Opět jen krátce - po
Far Harboru došlo i na poslední příběhové DLC Fallout 4, kterým je divnost jménem
Nuka-World. Tenhle postapokalyptický zábavní park se samostatnou mapou jsem si nechával na závěr proto, že se mi do něj vlastně vůbec nechtělo, a jako bych věděl proč. Kromě toho, že nemám rád zábavní parky jako takové :-), byl tenhle (kromě ghoulů, raiderů a jiných magorů) navíc plný únavně stereotypních questů typu "přines 25 kusů tohohle", "najdi 10 symbolů tamhle" a tak dále. Všechny ty postavy, které mi celou dobu lezly strašně na nervy, jsem nakonec včera po zralé úvaze všechny vystřílel, a že jich bylo kolem stovky! Což se nakonec k mému překvapení ukázalo jako good ending ¯\_(ツ)_/¯ Celé mi to zabralo
23 hodin, ale opravdu jsem si užíval jen pár naprosto vedlejších subquestů. Tím pádem jsem se čtvrtým Falloutem na 150+ hodinách a těch několik málo drobností, které chci ještě dotáhnout, to určitě posunou na dvoustovku, což bude můj osobní rekord ztraceného času :-) Titulky nebyly, takže zase přidávám jen hezkou tapetku. Konec hlášení!