ca 20h)
    dojel jsem si jeden rest. Ani nevim, proc jsem to teha nehral, pac ta hra je super. I na dnesni dobu to ma krasnou grafiku i animaci postav a zvirat. Necekal jsem, ze me to bude tak bavit. Asi jediny co bych tomu vytknul je omezenej vyber zbrani. Defakto jsem projel celou hru jen s Long Bow. Ale to je mozna muj problem, pac nemam rad melee v FPS hrach:)
    GEE
    GEE --- ---
    13 Sentinels (PS5, 46 hodin)
    Má to všechno, co má správná japonská hra mít - kaiju, mechy, roboty, cestování časem, bišinky, love story a dokonce i mluvící kočky. Je úžasný, že i když člověk přepíná mezi 13 protagonistama, dá se v tom velmi dobře orientovat. Celý je to dokonale zamotaný a zábavný. Při závěrečným souboji jsem seděl na krajíčku gauče, pevně svíral gamepad a užíval si každou vteřinu. Velký překvapení a jedna z nejlepších her, co jsem letos odehrál.

TAP
    TAP --- ---
    připojuji se s Metroid Dread / Switch / reálně tak 30h
    výborný bossfighty celou druhou půlku hry, metroidvania leveldesign na můj vkus místy bohužel trochu pokulhává, ale okořenění stealth/horror akcí nečekané a nevídané!

DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Maneater na Xbox Series S v rámci Game Passu, rovných 24 hodin. Tohle (pa)rybí GTA se zubatou hrdinkou (kterou si budete hýčkat, tunit a vyžírat od žralůčka až do velikosti devíti metrů, takže k ní získáte určitý vztah) slušně vypadá, příjemně se hraje a nedělá ze sebe nic víc, než doopravdy je. Tedy žádný vysokorozpočtový blockubuster, ale poctivé béčko určené pro půlnoční projekce :-) Jak je mým zvykem, dostal jsem se k poslednímu bossovi o dost dřív než jsem měl (hra je v tomhle směru tak trochu open water, hehe), takže se mi ho v tu chvíli klasicky nemohlo podařit udolat. Grindoval jsem tedy tak dlouho, dokud jsem neměl vyzobané všechny questy, sebranou i tu sebemenší blbost a žraločici vylevelovanou na totální maximum. Díky tomu jsem získal potřebný skill a pak už to šlo docela lehce. Pomsta byla sladká! :-E Pokud bych měl něco vytknout, tak snad jen pasáže na souši - na první pohled bylo vidět, že hra vypadá dobře jen pod vodou, na pevnině jí rychle došel dech (sic!). Naštěstí toho nebylo moc. Jinak součástí Game Pass edice je i čerstvé DLC Truth Quest, které jsem sice rozehrál, ale vůbec mě nezaujalo. Navíc jako nový typ questu se v něm objevily časovky, které bytostně nesnáším. Pokud tomu tedy dám někdy šanci, tak jen se skřípěním několika řad mých neustále dorůstajících zubů :-) A teď půjdu mrknout na Sea of Thieves, abych zjistil, co na tom všichni mají.

ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    11-11 Memories retold (11h)
    Příběh inspirovaný první světovou válkou dobrý, ale zpracování ve stylu olejomalby působilo spíš jako záplata na lacinou produkci než jako dotažený umělecký koncept. A všude otravné sběratelské předměty. Čekal jsem to lepší...

KUZZMA
    KUZZMA --- ---
    Far Cry 6 - 35h a zabrané všechno co zabrat šlo. Upřímě obtížnost super easy a nejde nastavit težší.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Persona 4 golden (69h):
    První opravdové JRPG, které jsem dohrál. Popravdě jsem nadšený a možná někdy zkusím new game +, už jen proto, že při prvním průchodu jsem těsně nesplnil kritéria na vstup do "bonusového dungeonu".
    Kdo má Vitu tak za 250Kč to stojí za to a prý je i verze pro Steam.

ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Carto (6h): roztomilá puzzle adventura v top-down kreslené grafice. Další hra, kterou jsem půjčoval dceři, ale její herní čas (dalších cca 6 hodin) nezapočítávám, nevyřešila žádné hádanky. Ne že by byly tak těžké, ale na předškolní děti docela jo.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: No tak to bravo
    TERZ
    TERZ --- ---
    Demon's Souls (48h)
    Tady končí moje FromSoft cesta, čekání na Elden Ring bude dlouhé
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    DR_K: Musim zahrad od znova, jsem netusil ze v bete jsem byl tak daleko ze jsem jen dojel na misto a spustila se jen závěrečná sekvence. A souhlas, jednička byla větší pecka, víc tíživá atmosféra, a to podzemí bylo podstatně kouzelnější, a i ten průzkum byl víc rewarding. Tak snad rozjedou další mega projekt ;)
    DR_K
    DR_K --- ---
    Subnautica - Below Zero, 36 hodin. Jednicka subjektivne vetsi pecka, ale porad vysoce kvalitni zabava. no a jak se tu nedavno probiraly platiny... tak uz pry take jednu mam :)

THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    Metroid Dread (20 hodin)

ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    WRC 6 (cca 15h):
    Kdysi jsem to začal a přišlo mi to dost těžké i na nejmenší obtížnost. Teď jsem se k tomu vrátil a najednou to šlo. Jen jsem se musel řídit tím, co říkal spolujezdec. Ještě nějaké Rallye dám, docela mě to bavilo.

KULA
    KULA --- ---
    Skrze gamepass, tak jen odhadem 5-6 hodin ve stropu. Levely jsou titerný, 2.ep se hraje hrozně příjemně, 3. je hloupá a 4. je jak z jiné hry. Nicméně to jistou formou graduje a opět jsem měl husí kůži, zadržený dech a vytřeštěné oči jako prvně před řádem let. Je to trochu vyžehlený a v nastavení to jde i přehnat tak, že si to přestane být podobné. Já jel na nostalgické vlně.

DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Metroid Dread, asi nejlepsi hra tohoto roku. Pozdrzim se komentare, byla to jizda a masakr v jednom. Vrele doporucuji... a to i pro ty, co zadneho Metroida kdy nehrali. cca 20 hodin

DR_K
    DR_K --- ---
    PALADIUS: body za "girlfriend coop before it was cool" :) take jsme hrali ale az takhle uspesni jsme zdaleka nebyli.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    PALADIUS: genialni hra
    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    Rayman Legends. Mnoho hodin. Odehráno s přítelkyni, asi náš největší herní úspěch. Když nepočítám chybějící světlušky, který se dají získat jedině grindovaním, tak máme vše splněno na 100%.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam