Dishonored 2 / Xboxe One X / 13,5 hod / #dohranoHustý. Dvojka mi ukázala ještě víc, než předchozí díl s DLC. Parádní grafiku, vytuněné perky, víc zákoutí a záchranu Corva.
Na začátku jsem byl nemile překvapen výběrem postavy za kterou jsem měl prožít další příběh. Corvo už byl, vzal jsem Emily. Nakonec to byla asi správná volba, pač ve skilech jsem jel co jsem měl zažitý a to u Emily přesně bylo. Známý záporák překvapil, až trošku zamrzel, ale co už, šel jsem zabíjet jako temný stín. Což se povedlo a zábava byla zase na 100%. Příběh, runy, Bonecharmy mě hnali dopředu neskutečnou rychlostí. Zkušený zabiják už jsem byl, tak to šlo jak po másle. Až jsem se na konci divil, že je vlastně konec. Krom dvou posledních misí jsem se snažil brát vše a všude být, pak už to dost tuhlo. Byl jsem rád, že jsem prošel 2 uličky a zpět k runě už jsem odmítal dojít pod rouškou strachu ze smrti. Ke konci jsem ale měl vše, co jsem od svých perků očekával, takže mě to ani tolik netáhlo k posbírání všeho co mi srdce ukazovalo. Boss fight na konci tvrdej, ale nebrečel jsem a přišel na to. Zase jsem hrál na Hard.
Nejvíc mě tedy překvapil ten čas. Nevím jestli to bylo zkušeností z jedničky nebo je to kratší. Každopádně jízdu jsem si užil. Díky Arkane Studios!
Hrál jsem na gamepassu kde DLC k druhému dílu není součástí a samostatně se koupit nedá. Kouknu na slevy na steamu a určitě to v budoucnu dám!
Aj ten screenshot jsem ňáký vyfotil, jak mě naučil
ELHO_CID:
I když jsem úplně nestihl cvaknout co jsem chtěl :))