• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Journey / 2 hodiny / #dohrano

    Nepopsatelná krása, která se musí zažít.

    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge / 4 hodiny / XSS / #dohrano

    Vynikající jednohubka z Game Passu, na kterou jsem se chystal už od loňska. Dotemu resp. Tribute Games dělali Scott Pilgrim vs. The World: The Game (což jsem zatím nedohrál) a Streets of Rage 4 (což mě nebavilo), ale až tahle pocta želvím arkádám mě chytla od prvního okamžiku (znělku nazpíval Mike Patton z Faith No More!) a už nepustila. Když si zapnete CRT filtr, tak si chvílema fakt připadáte jako před třiceti lety v maringotce u Turtles in Time :-) Je to stejně tak svižné, křiklavě barevné, skvěle ozvučené a i na easy obtížnost nespravedlivé přesně jako tehdy, kdy z vás hra chtěla každých třicet sekund vymámit další dvoukorunu. Navíc pokud máte ještě aspoň trochu v paměti devadesátkový animovaný seriál, budete si chrochtat blahem z nejrůznějších odkazů. Dojel jsem story mód, objevil všechny cameo postavy a našel jejich po levelech poschovávané předměty, to všechno jako Leonardo. Ještě bych to mohl otočit za ostatní želváky a je tu i arcade mód, ale pokud se do toho někdy pustím, tak asi ve víc lidech. Vypadá to jako ideálni hra k pivu a pizze :) Nedáme někdy?

    Mike Patton sings TMNT Theme! | TMNT Shredder's Revenge
    https://www.youtube.com/watch?v=f2sDx_0oR0Y






    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    MIKESHCZ: nj, dylka byla tenkrat kontroverzni. za vetsinu muze interni bordel ve firme a prechody mezi enginama. v podstate se po peti letech vyvoje zjistilo, ze je hovno hotovy (a to co bylo hotovy vetsinou stalo za houby. napr doprava ve meste. nebo v jednu chvili se mene zdatni jedinci rozhodli psat render sami :D taky se to muselo vyhodit...) - jediny kdo mel tenkrat snad hotovo byli grafici. Pak to koupila 2k, zjistili to samy a zaclo se odrezavat. co zbylo je takovy pahyl :) 90% hry se vyvinulo v poslednich dvou letech.
    MIKESHCZ
    MIKESHCZ --- ---
    Mafia II: Definitive Edition / 11,5 h / #dohrano
    Taková rychlovka. Dohráno na Hard obtížnost. Po Mafia classic to vlastně byla procházka. Člověk se na ničem moc nezaseknul. Příběh fajn, ale vlastně to všechno tak nějak rychle uteče a když se hra konečně rozjede, tak najednou je konec. Trochu mě překvapilo, že na to, že se jedná o Definitive Edition objevovali se ve hře průběžně různé chybky i třeba v grafice - nejvíc mě pobavili zmenšené vršky hlav.

    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Gotham Knights / 25 hodin /#dohrano
    S kamaradem jsme hrali pouze coop. Bylo to takove obcasne vecerni hrani, kde me chvilema mrzelo ze je to jen pro 2, prestoze jsou tam 4 charaktery. Nejsem kdovíjaký znalec Batmana atp., ale hra me celkem bavila. Hrali jsme to ciste na dohrani, takze collectibles jsme vynechali, prislo mi to jen jako vyplneni uz tak nikterak preplneneho repertoaru vyžití ve městě. Graficky je to pekne. Hlavne mesto. Nepratel je zajimave mnozstvi, ale vicemene jde o ruzne gangy ktere se vizualne liší, ale pointa složení je stejná. Pár bossfightů, které nebyly nic extra, ale tak nějak nás to v coopu bavilo. Hodnocení bych dal tak 7/10 , 1 bod za moznost hrat to spolu v tom uz pocitam.

    BLESK808
    BLESK808 --- ---
    ELHO_CID: Jo to mi nějak vypadlo. GoW Ragnarok:-)
    TOFI
    TOFI --- ---
    ELHO_CID: jeden scan jsem nekde zapomnel asi v chapter 3, smula no, mohlo to byt 100% :-)
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    BLESK808: a co je to za hru?
    TOFI: koukám, že ajchy jsi vymetal líp než já. Co ti uteklo?
    TOFI
    TOFI --- ---
    The Gunk / Sajrajt #dohrano

    BLESK808
    BLESK808 --- ---
    Dobráno. 60 hodin. Jdu na RE2

    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    REFLEX: ja sem presne takle neco jako witcher s demenci: matne tusi odkud jde, nevi presne kde je ted a co tam ma delat. jenom quest log me tak deli od totalni senility :D

    ted sem mel pomoct nekoho dulezityho zabit a ja vubec netusil kdo to byl, kdy sem ho potkal, jestli sem pro nej neco delal, a jestli je dobrej nebo spatnej. pak se objevila nejaka carodejnice a vypadala ze me zna a klidne by mohla rict ze je moje dcera a potrebuje penize a ja bych ji to uveril... fakt sem to musel guglit.
    CIVETTA
    CIVETTA --- ---
    Fire emblem engage/64 hodin/#dohrano

    Můj první FE. Žádný zázrak to nebyl, ale posledních 15 hodin bylo lepších

    REFLEX
    REFLEX --- ---
    TRAGED: jak jsem to hral s mesicnima prestavkama tak jsem vubec nechapal proc ten Korporat vyvrazduju :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    REFLEX: Kdo nekdy pracoval v korporatu dava 11/10!
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    The Outer Worlds / PC / XBOX PASS / 18h 32min

    hral jsem to asi pul roku, davam tak 7/10

    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Assassin's Creed® Odyssey - skoro 110h dohráno na platinu

    TOFI
    TOFI --- ---
    Road 96 #dohrano, hodne zajime udelana adventura, libilo se mi
    MISEC
    MISEC --- ---
    Metro Exodus / PS5 / ukazuje 16h v profile ale to je blbost / zakladna hra 41%, 27 trofeji z 50 / #dohrano

    Bolo ta paradna jazda, skoda ze niektore trofeje unikli, Damir mi odisiel, Alyosha skoncil na voziku a pod. ale Annu som zachranil. Povodne som si tu hru chcel len v ramci PS extra vyskusat a nejako ma chytila :).

    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Riftbreaker 26h / PC / XBOX PASS / #dohrano

    Tohle me hodne bavilo, pred koncem, ale tim, ze jsem si uplne blbe postavil zakladnu me to odradilo a cca za pul roku jsem se ted vratil a dohral jsem to.

    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Baldur's gate 2 Enhanced edition/111 hodin/#dohrano Základní hra a Thrones of Bhaal rozšíření.
    Další mnohaletý rest. Naprosto neuvěřitelně masivní RPG hra. Tenkrát ještě Bioware fakt uměli :). Teď teda jsem zvědavý na trojku, ale tu si asi pár let ještě nedám bo odmítám hrát nedokončený hry. Takže to tipuju tak 2-3 roky po oficiálním vydání. Komplet odehraný na Steam Deck, což je na CRPG naprosto geniální nástroj. Jen škoda, že do PC verze neumožnili nastavení ovládání z Nintendo Switch. Bejvalo by to mohlo být ještě pohodlnější.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam