• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    TOFI: kde děláš tyhle screeny? Mě titulkový screen Infernax utekl a teď nemám jaký sem dát obrázek. Každopádně:

    Infernax / GamePass / 20h / #dohrano
    Jako obvykle jsem si přečetl, které hry v půlce měsíce opustí GP, tahle měla pěkná hodnocení, tak jsem ji rozjel. A pak znova, abych se podíval na druhý konec. A třetí. A čtrvtý. A bonusový.
    Nakonec jsem vychytal všechny achivementy, podíval jsem se i na konce bez zvláštního achivementu a skvěle jsem se bavil. Musím přiznat, že jsem použil cheat kódy, ale k téhle hře to tak nějak patří. Rád bych viděl někoho, kdo to umlátí na ultimate good konec bez pomoci.
    Je to taková pocta SNES éře, ale moderně odladěná. Metroidvania s RPG prvky, chcete-li. Na hře je znát, že se na ní vyřádili, zkuste si třeba hrdinu pojmenovat STRANGER a není to jen vizuál, museli přeprogramovat některé questy, aby ta hra i ním dávala smysl.
    A taky super retro muzika.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    NAGASAWA: No já si to rozhodně nemyslel a jakýkoli VR od tý doby naprosto s klidem skipuju :-) Ale ano, vzpomínky jsou to super.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DEEFHA: Descent. První Invex. První VR. Iniciace. Běh k hernímu pavilonu. Krásný vzpomínky a časy, kdy jsme si říkali, ze je VR budoucnost. No nestalo se.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TRAGED: Týjo, Descent! Počítačová učebna na střední a první hra, u který se mi regulerně udělalo blbě od žaludku. Pak jsem to asi v šestadevadesátým hrál s takovou tou strašně drahou a těžkou VR helmou (v ruce takovej divnej puk, ovládalo se to nějak úplně debilně) a to jsem dal asi minutu. Poblil bych si triko znovu :)
    TOFI
    TOFI --- ---
    #dohrano s detmi
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    TRAGED: Tak Descent vyšel když jsem byl dítě a navíc i remake vyšel a měl jenom jiný název. Overload je imho absolutně uspokojující nástupce. Má všechno co měl Descent a mnoho navíc.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    JUNGLER: No, taky porad cekam na ten Descent :-)
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    STARF: Takovej ten pocit kdy se úspěšně tvoří remaky dnes už klasických her, který vyšly až v mojí dospělosti. Oldfag aproved :D
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    TOFI: já se hrozně navztekal u vyhazování kostek ledu. Jinak to bylo takový slabší průměr, řekl bych.
    STARF
    STARF --- ---
    Dead Space remake (20h, 82%)
    - original jsem nehral, kazdopadne reviews nelzou a je to masterpiece na urovni RE2
    - uprimne jsem cekal, ze to bude desivejsi zalezitost, ale po pruchodu Resident Evil 2-3 a 7-8 u me uz pravdepodobne doslo k nejake forme habituace a desiva mi tak prisla az posledni tretina (pravdepodobne kvuli tomu, ze je pak vic faktoru psychologickyho horroru... jump scares mi povetsinou prijdou lame)
    - peeling system, co implementovali, je lahoda... krom koncetin jde odstrelovat i kusy kuze, potazmo masa (treba force gun jednou strelou zbavi necromorpha veskery kuze, takze po vas pak jde emzak doslova jen z masa a kosti) :)
    - cca 5h jsem ke konci stravil side misema - vetsina je zajimava jen kvuli upgradum, ale "hlavni" side mise kolem Nicole a Mercera stoji za to z pohledu pribehu
    - rad jsem si konecne zahral neco, co bezi na Frostbite enginu a bylo to pekny... skoda, ze jiny EA hry me moc nelakaj

    TOFI
    TOFI --- ---
    #dohrano - pekna umelecka jednohubka
    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    TRAGED: To poslední je samozřejmě trochu nadsázka :). HW je můj koníček, takže se v tom přirozeně šťourám trochu víc. Díky tomu mám ale vyšší výkon a současně nižší teploty a spotřebu energie, než v základu. Kdyby mi šlo jen o to sednout a hrát, koupím si xbox.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PALADIUS: Vic co a k cemu to je a obaval jsem se, ze je to to posledni :-) Me by to strasne kazilo zazitek ze hry.
    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    TRAGED: Haha, napadlo mě, jestli si toho někdo všimne :D Jmenuje se to MSI Afterburner a používám to pro realtime sledování využití, spotřeby, teplot atp. Primárně jsem to měl pro testování, když jsem dělal OC a UV grafiky a procesoru, takže jsem potřeboval vidět, jak se to při jakém nastavení chová. Taky mi to hodně pomohlo při nastavování křivky teploty grafiky a rychlosti větráků. A teď už to zapínám jen tak ze zvyku pro osobní ukájení, jak jsem si to všechno hezky nastavil :))
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PALADIUS: Neda mi to a musim se konence zeptat: Jak moc ti ve hre pomahaji ty udaje v levem hornim rohu a k cemu presne je tam potrebujes? :-]
    JELENIPLOUTEF
    JELENIPLOUTEF --- ---
    PALADIUS: první díl lepší, druhej je lehce vyčpělej a už to nebyl takovej rauš jako u jedničky, ale furt dobrý. :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    PALADIUS: Já hrál zatím jen Stick of Truth, to bylo super. Nepochybuji o tom, že se mi bude líbit i pokračování :⁠-⁠)
    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    South Park: The Fractured But Whole / 30 hodin / #dohrano

    Tohle je jedna z těch her, u kterých jsem schopný jak v tranzu vydržet až do rána. Stačil mi na to víkend + jsem dnes dohrál DLCčka, což je u mě taky docela rarita. Pro fanoušky South Parku povinnost. Nemůžu se dočkat dalšího dílu. 10/10

    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    Kena Bridge of Spirits/12hod/PS5/#dohrano

    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    TOFI: jo, to jsem taky dohrál, někdy kolem vánoc. Roztomilé.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam