• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    TAP
    TAP --- ---
    L4MA: protože tak tahle hra nefunguje. nemůžu ji teď spustit znova a dát perfect run od začátku do konce, protože si to pamatuju. jsou tam random generovaný kódy ke dveřím, sejfům etc., ačkoli je smyčka vždycky stejná, ty musíš projít desítky kroků a smrtí, aby sis mapu a znalosti připravil. markery samotný mi nevaděj, to, že je to celý hřiště, kde máš ale přesně danej scénář mně vadí. prý Prey: Mooncrash má tohle zvládnutý skvěle, asi se na něj záhy vrhnu
    L4MA
    L4MA --- ---
    TAP: vubec to nemyslim zle, ale vzdycky kdyz si na to nekdo stezuje, tak se musim ptat, proc si ty markery nevypne? .)
    TAP
    TAP --- ---
    Deathloop/35h/PS5/#dohrano

    Rouguelite groundhog day fps od Arcane Lyon. Škoda, že hra tak tahá za ručičku, ze začátku jsem se snažil věnovat detektivní práci a šacovat každej zaprášenej kout, ale zjistil jsem, že stačí chodit za markerama, co vám hra při každým loopu pečlivě připraví a nemusíte řešit vůbec nic. Každopádně to hledání stop, vodítek a příběhu bylo zábavný. Čekal jsem tudíž, že výslednej loop bude šílenej tasklist a rébus, kdy a kterou schopnost použít a swapnout, že budu muset vymyslet ideální pořadí, jak provést 7 vražd, schéma napsaný na papíru na stole a bolehlav z protáčení koleček v mozkovně. A ouha - marker od autorů ví vše lépe a jiná možnost ani není. Škoda, Corvo Attano hodnotí třemi blinky z pěti, Solid Snake odmítá vylézt z krabice.

    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    The Gunk/8 hodin/XSS/#dohrano

    Moje letošní jubilejní dvacátá dohraná hra :-) Objeveno celkem náhodně v GamePassu. Původně jsem si myslel, že to bude další vesmírný survival, pak se to zase chvíli tvářilo jako nějaký exploration trip... Ale nakonec se z The Gunk vyklubala přímočará indie adventura s akčně-logickými prvky, která se mi hrozně příjemně hrála. Naprosto přijatelná obtížnosti, pár prostých herních mechanik, ovládání nad kterým není potřeba vůbec přemýšlet... K tomu připočtěte tak akorát délku a máte ideální víkendovku. Vizuálně parádní, další screenshoty zde + bonus. Rozhodně doporučuju!





    BOBESH
    BOBESH --- ---
    textFar: Changing Tides/cca 7 hodin/Xbox Series X/#dohrano
    asi diky tyhle diskuzi obcas taky neco dohraju a podelim se. ted i diky kolegovi GEE. prvni rozehrani letos v breznu. neznal sem ale rip. ted o vejku dohrano. koukal sem na videa "jednicky" ta vypada vic "artova" malovana. jinak souhlas s kolegou. vizualne i na poslech parada. ja se obcas trapil, ale toe imho ciste subjektivni
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    Deus Ex: Revision/20h/PC/#dohrano
    Deus Ex serie je more srdcovka a rikal jsem si, ze uz jsem to dlouho nehral.
    Jel jsem to na Hard, ale krom bossfightu se Simonsem to je celkem lehky. I pres svuj vek, ta hra neztratila nic ze sve zabavnosti!
    20220828113715-1
    GEE
    GEE --- ---
    Far: Lone Sails/3,5 hodiny/SteamDeck/#dohrano
    Sedlo mi to až překvapivě dobře, takže větší část jsem dal během jednoho sezení. Intuice většinou zafungovala, takže skoro bez trápení - vizuálně a hlavně hudebně je to lahůdka.

    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GEE: Ja porad jeste cekam na ten Nextgen update :-)
    GEE
    GEE --- ---
    Witcher 3 GOTY edition/71 hodin/SteamDeck/#dohrano
    Druhý dohrání. Po sedmi letech je to pořád etalon - graficky (hlavně na tak malým displeji) vypadá úžasně, gameplay šlape, příběhy baví i když si je člověk opakuje (tentokrát se mi oběsil Baron a já měl chuť si to hodit taky). Jo a taky je to pořád neuvěřitelně zabugovaný - vlastně nevím, jak kdo mohl čekat, že by Cyberpunk mohl dopadnout jinak.

    Na handheldu se to mimochodem hraje úžasně - vůbec nevadí, že člověk hraje po krátkejch kouskách, protože mise jsou ve finále vlastně stejně docela krátký. 60 FPS (na PS4 jsem tehrá hrál ve 30) a nevypadá to jako rozpitý omalovánky.

    Ravix ze Čtyřrohu FTW,

    MISEC
    MISEC --- ---
    Yakuza Zero/56 hodin/#dohrano

    Super jazda to bola :).
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Return to Castle Wolfenstein: Tides of War/20 hodin/#dohrano

    Sérii her s náckobijcem Blažkovičem hraju z nějakého důvodu tak napřeskáčku, až se v tom skoro i sám ztrácím: Wolfenstein 3D, Spear of Destiny, The New Order, The Old Blood, Wolfenstein (2009)... Když jsem si teď přečetl, jak ERRTU taky dohrál Old Blood, kterýžto díl je častečným volným remake Return to Castle Wolfenstein, tak mi bylo jasné, že tenhle rest z mého backlogu už konečně musí padnout.

    Zvolil jsem konzolový port pro původní Xbox, protože stejně jako PS2 verze obsahuje oproti PC vydání navíc prequel misi v Egyptě (která je fakt parádní, takže by byla škoda o ni přijít), nějaké nové zbraně a potvory, ale hlavně se mi na Xboxovém Duke ovladači opravdu dobře hraje (a nestydím se za to). Nevýhodou je formát obrazu odpovídající době a HW, tedy pouze 4:3, navíc s rozlišením pouze 480i (protože na 480p nemám k Xboxu potřebný kabel)... Ale dohrál jsem takhle i Doom 3, takže jsem se toho nebál. S hraním na starých konzolích a televizích prostě nemám problém.

    A šlo to věru hladce! Taková pěkná prodloužená víkendovka, která mi místy opravdu strašně připomínala The Old Bood - což je ovšem moje blbost, protože je to ve skutečnosti naopak :-) Poznámka pro příště: snažit se hrát série chronologicky a nepřipravovat se tak o zážitky. Obtížnost série Wolfenstein je nicméně z mého pohledu konstantní, tedy vysoká. I jako Don't Hurt Me loser jsem se na mnoha místech krutě zasekl a kritická místa zdolával doslova krok za krokem na mnoho desítek (!) pokusů, proto mám taky oproti průměru skoro dvojnásobnou herní dobu. A třeba u prvního Übervojáka jsem to opakování už psychicky nevydržel a šel radši spát, jinak bych ten Xbox snad rozmlátil :-)

    Dost jsem se tedy obával finálního bosse, ale oplechovaný Jindra I. mě v tomhle ohledu naopak příjemně překvapil. Stačilo pár minut kroužení s Teslou a Venomem a bylo vymalováno! Mimochodem - jako sladký bonus se po dohrání odemkl původní Wolfenstein 3D, hned jsem si dal pár levelů :-D Včera o půlnoci jsem si tedy mohl odškrtnout další zářez, no a teď mi zbývá už jen The New Colossus, protože o další díly téhle série zájem nemám. Myslím, že o moc nepřijdu.







    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Twelve Minutes/3 hodiny/#dohrano
    Další případ hry, kterou jsem zvědavě začal v Gamepass, pak dlouho odkládal, protože to zase taková pecka nebyla a pak mi přišlo líto to nedohrát, když to má z Gamepass vypadnout.
    Spíš taková hříčka, protože 4 postavy a dvě místnosti znamenají, že je to hodně minimalistické. Ani tam není moc předmětů, se kterými by se dalo interagovat. Je to ale docela hezky vymyšlené a není to rozhodně ztráta času.

    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    The Dig/4 hodin/#dohrano
    Dojíždím oldschool resty. Na tuhle adventuru jsem se chystal dlouhý leta a nikdy se k tomu nedokopal, protože mě vlastně tyhle klikací adventury strašně serou a přitom mě fakt baví ty příběhy. Takže beze studu místo toho abych jak debil běhal tam a zpátky a zkoušel všechno na všechno, jsem si stejně jako každou klikací adventuru skvěle užil s návodem :) no tehle kousek je opravdu fajn. Hlavně atmosféru to má skvělou.

    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Sniper: Ghost Warrior 2/9 hodin/#dohrano
    Docela podprůměrná sniperská akce. Nějaký herní mechaniky hrozný, celkově grafika a zpracování působí jak o dost starší hra a je to tak takový horší béčko, spíš céčko.
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    STRAY: zhruba 10 hodin
    stray
    TERZ
    TERZ --- ---
    Two Point Campus/30hodin/#dohrano
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    TOOMIX: neni problem, 0.23333333333333333... :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    CHEWBACCA: hraju to ted na ovladaci a moc si to na klobasnici nedokazu predstavit

    Ale jsem v tom hroznej noob, nejdal jsem se dostal do areny a tam jsem dostal klepec
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    TOOMIX: zaokrouhluje se dolu :-) ale do počtu dohraných her to jde :-)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ERRTU: budeme počítat i ty minuty? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam