Maneater na Xbox Series S v rámci Game Passu, rovných
24 hodin. Tohle (pa)rybí GTA se zubatou hrdinkou (kterou si budete hýčkat, tunit a vyžírat od žralůčka až do velikosti devíti metrů, takže k ní získáte určitý vztah) slušně vypadá, příjemně se hraje a nedělá ze sebe nic víc, než doopravdy je. Tedy žádný vysokorozpočtový blockubuster, ale poctivé béčko určené pro půlnoční projekce :-) Jak je mým zvykem, dostal jsem se k poslednímu bossovi o dost dřív než jsem měl (hra je v tomhle směru tak trochu open water, hehe), takže se mi ho v tu chvíli klasicky nemohlo podařit udolat. Grindoval jsem tedy tak dlouho, dokud jsem neměl vyzobané všechny questy, sebranou i tu sebemenší blbost a žraločici vylevelovanou na totální maximum. Díky tomu jsem získal potřebný skill a pak už to šlo docela lehce. Pomsta byla sladká! :-E Pokud bych měl něco vytknout, tak snad jen pasáže na souši - na první pohled bylo vidět, že hra vypadá dobře jen pod vodou, na pevnině jí rychle došel dech (sic!). Naštěstí toho nebylo moc. Jinak součástí Game Pass edice je i čerstvé DLC
Truth Quest, které jsem sice rozehrál, ale vůbec mě nezaujalo. Navíc jako nový typ questu se v něm objevily časovky, které bytostně nesnáším. Pokud tomu tedy dám někdy šanci, tak jen se skřípěním několika řad mých neustále dorůstajících zubů :-) A teď půjdu mrknout na Sea of Thieves, abych zjistil, co na tom všichni mají.