• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Quake / 8 hodin / #dohrano
    Rest z nejrestovatějších. Jakožto celoživotní upřednostňovač Duka jsem Quaka vždycky dohrál max do konce první epizody a pak se na to vyprdl. Teď jsem se do toho ale na Steam Decku postupně v mezičasech pustil a bylo to fajn... Duke je stále lepší hra a Quaka už pravděpodobně nebudu mít potřebu dohrát znovu :)
    BTW... ten druhej screenshot je podobnej tomu, který mám vyrytý v hlavě jak jsem si ho jako děcko furt dokola prohlížel ve Score :D

    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Doom 3 BFG Edition / asi 20 hodin / #dohrano
    Další důležitý rest. V době vydání jsem se do toho nějak nedokázal dostat... asi mě hodně srala ta baterka a jelikož nejsem masochista, tak v BFG edici tento vopruz hezky odstranili a a udělali z toho fakt skvělou hororovou akci s fajnově podaným příběhem. Teď hurá na Resurection of evil.
    BTW... asi tak první půlku hry jsem odehrál s modem Doom 3 Perfected... mělo ti vylepšit grafiku, upravit nějaký obludy i zbraně. Ve finále bych mod označil spíš za Doom demented. FPS na 3090 jely kolem 70 s propadama ke 30, což považuju za nehoráznost ale tak řekl jsem si, hratelný to je, tak to tak odehraju. Zbraně fajn, potvory fajn bavilo mě to. Jen teda asi v půlce se hra rozhodla, že prostě přestane fungovat úplně, tak jsem prostě nainstaloval normální BFG edici a zjistil jsem, že je v ní grafika asi i pocitově hezčí, že běží v normálních 144 fps a jediný co mi trochu chybí je dvouhlavňová brokovnice a sekundární režim samopalu, kterej je ale stejně dost haluzní. Doporučuju teda, kdyby se někdo chystal na Doom 3 perfected mod, vyserte se na to... jděte rovnou normální BFG edici.

    JAACOB
    JAACOB --- ---
    RUDOLF:
    nejdriv se ozval Biff, ze se na nej chysta attack, ale byl jsem moc daleko, druhy event je spital. Mel jsem na to podle dialogu cca 10 dni a podle logu to chtelo asi 6 vzorku, bohuzel to bylo na castech mapy, ktere jsem jeste nemel dobite - mimo jine jsem musel dobit pevnost, kde je jeden z hlavnich zaporaku a nejake ostrejsi outposty, takze jsem dolecoval a nestihl to obehat. Priste budu vedet, ktere casti mapy je potreba procistit nez se pustim do spitalu a zkusim udelat sync vice squadu, abych to stihl. V outru jsem pak dostal bad ending za green diamond a red rabies...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ELHO_CID: presne! celkem sem koukal, kdyz sem najednou musel ovladat Spideyho pres hledi sniperky! uz se tesim na dalsi kapitoly! :)
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    BOBESH: Jo graficka stranka je povedena, ma to hezky komixovy feel. A stridani ruznych spidermanu trochu rozbiji repetitivnost game designu. A bossfighty jsou nekdy docela kreativni.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ELHO_CID: tak jsem to vcera rozehral na mem pc srotu. opet dekuji za skvelej tip! ja sem po tom kdysi pokukoval, ale nikdy nehral. jako fanousek Spider-mana, hlavne teda tohoto starsiho si mlaskam! doplnim, ze to ma fajn komixovou grafiku a treba vypravec je sam Stan Lee! :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Aliens: Dark descent
    PC, 34 hodin. Libilo se mi to velice velmi :) Pro fanousky vetrelce must have.

    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    JAACOB: hele, jaký jen druhý time-based event?

    Imho doktorka Kronenbergová nejde zachránit, dal jsem ji asi po čtyřech dnech 4 vzorky a stejně zmutovala i když našla lék. Takže asi jediná cesta ji nechat dělat experimenty na lidech a pak už to není time based. Pak last hope s pacošema, furt mi tam zůstalvala medik ikona nad tou vozíčkářkou zabalenou a po pár návštěvách to tam celé vymřelo, jen jsem zlikvidoval poslední.

    No a najal jsme * a zachránil prezidenta jako poslední misi. Evidentně jsme to měl udělat dříve abych si užil *. To zkusím v dalśím runu.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    RUDOLF: taktéž - Jagged Alliance 3 - #dohráno, odhadem kolem 50 hodin (pitome pocitani casu hry v liste) a taky jsem si to moc uzil, viz.: [JAACOB @ co zrovna hrajete ? a jaky to je?]
    Mrzi me jen, ze jsem misty trosku kvaltoval, takze jsem nezvladl 2 hlavni sidequesty (oboji time-based), ale aspon mam duvod dat nekdy druhy playthrough. Skvely mood, skvela pocta starym dilum, kybl nostalgie. Sedl mi ten storytelling jak z osumdesatek, popkulturni gagy a ohlizeni za starymi dily, libilo se mi, jak pribeh tu hru nese, jak moje postavy do story kecaji a bavilo me, ze dialogy a herni volby casto nebyly uplne cernobile a dost eventu se zajimave propleta a ovlivnuje. Pro fanousky starych dilu je to skvely dezert...

    Btw - tu scenu z tveho screenu jsem si taky musel tipnout... :)

    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    DEEFHA: Poslední update - po dalších třech hodinách ta platina nakonec cinkla :-) A teď už dám s plecháčema pokoj. Teda než dojedu to DLC...

    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    DEEFHA: FYI nějaký další screenshoty jsou tady: [DEEFHA @ GameShots :: screenshoty z her]
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Terminator Resistance: Enhanced / PS5 / 28 hodin / #dohrano

    Tak dlouho jsem se na tohle váhavě chystal, až jsem pořídil v pěkné slevě a během týdne bylo po večerech hotovo. Ta hra je lineární až hanba, na "enhanced" grafiku je lepší nedívat se moc zblízka a některé mechaniky jako by i přes roz vzniku (2020) PS3 z oka vypadly... Jenže!

    Ta celková atmosféra zmaru a beznaděje! Ta hudba (licencovaná)! Ty zvuky, které jako by prvním dvěma filmům z ucha vypadly! Už dlouho se mi nestalo, že bych se posranej strachy schovával pod stolem a čekal, až se ta plechová bestie uráčí otočit a jít o kus dál, protože cca do dvou třetin hry není proti Terminátorům k dipozici odpovídající zbraň a i pak se člověk pořád potýká s nedostatkem munice. Hodně se toho dá zvládnout stealthem, jenže ten mi nikdy nešel a vlastně ani moc nebavil. Takže jsem mnohokrát opakoval celkem dlouhé úseky (ukládat pozici je možné jen na několika místech v každé mapě) a občas utíkal doslova o život (Terminátoři nejsou úplně rychlí, takže když jim zmizíte za rohem a někam zalezete, je tu určitá šance na přežití). Nakonec jsem náhodou našel odstřelovací plazmovou pušku, se kterou jsem pak spoustu záležitostí vyřešil v klidu z dálky a ze zálohy.

    Jinak i když hra slibuje, že vaše odpovědi na některé dialogy ovlivní další děj, tak je to spíš jen kosmetického rázu. Konec jsem měl tak napůl - někdo se ho dožil, někdo ne. Nakonec mě celkem mrzelo, že už bylo po všem, takže jsem zakoupil i DLC, které by mělo přidat dalších pár hodin navíc. Jo a ještě je tady Infiltrator Mode, kdy jednorázově (bez možnosti uložení) pořád dokola na jedné a té samé mapě (s randomizovanými lokacemi nepřítel) hrajete za Terminátora proti lidem. To je opravdu hodně zábavné, ale víc než párkrát to člověk stejně asi nedá. Nicméně se mi v tomhle módu schovávají dvě poslední chybějící trofeje do platiny, takže si ještě párkrát zaterminuju :-)

    Za mě prostě spokojenost. Není to žádný AAA titul, ale za těch pár stovek mi to stálo. Už jen kvůli tomu finále, které bylo prostě kulervoucí. Pokud máte rádi první dva Terminatory a překousnete trochu toho herního archaismu, doporučuju. V říjnu navíc Complete Edition vyjde i na Xbox Series (předpokládám, že to bude taky Enhanced verze). Mimochodem - polské studio Teyon, které tuhle hru vytvořilo, pracuje na dlouho očekávaném FPS RoboCop: Rogue City. Má vyjít letos na podzim a dokážu si představit, že jestli dopadne aspoň tak dobře jako Terminator Resistance, půjdu do toho taky.





    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Spiderman Shattered Dimensions / 14h / xbox 360 /#dohrano
    Pokud má někdo v oblibě Spidermana nebo Marvel obecně, tak je to asi moc hezká akční hra. Pro ostatní spíš průměr. Já si to chtěl vyzkoušet, ale víc mi sedi Batman, když už mám zůstat u komiksových her. Zvlášť u Noir Spidermana je vidět, jak se snažili Batmanovi přiblížit a jak selhali.
    Ale komiksy neznám a nějakou komedii se Spidermanem jsem viděl v kině naposledy před dvaceti lety.

    HOWKING
    HOWKING --- ---
    RUDOLF: To mi připomnělo, že jsem to kdysi začal a pak jsem neměl čas po té, co jsem dodělal základní ostrov. Měl bych začít znova :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Assassin's Creed Odyssey | 265 hodin | #dohrano

    všechny DLC, chybí mi 4 achievementy.. dorazil Elden Ring.. Můj druhý assassins creed, s řekyní jsem strávil hodně a hodně zažil, ta hra je skvěle napsaná, rozhodování vychází spíš z hodnot té doby, než nutně z naší, takže to nepůsobí jako fraška.. asi nevím, jestli budu po Elden RIngu schopen hrát bojovej systém z AC. Valhalla se celkem dá ale je tak strašně špatně napsaná, že nevím jestli ji nědy dohraji.. sice vypalování kosteů je zábavné, ale nadutost vikingů je fakt smutná podívaná... Odyssey dotáhla, přesně co mi chybělo v Origins.. Když jsem si loni vzpomínal, co jsem všechno v Řecku zažil, skoro jsem dojal.. Přiznám se, že nechápu jak to někdo může hrát s Alexiosem.












    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Elden Ring | 445 hodin | #dohrano

    Moje první from software hra.. velká láska.. chybí mi tři achievementy, ale stačí mi reload a mám je.. těším se na DLC.. když jsem to začínal hrát, vůbec jsem netušil, s jakou péči from software dělá světy.. mám pocit, že mám další 100 hodin ve videích, kde někdo analyzuje architekturu a předělávání soch, jak se mění majitelé budov.. pro mě totálně přelomová hra..



    čekačka na DLC

    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Jagged Alliance 3 | 111 hodin | #dohrano

    Stará láska nerezaví.. asi tři týdny od release.. takový devadesátkový fallout 1/2 vtípky.. sedlo mi to... 35/50 achievementů.. jsem zvědavý to dohrát s jinýma mercama a zvýšit obtížnost.. na default jsou sniper + machine gun dokonalý nástroj zkázy AI.. asi bych rád, kdyby se vrátil eshop z jA2, modifiy zbraní jsou super, craftení munice je mrhání časema spoustu věcí jsem si nevyzkošel.. líbí se mi, s jakou nadsázkou je to napsaný aniž by to vynechalo realitu válkou zmítané země.. žoldáci mi přirrostly k srdci a vlastně jsem hrál s jinýma než v JA2... zahraju znova, koukal jsem po modech, asi vezmu na větší dropy.. gunpowder jde získat jen z pipe bombs..


    DAVE2
    DAVE2 --- ---
    JUNGLER: Ty lunchery jsou jak z herniho stredoveku. Ja bych si stejne tak rad zahral nejaky Assassins Creed na Steam Decku, ale pak si uvedomim, ze bych musel bojovat s Ubisoft luncherem pro spusteni a hned me prejde chut
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Mass Effect Legendary Edition / 108 hodin / #dohrano

    Po letech návrat do stejné řeky. Všechny 3 hry i po letech skvělý střílečky, se ždibíčkem RPG a obřím filmovým zážitkem. Je to vlastně 100 hodin dlouhej scifi film proloženej celkem fajnově zpracovanýma akčníma vložkama. Poprvé jsem hrál vždycky za adepta a bylo mi líto všech těch kvérů, které nemůžu vyzkoušet. Tak jsem si to teď dal za vojáka a stejně jsem ve finále třeba trojku prošel jenom s jednou puškou a jedno sniperkou. Každopádně teda ten konec je opravdu totální fuckup a ač jsem ho už znal, tak mě to stejně zase rozladilo :D člověk se jak debil snaží aby všichni byli za dobře se všema a ve finále je to stejně uplně jedno.
    Jo a vítězem soutěže o největší vojeb tohoto léta se opět stává........ tradáááá zasranej EA launcher, kterej mě konstatně sral, chvilku po rozehrání dvojky se rozhodl, že prostě přestane fungovat na Steam Decku a musel jsem to celé dohrát na PC a navíc hned po dokončení jedničky se rozhodl mi prostě zamrazit achievementy. Za každý den ponechávání této sračky ve Steamu bych vedení EA popřál po minutě průtahu řitě struhadlem.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam