The Last of Us Part 1/25 hodin/PC/#dohrano Tady jsem měl velká očekávání, takže prvních pár hodin bylo poměrně zklamání a moc jsem se do tý hry nemohl dostat a hrál jsem spíš něco jinýho. Postupem času se to zlepšovalo, Ellie se začla víc projevovat a hned sem si jí oblíbil. Ostatní postavy dokonale zastínila. Příběh byl fajn, ale asi jsem čekal taky trochu víc. Velký plus teda za ty souboje, takto povedenou inteligenci nepřátel jsem dlouho v žádný hře neviděl, hlavně střílečky by se tady mohly učit! Většinu hry jsem odehrál na těžkou úroven a souboje daly fakt zabrat. Jen mě zase trochu zklamalo, že většina situací se dala řešit pouze jedním způsobem - vybít všechno živý v lokaci. Hrál a dohrál jsem i dlc, je taky povedený :) Další mínus je technickej stav pc portu. Krátce po vydání to byl asi docela masakr dle recenzí, já jsem si počkal a stejně víc jak po roce a půl žádná sláva. Sem tam je to takový tuhý, i když je grafika parádní, tak se občas objevujou otravný rušící bugy a někdy to vypadá divně. A samozřejmě klasickej pain portu z konzole je ovládání. Třeba taková změna zbraní je fakt parádní a hodněkrát jsem v boji zařval jen proto, že než jsem naklikal to, co jsem potřeboval, tak mě zombíci roztrhali na kusy. Jsem zvědavej na druhej díl. Snad bude v lepším technickym stavu než jednička.