• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Baldur's gate 2 Enhanced edition/111 hodin/#dohrano Základní hra a Thrones of Bhaal rozšíření.
    Další mnohaletý rest. Naprosto neuvěřitelně masivní RPG hra. Tenkrát ještě Bioware fakt uměli :). Teď teda jsem zvědavý na trojku, ale tu si asi pár let ještě nedám bo odmítám hrát nedokončený hry. Takže to tipuju tak 2-3 roky po oficiálním vydání. Komplet odehraný na Steam Deck, což je na CRPG naprosto geniální nástroj. Jen škoda, že do PC verze neumožnili nastavení ovládání z Nintendo Switch. Bejvalo by to mohlo být ještě pohodlnější.

    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    Demon's Souls/27hod/PS5/#dohrano

    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Verax: Experiment / #dohrano / 4 hodiny
    Dotahl jsem jeden rest ze svych lonskych narozenin. Priznam se, ze jsem mel asi prilis velka ocekavani, takze mne vlastne hned z kraje zklamalo, ze hlavni pribehova linie je otrepane klise (neprozradim mnoho, ze se jedna o experiment ve vesmiru s nejakym biovirem, ktery se vymkl kontrole - kolikrat jsme tohle videli... chjo...). Ale tedka jsem se ke hre vratil a uspesne ji dotahl do konce. Hra je navrzena pro vicenasobne hrani, takze klicove mista hry sice nejde minout, ale cest je skutecne mnoho a teprve na konci jsem zjistil, ze hra ma dokonce 12 ruznych "koncu" (resp. konec je porad jenom jeden podle vseho, ale je tam 12 hlavnich ukolu ke splneni - ale neni mozne vsech 12 ukolu splnit jedinym pruchodem). Hru jsem hned rozehral znova, protoze diky inovativnimu systemu checkpointu lze skutecne rychle naskocit zpatky.

    Pokud mate radi scifi, propracovane puzzly a necekate zrovna originalni pribeh, tak muzu hru doporucit.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TOFI: staci se vratit do kukuricneho pole

    INSIDE - Secret Ending
    https://youtu.be/a0DXCpeNOGU
    TOFI
    TOFI --- ---
    NAGASAWA: to asi nedal, kouknu o co jde dik za tip
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TOFI: dal jsi to i s tim secret endingem?
    TOFI
    TOFI --- ---
    #dohrano moc pekna indie plosinovka
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    DEEFHA: někde jsem to viděl na seznamu her s dobrým scifi příběhem, tak jsem si to nainstaloval. A pak jsem s tím notebookem byl na dovolené a po večerech nebylo co dělat.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ELHO_CID: Jj, já vím o co jde. A nehrál bych to :)
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    DEEFHA: je to visual novel, do tvojí kavárny chodí NPC, povídají o svých problémech a hráč jim dělá teplé nápoje.
    Kdyby příběhy těch zákazníků byly zajímavé a dialogy dobře napsané, tak fajn. Ale nejsou.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ELHO_CID: Rozhodně na to, že to byla blbost :-) To bych nedal, blbosti skipuju po prvních pár hodinách, někdy i minutách.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    DEEFHA: ba jo, já to na mobilu nějak přehlíd. Tak to je ovšem poctivá herní doba.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ELHO_CID: Hele, já tam těch hodin ale vidím dvanáct...!
    CROME
    CROME --- ---
    Pikmin 3 na WiiU
    Patlal jsem se s tim nekolik let v podstate od vydani v roce 2013, vskutecnosti 15hodin #dohrano . Casto frustrujici, ze jsem to musel nechat, co by clovek zvladl za 20 dni herniho casu me trvalo 54. Jinak, ale velmi navykova RTS/puzzle hratelnost s uzasnou grafikou. Omlouvam se kazdemu z 1156 Pikminku, kteri byly nedobrovolne obetovany pro vyssi cil, cest jejich pamatce.

    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    TOFI: udělal jsi dobře, žes to jen rychle proklikal za dvě hodiny. Já ty dialogy četl a byla to bída. Ale bohužel to hrálo tolik lidí, že se to už považuje za úspěch a bude pokračování.
    TOFI
    TOFI --- ---
    #dohrano ale popravde strasna blbost, uz jsem to smazal
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Chernobylite/26,3 hodin/#dohrano

    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Days Gone/77 hodin/#dohrano
    Cca po dvou měsících jsem došel k závěrečným titulkům týhle herní perly (pro mě). Celkově se mi to hodně líbilo, takto si představuju zhruba ideální open world hru, kde hraje hlavní roli i příběh, postavy a celkově je ten svět i tak nějak uvěřitelnej, i když se jedná o hru. Bavily mě hodně postavy a jejich osobnosti, příběhy, je super, když to nejsou jen bezejmenná NPC, který člověk zapomene za pár hodin. Svět sice menší než jsem zvyklej u jinejch open world her, ale tak nějak kompaktnější a člověk z něj má pocit, že žije, reaguje na jeho rozhodnutí a jednání. A často je zajímavější cesta ke questu než ten samotnej. Dost mě bavilo a ze začátku štvalo i to, že hráč musí reagovat na změnu okolností a přizpůsobit zbraně a taktiku, i když předtím byl zvyklej na něco jinýho. Pro mě taky takovej nezvyk, když u většiny open world her, co jsem hrál, tak si člověk jednou pořídil ultimátní zbraně a s nima to dohrál nebo jen vylepšoval, aby byly silnější. Ale znamenalo to pro mě i dost záseků a nervů, než jsem se přes to dostal. Nejhorší bylo asi naučit se likvidovat efektivně hordy :)

    Hra má samozřejmě i nějaký ty negativa. Některý vedlejší úkoly repetetivní, i když ve výsledku vlivem prostředí probíhají odlišně a občas mě štvala nutnost jít přesně nalinkovanou cestou u některejch hlavních questů. Sem tam hloupý záseky. Ale celkově pro mě jedna z nej her, co jsem nejen v poslední době hrál a bylo by super, kdyby takovejch open world her bylo víc.


    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ELHO_CID: Hmmm, když já ale nemám nikde Windows. Leda že bych to zkusil na Steam Decku přes Cloud Gaming, ale to mi přijde jako drbat se levou rukou za pravým uchem :⁠-⁠) Vždycky je možný zahrát si původní verze v emulátoru, žejo. Ale když už to v tom Game Passu takhle pěkně všechno je, tak jsem chtěl tu možnost využít. A jsou tam trofeje a bonusy a tak, na to si člověk prostě zvykne :⁠-⁠)
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    DEEFHA: Ony jsou ty remastery i v PC gamepass, takže pokud nepatříš mezi tu menšinu, co má gamepass jen na xbox, tak si to můžeš nainstalovat na PC a hrát myší.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam