• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    NYX #dohrano 2024
    https://static.freedomconnection.cz/nyx-dohrano/

    Vyfoť a sdílej fotku závěrečných titulků/finalbosse/trofeje ze hry, kterou jsi aktuálně dohrál + přidej popisek o jakou hru se jedná a kolik hodin ti cca trvalo dohrání + #dohrano .
    Př. Half Life/10 hodin/#dohrano

    Všichni v diskuzi budeme rádi, když napíšeš i tvoje dojmy z hraní.


    dceřiná diskuze: [Dohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Loosers není ani na nástěnce (vím, má to být "losers", ale už to nejde změnit)] [Dohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce]
    rozbalit záhlaví
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    ELHO_CID: Tak jsem si dal NG+ za Kasane. Je to z 50% stejná hra, na poslední asi 4 mise se týmy spojí. Ale než se spojí, tak se Kasane pokouší Yuita zabít a je zajímavé se seznámit s její motivací. Takže dohromady 47 hodin a tentokrát opravdu dohráno. Zbývá mi pár ajchů k vyzobání, ale některé vypadají jako grind a hra na nový rok zmizí z Gamepass.

    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Scarlet Nexus (26h, Gamepass) :
    Je to hrozně japonské, mangové, příběh propletený a někde mezi avantgardní scifi a surrealismem. Na jednu stranu souboje jsou zajímavé a intenzivní, na druhou dlouhé dialogy mohou znudit. Grafika je úžasná po umělecké stránce, ale na druhou stranu auta mají osmiúhelníková kola.
    Rozhodně mě to ale chtylo a možná dám i NG+ za tu holčinu.

    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Elden Ring, 182 hodin s hlavni postavou a uz asi tyden hranu s novou. Strasne navykovy...
    TAP
    TAP --- ---
    Elden Ring PS5 194h
    Frenzied Flame konec, celej svět jsem spálil na popel a hru vymazal. chodil jsem tam jak do hokny, zvláštním způsobem to člověka nutí dojet do finiše, přece se nenechá zastrašit nějakou špatně napsanou AI, kterou už třikrát v jiným skinu porazil. ale zadostiučinění přišlo až v momentě, kdy jsem po 2 měsících vylezl ven, zjistil, že je tam jaro, draho a ač mě přátelé už dávno zavrhli, není každý svět tak obludný a mrtvý

    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ERRTU: to vypadá jako slušný zdroj pro [Medieval, Art & History Memes]
    ENDER
    ENDER --- ---
    Elden Ring cca 85 hodin. Lvl 160... Byla to pekna jizda! :)
    GEE
    GEE --- ---
    Plague Tale: Innocence (PS5, cca 8-10 hodin)
    Chuťovka na pár večerů. Dlouhý tak akorát, aby se jednoduchý mechaniky nepřejedly, hudebně i vizuálně na AA hru neuvěřitelně vymazlený. Rozkošnej dabing s francouzským přízvukem.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Procession to Calvary (PC)
    4h43m

    bizarni, mimozni, ujete a groteskni v tom nejlepsim slova smyslu. nalezeny vsechny tri... asi konce? prvni nejrychlejsi a obe varianty na konci (podplatil me/nepodplatil me). snad prilis nespoiluju :)
    pokud jste schopni se zasmat tomu jak komicky odsouzenec visi na krizi, nebo tomu ze dabel ma oblicej na zadku, je to v xbox passu. :)

    DWAY
    DWAY --- ---
    PALADIUS: witcher 2 je oproti tomu kratoucky :)
    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    Witcher 3 + HoS + B&W. Cca 250hod.

    Tak to byla jízda! Konečně se mi podařilo po všech těch letech dohrát třetího Zaklínače. Hrál jsem to asi 5x, vždy došel max do Novigradu a po dlouhé odmlce vždy začínal znovu a znovu.

    100% nemám, protože to by vyžadovalo hrát hru několikrát a na to už nemám nerva. Alespoň jsem dokončil všechny (dostupné) questy, odhalil každý otazníček (proklínám tě, Skellige) a vycraftil všechny zbroje a uvařil všechny alchymistické recepty. Alespoň doufám :))

    Teď už mi zbývá jen Witcher 2, ale to zas někdy za hodně.. hooodně dlouho.

    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Metro Exodus Enhanced Edition (64h) – po standardní edici jsem si několikrát prošel i tu vylepšenou s oběma DLC, který vřele doporučuju už kvůli tomu, jak jsou jiný a jak navazujou na hlavní příběh.



    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GEE: Me ve vysledku Andromeda bavila asi vic nez ME2 a ME3. Ale ja jsem exploration freak, takze me na ME2 a 3 stvala ta primocarost. Kdyz se nad tim zamyslim, tak se vlastne herne zas tak moc nelisi od lonskych Guardians of the Galaxy. Pribeh pekeny, ale jinak tunel jak pod La Manche.
    GEE
    GEE --- ---
    TRAGED: Ach taaaak! V tom pripade se mi zrejme zmotalo kino a party. Kazdopadne Andromedu jsem dohral asi dva roky zpatky...a asi se k ni nechci vracet :-D Jak mam puvodni trilogii pres vsechno brblani porad rad, tohle uz se fakt nepovedlo
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GANDHI: Bylo, na ni prave chci GEE navest :-)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TRAGED: nebylo to v Andromede?
    GEE
    GEE --- ---
    TRAGED: Jojo, mam pocit, ze jsem tu Citadelu prosel celou. Chapu, proc to vzniklo, ale nevedel jsem co cekat a prislo mi to jako neskutecnej cringe. Takovej ten trapas, kdyz uz v X files netusili co dal a zacali si delat legraci sami ze sebe. Jenze se na to nedalo ve vetsine pripadu divat. A tady je to jeste vetsi past na oko.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GEE: A domácí kino už jsi taky zorganizoval? :-)
    GEE
    GEE --- ---
    Mass Effect 3 Legendary Edition (PS5, 27 h)
    Poprvé se všemi DLC. Příběhově pořád slabé, hudba (jinde vynikajícího) Mansella se tady vyloženě nehodí. Gunplay je pořád velmi zábavný i když se velká část hry dá projít jen s assault rifle. So long commander Shepard

    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Cyberpunk 2077 na PS5, hlavní linie zakončená jako The Star (říkám tomu "romantický konec") plus hotovo celkem dost vedlejších (trofeje 39 %). Zatím 72 hodin a dávám si to dál, chci vidět všechny konce a možná i platinu :-)

    Kdybych to měl nějak shrnout, tak ke hře nemám prakticky žádné výhrady (ani to, že jsem musel čekat víc než rok, než vyšla ta letošní "next gen" verze). Příběh mi sednul, všechny postavy jsou naprosto uvěřitelné, některé vedlejší questy jsou lepší než ten hlavní, hackování je zábavně uspokojující (snad první hra, u které mě fakt baví řešit věci "na Hitmana", což obvykle nesnáším) a když se něco nepovede, vždycky to jde vyřešit správně adrenalinovou přestřelkou. Munice i peněz je dostatek (hraju na normal obtížnost), prohánět se na motorce po Night City a objevovat popkulturní odkazy je parádní zážitek ve dne i v noci...

    Superlativy? Jednoznačně hudba (soundtrack a především score - naposledy mě takhle dostal asi jen Doom 2016) a hlavně haptika na PS5 gaypadu! Různě tuhé spouště u různých druhů zbraní jsou návykové, plyn a brzda u vozidel se chovají skoro jako v reálu :-), reproduktor a lokální vibrace nenápadně umocňují celkový zážitek... Daní je sice výrazně nižší výdrž gapadu (doslova pár hodin), ale stojí to za to. Jo a musím vyzdvihnout i to, že za celou dobu hra ani jednou nespadla (např. takový Fallout 4 mi padal několikrát za den) a glitchů jsem potkal jen pár, navíc nikdy nešlo o nic zásadního.

    CD Projekt nechť jako výraz mých díků přijme fakt, že jsem si Cyberpunk koupil hned dvakrát ještě před tím, než jsem ho vůbec rozehrál. Long story short - nejdřív jsem pořídli Xbox verzi, protože prý byla vždycky lepší, ale nakonec i PS verzi kvůli té nově přidané haptice a tu jsem pak nakonec začal hrát. Pokud se nepletu, tak se tomu říká first world problems :-)





    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Mr. Prepper (PC)
    +/- 96h

    vsechny vedlejsi ukoly splneny, sleepless podporeni, minutemenova prava identita odhalena.
    vrele doporucuju milovnikum tycoonu/time-managementu/stavecich grindovek, bacha na brutalni faktor "jeste level (den) a jdu spat".

    dychtive ocekavam dlc!

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam