• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Alex Kidd in Miracle World - 2 hodiny

    Ohledne virtualni Segy Master System ve hře Lost Judgment a kondenzovany nostalgii, kterou s ni mam spojenou jsem psal vedle [NAGASAWA @ Yakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura] tak jenom prihodim screenshot z finale (btw v Devil May Cry 5 jsem na stredni obtiznost umrel jenom jednou a to vlastne omylem a v Alexovi Kiddovi minimalne 50x. To je vuci nekterym soucasnym hram smutna bilance)

    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Cadillacs and Dinosaurs na RetroPie + MAME + Deckard by OKARCADE (vřele doporučuju!) + offnyx kamarád, herní doba asi tak dvě plechovkový Plzně a jednoho panáka Myslivce k tomu :-) Tenhle "reskin" Final Fight mám hodně rád, ale abych se přiznal, tak jsem ho nikdy nedohrál do konce. Až teď přišel bývalý kolega a on je takový uvědomělý, že na co sáhne, to musí dovést do konce... No a tak jsme to teda dotáhli. Bylo to pěkné, děkuji všem zúčastněným!

    TAP
    TAP --- ---
    DEEFHA: příště dvojku :). neni to tak hrozný, ale na pár místech jsem si řikal, tak tady končím - a po 10 minutách jsem byl venku. vodsejpá to krásně.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TAP: Tvl! Gratulace, tohle jsem vzdal. Málem jsem rozšlapal Vitu, jak mi to nešlo :-D Konců je víc, tak třeba příště.
    TAP
    TAP --- ---
    Guacamelee! / Switch / 10h

    tohle mě nemělo míjet tak dlouho. metroidvania, tisíc popkulturních odkazů, nostalgický 2010 memíčkový vtipy, puzzly, i na ty portály došlo, co jsem si tu naposled stěžoval... měl jsem nějakej smutnej konec, snad to neni úplně moje chyba

    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    Assassin's Creed III Remastered:

    AC3-Remastered
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    DWAY: Valve index a joystick mám toto s tím, že pedály jsem u této hry nepoužíval:

    Thrustmaster T.16000M Flight Pack - Joystick | Alza.cz
    https://www.alza.cz/gaming/thrustmaster-t-16000m-flight-pack-d4506220.htm
    DWAY
    DWAY --- ---
    JUNGLER: jaky VR? A mel jsi opravdovy joystick a nebo to byl VR joystick? (Jako ze se VR ovladacem grabnul ingame knipl, jako treba v NMS)
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    a trochu to zaspamuju tady :D jak jedu vždycky najednou něco na dvou zařízeních tak se mi to občas sejde.

    Doom 2, asi 10 hodin na Nintendu. Další na řadě je Doom 64 nebo Quake. Na Dooma se už ale asi teď vyprdnu a vrhnu se rovnou na Quake :)
    Nějak se mi zalíbilo hraní těchto starých fláků na hendheldu. Už se těším na Steam deck na který už mám naplánováno opět si dát původní Rise of the triad a Shadow warrior. No a s největší pravděpodobností znovu alespoň Doom 2 tentokrát s Brutal doom modem, který na nintendu hrát nejde :) Stejně se těšim, až budu za mnoho let jako stařec sedět v domově důchodců a budu hrát asi po třistapadesátý toho samýho Dooma a bude mě bavit úplně stejně jako když mi bylo 12 let :D



    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Star wars Squadrons - 11 hodin. Za mě uplně super. Dosud jsem žádnej vesmírnej simulátor pořádně nehrál a tim pádem je tohle můj vstup do žánru. Kampaň měla super spád, některý momenty jsem byl nadšenej jako malej kluk... prostě se proletět kolem star destroyeru to byl vždycky můj sen... a mít možnost ho dokonce zlikvidovat? Prostě pecka. To celý brutálně umocněný tím, že jsem to celý hrál ve VR. Na monitoru by to na mě asi takovej efekt nemělo... Ale to spojení joysticku, plynový páky v druhý ruce a prostě sedět uvnitř toho x-winga nebo tie fightera je k nezaplacení. U Tie fightera a vlastně všech imperiálních lodí je jen jedna takový neblahost... jejich kokpity jsou uzavřený koule, takže se člověk nemůže ohlídnou kolem sebe. Zkusil jsem i multiplayer a bavil taky moc. Jen škoda, že to je docela mrtvý a trvá než se člověk dostane do hry.


    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Diablo II: Resurrected (11h) – jak jsem si užil remasterovanej Mass Effect nebo Command & Conquer, tak tady ani nostalgie nefungovala. Vypadá to pěkně, ale o dost hůř se to hraje, zvlášť pokud přijdete z novějších ARPG, v mym případě Grim Dawn.

    BLESK808
    BLESK808 --- ---
    Metro: Exodus 26 hodin. Super atmo. Na PS4 jsem to nehrál, tak jsem si to teď dal s PS5 patchem a byl jsem až překvapenej, jak pěkně to v některejch lokacích vypadá.

    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ELHO_CID: není to tak nápaditý, ale par ujetych momentu ti to rozhodně připomene.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    NAGASAWA: Jak bys to srovnal s DmC od Ninja Theory? Jestli to znáš? To mě docela bavilo, něco podobného bych rád zase zkusil.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    NAGASAWA: mám jen PC, asi si dám zase Darksiders a bude
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TOOMIX: DMC5 je hra, kterou bych osobně nikomu vyloženě nedoporučoval. Tohle ti buď sedne, anebo absolutně vůbec. Pistoli tady není vůbec nutný pouzit, ale je je tady zase nekonečně loadingu, cutscen a upgradu, který nabouravaji plynuly hrani. Kazdopadne coby vizuální bizar a hack n slash porno to dobry je. Jestli mas PS4, zkus prvně demo.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    NAGASAWA: Kdysi jsem hrál DMC4 a strašně mě mrdalo to nekonečný střílení z pistole, mám tomu dát ještě šanci?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Devil May Cry 5 - 16 hodin

    copypasta z PS auditka: Mno tak jsem se kousnul a dohral Devil May Cry 5 a musim rict, ze to bylo vlastne moc fajn. Kdyz jsem to dva roky zpatky prvne zapnul, sraly me permanentni loadingy, vydesilo me ovladani, kde kazdej druhej utok rovna se kombinace drzeni R1+L3 dozadu, dopredu a u toho musis mackat rytmicky ctverecek a jeste u toho musis zavesenej na lustru pojidat jahodovej jogurt (neprehanim) a ulozil jsem to k ledu. Stejne tak mi moc nesedl ten nablblej humor Nera, ale... ale ted jsem se do toho poradne pustil a nelituju, protoze design bossu je super, nektery momenty jsou atmosfericky, klasicky japonsky ujety a vlastne to jako celek funguje. Samozrejme je po Dark Souls trochu sok, ze nejdu za kazdym bossem 20x, ale jenom jednou, ale coby rychlovka na vikend ve sleve je to vazne fajn, specialne, kdyz hrajete za "V", kdy je to jeste vetsi blazinec, nez kdyz jste v Nieru ovladali zaroven 2B a Podo, protoze tady ovladate "V" a celou jeho Zoo, takze na jednom gamepadu mate emo rachitika, kterej zaroven diriguje Valkyru od Wagnera, cte knizku a jeste utocite pomoci dvou zvirat a golema. To proste jinde nezazijete a nekdy si to dam rad znovu na Hell and Hell obtiznost.

    CIVETTA
    CIVETTA --- ---
    GULAZ: Xbox one S
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    CIVETTA: tyve fakt to vypadalo takhle hnusne nebo to hrajes na 486ce? No offence, jen ze si to pamatuju hezci...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam