• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    GULAZ: Tyve nejakym zvlastnim zpusobem me to chytlo a v posledni dobre jsem nehral nic jinyho:)
    Takze Normal jsem dal, lode mam taky odemknuty a po hoooodne dlouhy dobe 100% achievements!

    TERZ
    TERZ --- ---
    Lost Judgment (59h)
    DR_K
    DR_K --- ---
    The Neverhood - ps vita (scummvm), cca 7h. velky krasny :) scummvm vali, vsechno funguje perfektne, vcetne dotykoveho ovladani. tomatoes and potatoes and the peas...

    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Shadow Warrior (42h) – obtížnost Insane v New Game+

    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Po years 1-4 dohráno i Lego Harry Potter Years 5-7. Celkem 16h. Obě hry moc pěkné, zábavné, užil jsem si to.

    DFOJTIK
    DFOJTIK --- ---
    Prevedcirem jsem dojel Atom RPG Trudograd.
    Vcera jsem ho zacal hrat znovu, tentokrat misto revolucionaru jdu s policii a nainstaloval jsem mod co mi umoznuje ovladat vsechny postavy. Existence toho modu je hlavni duvod druheho rozehrani... :0/

    Trudograd QOL at ATOM RPG Trudograd Nexus - Mods and community
    https://www.nexusmods.com/atomrpgtrudograd/mods/2
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    DEEFHA: FYI včera dohrán další konec (Arasaka style, no radost jsem z toho úplně neměl), plus jsem si vyzkoušel i takový ten konec, kdy vlastně ani nic nezačne (abych případně nespoiloval). Mezitím jsem poskočil o nějakých 25 hodin (celkově cca 100), vyřešil spoustu dalších gigů a sidejobů, trofeje mám na 50 %. Ještě je tam toho hromada! Takže než si dám ten třetí konec, pořádně všechno vyčistím :-)
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Amnesia: Rebirth (13h) - Na začátku mě hodně navnadilo prostředí druhýho světa, aby to pak spadlo do nudnější části a když se to konečně začalo rozjíždět a naplno probudilo můj zájem a pozornost, tak přišel konec. Nebylo to špatný, ale ve výsledku jsem trochu zklamanej, předchozí díly mi přišly o něco lepší.

    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    DEEFHA: Jo, baterka určitě patřila k důvodům, proč jsem tu původní verzi v době vydání nedohrál:)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ZOMBO: Pěkný! Já dal před rokem tu "obyč" verzi na původním Xboxu a musím říct, že i když mě ta přepínací baterka strašně srala, atmosféra díky ní byla samozřejmě totálně nejhustší. Nevím, na jakou obtížnost jsem to hrál, ale zabrat mi to dalo děsně. Ale stálo to za to!
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Doom 3: BFG Edition (78h) – dohraná trilogie včetně datadisků. Remasterovaná trojka vypadá i se hraje pořád dobře, ale po "rebootu" z roku 2016 to může bejt šok – stísněný prostory, hororová atmosféra a pekelná obtížnost (z druhý nejtěžší jsem musel přeřadit na druhou nejlehčí, protože by to byl simulátor quickloadu).

    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Scarlet Nexus (26h, Gamepass) :
    Je to hrozně japonské, mangové, příběh propletený a někde mezi avantgardní scifi a surrealismem. Na jednu stranu souboje jsou zajímavé a intenzivní, na druhou dlouhé dialogy mohou znudit. Grafika je úžasná po umělecké stránce, ale na druhou stranu auta mají osmiúhelníková kola.
    Rozhodně mě to ale chtylo a možná dám i NG+ za tu holčinu.

    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Elden Ring, 182 hodin s hlavni postavou a uz asi tyden hranu s novou. Strasne navykovy...
    TAP
    TAP --- ---
    Elden Ring PS5 194h
    Frenzied Flame konec, celej svět jsem spálil na popel a hru vymazal. chodil jsem tam jak do hokny, zvláštním způsobem to člověka nutí dojet do finiše, přece se nenechá zastrašit nějakou špatně napsanou AI, kterou už třikrát v jiným skinu porazil. ale zadostiučinění přišlo až v momentě, kdy jsem po 2 měsících vylezl ven, zjistil, že je tam jaro, draho a ač mě přátelé už dávno zavrhli, není každý svět tak obludný a mrtvý

    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ERRTU: to vypadá jako slušný zdroj pro [Medieval, Art & History Memes]
    ENDER
    ENDER --- ---
    Elden Ring cca 85 hodin. Lvl 160... Byla to pekna jizda! :)
    GEE
    GEE --- ---
    Plague Tale: Innocence (PS5, cca 8-10 hodin)
    Chuťovka na pár večerů. Dlouhý tak akorát, aby se jednoduchý mechaniky nepřejedly, hudebně i vizuálně na AA hru neuvěřitelně vymazlený. Rozkošnej dabing s francouzským přízvukem.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Procession to Calvary (PC)
    4h43m

    bizarni, mimozni, ujete a groteskni v tom nejlepsim slova smyslu. nalezeny vsechny tri... asi konce? prvni nejrychlejsi a obe varianty na konci (podplatil me/nepodplatil me). snad prilis nespoiluju :)
    pokud jste schopni se zasmat tomu jak komicky odsouzenec visi na krizi, nebo tomu ze dabel ma oblicej na zadku, je to v xbox passu. :)

    DWAY
    DWAY --- ---
    PALADIUS: witcher 2 je oproti tomu kratoucky :)
    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    Witcher 3 + HoS + B&W. Cca 250hod.

    Tak to byla jízda! Konečně se mi podařilo po všech těch letech dohrát třetího Zaklínače. Hrál jsem to asi 5x, vždy došel max do Novigradu a po dlouhé odmlce vždy začínal znovu a znovu.

    100% nemám, protože to by vyžadovalo hrát hru několikrát a na to už nemám nerva. Alespoň jsem dokončil všechny (dostupné) questy, odhalil každý otazníček (proklínám tě, Skellige) a vycraftil všechny zbroje a uvařil všechny alchymistické recepty. Alespoň doufám :))

    Teď už mi zbývá jen Witcher 2, ale to zas někdy za hodně.. hooodně dlouho.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam