• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    The Gunk. Cca 5 hodin. Příjemná scifi skákačka na dva večery.

    AZRAEL
    AZRAEL --- ---
    NAGASAWA: fer, ja som len rad, ze ozaj dobre hry ako napriklad disco elysium maju lepsie hodnotenie ako sado maso simulatory, ktore sposobuju stokholmsky syndrom :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    AZRAEL: Klidně tady můžeme slovickarit další čtyři hodiny a použití vyrazu “historicky” na časový ose vid, ale na to dneska jaksi nemám čas ani náladu.

    Elden Ring Is Currently One of the Best-Reviewed Games in Modern History - IGN
    https://www.ign.com/articles/elden-ring-best-reviewed-games-modern-history?amp=1
    AZRAEL
    AZRAEL --- ---
    NAGASAWA: takze nie "historicky". ale len davova psychoza post launch kedy este bol hype na vrchole :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    AZRAEL: V únoru po vydání měla podle opencritics a dalších agregátorů 1-2 druhy nejvyšší hodnocení podle recenzi v historii. Na Metacritics byl v únoru na druhem místě za Mariem. S postupem času a hodnocením hráčů to po mediich začalo sestupovat, jak už tak bývá zvykem.
    AZRAEL
    AZRAEL --- ---
    NAGASAWA: historicky najlepsie hodnotena hra? neviem aky mas zdroj ale na napriklad na metacriticu, co je kombinacia hodnoteni recenzentov a hracov, je na 35 mieste...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Elden Ring / 163 hodin / Age of Stars ending (Rani) / PS4

    Vazne bych si pral napsat, ze jsem byl z historicky nejlip hodnocy hry nadsenej, ale bohuzel, to se nestane. Elden Ring je obrovskej. Obludne obrovskej, kdy si po triceti hodinach s kazdou dalsi lokaci, stokou, ostrovem a podzemim rikate "uz dost". Lokace jsou nadherny coz o to. To byl taky jeden z duvodu spolu s designem monster a klasickym japonskym vizualnim bizarem, proc jsem pokracoval dal. Proste to vsechno chcete videt a prozkoumat, ale s postupnym sebezaprenim, protoze ubijejicim zpusobem opakujete porad stejnou rutinu dokola coz je dalsi hlavni problem Elden Ringu. Je jednorozmernej, respektive v nem nejsou emoce. Zapomente na Dark Souls 1, kde jste se potichu smali se Siegmeyerem a kde jste meli starost o Solaira. V Elden Ringu vas nikdo nezajima. Nezajima vas ani vase existence a questy se uplne miji se zajmem o postavy. Pryc je i fascinace osudovou smyckou DS jednicky a jejich naprosto matematicky preciznim level designem. Tady proste natahnete monterky a jdete na druhou z predchozich titulu zrecyklovanou smenu, kterou chcete mit za sebou. Krom toho bylo prvnich 80% hry na pomery From Software absurdne lehkych a vyzva to zacala byt az v zaveru, kdy narazite do nevybalancovane zdi a hra vas donuti trochu premyslet, ale jakmile zacnete, tak vidite zaverecne titulky. Tohle hodnoceni je samozrejme subjektivni a je mi naprosto jasny, ze pokud nekdo nastoupi do Elden Ringu z Ubisoft open worldu, tak bude naprosto fascinovanej, ale u me se tenhle titul bohuzel minul ucinkem. Nerikam, ze je to spatna hra. Porad se jedna o az uchylne obrovskou davku Dark Fantasy, ktera nema absolutne obdoby, ale diky vyse jmenovanemu v tomto pripade jenom dokonala a predimenzovana forma nestaci.

    JORGES
    JORGES --- ---
    JORGES: *Breach ... Duck you autocorrect
    JORGES
    JORGES --- ---
    GULAZ: Zkus Into The Beach od stejného tvůrce. Přišlo mi ještě o kousíček lepší než FTL.
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    GULAZ: Tyve nejakym zvlastnim zpusobem me to chytlo a v posledni dobre jsem nehral nic jinyho:)
    Takze Normal jsem dal, lode mam taky odemknuty a po hoooodne dlouhy dobe 100% achievements!

    TERZ
    TERZ --- ---
    Lost Judgment (59h)
    DR_K
    DR_K --- ---
    The Neverhood - ps vita (scummvm), cca 7h. velky krasny :) scummvm vali, vsechno funguje perfektne, vcetne dotykoveho ovladani. tomatoes and potatoes and the peas...

    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Shadow Warrior (42h) – obtížnost Insane v New Game+

    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Po years 1-4 dohráno i Lego Harry Potter Years 5-7. Celkem 16h. Obě hry moc pěkné, zábavné, užil jsem si to.

    DFOJTIK
    DFOJTIK --- ---
    Prevedcirem jsem dojel Atom RPG Trudograd.
    Vcera jsem ho zacal hrat znovu, tentokrat misto revolucionaru jdu s policii a nainstaloval jsem mod co mi umoznuje ovladat vsechny postavy. Existence toho modu je hlavni duvod druheho rozehrani... :0/

    Trudograd QOL at ATOM RPG Trudograd Nexus - Mods and community
    https://www.nexusmods.com/atomrpgtrudograd/mods/2
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    DEEFHA: FYI včera dohrán další konec (Arasaka style, no radost jsem z toho úplně neměl), plus jsem si vyzkoušel i takový ten konec, kdy vlastně ani nic nezačne (abych případně nespoiloval). Mezitím jsem poskočil o nějakých 25 hodin (celkově cca 100), vyřešil spoustu dalších gigů a sidejobů, trofeje mám na 50 %. Ještě je tam toho hromada! Takže než si dám ten třetí konec, pořádně všechno vyčistím :-)
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Amnesia: Rebirth (13h) - Na začátku mě hodně navnadilo prostředí druhýho světa, aby to pak spadlo do nudnější části a když se to konečně začalo rozjíždět a naplno probudilo můj zájem a pozornost, tak přišel konec. Nebylo to špatný, ale ve výsledku jsem trochu zklamanej, předchozí díly mi přišly o něco lepší.

    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    DEEFHA: Jo, baterka určitě patřila k důvodům, proč jsem tu původní verzi v době vydání nedohrál:)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ZOMBO: Pěkný! Já dal před rokem tu "obyč" verzi na původním Xboxu a musím říct, že i když mě ta přepínací baterka strašně srala, atmosféra díky ní byla samozřejmě totálně nejhustší. Nevím, na jakou obtížnost jsem to hrál, ale zabrat mi to dalo děsně. Ale stálo to za to!
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Doom 3: BFG Edition (78h) – dohraná trilogie včetně datadisků. Remasterovaná trojka vypadá i se hraje pořád dobře, ale po "rebootu" z roku 2016 to může bejt šok – stísněný prostory, hororová atmosféra a pekelná obtížnost (z druhý nejtěžší jsem musel přeřadit na druhou nejlehčí, protože by to byl simulátor quickloadu).

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam