Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge / 4 hodiny / XSS / #dohranoVynikající jednohubka z Game Passu, na kterou jsem se chystal už od loňska. Dotemu resp. Tribute Games dělali
Scott Pilgrim vs. The World: The Game (což jsem zatím nedohrál) a
Streets of Rage 4 (což mě nebavilo), ale až tahle pocta želvím arkádám mě chytla od prvního okamžiku (znělku nazpíval Mike Patton z Faith No More!) a už nepustila. Když si zapnete CRT filtr, tak si chvílema fakt připadáte jako před třiceti lety v maringotce u
Turtles in Time :-) Je to stejně tak svižné, křiklavě barevné, skvěle ozvučené a i na easy obtížnost nespravedlivé přesně jako tehdy, kdy z vás hra chtěla každých třicet sekund vymámit další dvoukorunu. Navíc pokud máte ještě aspoň trochu v paměti devadesátkový animovaný seriál, budete si chrochtat blahem z nejrůznějších odkazů. Dojel jsem story mód, objevil všechny cameo postavy a našel jejich po levelech poschovávané předměty, to všechno jako Leonardo. Ještě bych to mohl otočit za ostatní želváky a je tu i arcade mód, ale pokud se do toho někdy pustím, tak asi ve víc lidech. Vypadá to jako ideálni hra k pivu a pizze :) Nedáme někdy?
Mike Patton sings TMNT Theme! | TMNT Shredder's Revengehttps://www.youtube.com/watch?v=f2sDx_0oR0Y