• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    nevim coe na tom pravdy. nikde jinde sem to nezaznamenal. kazdopadne uz je to tuuuuuu! :)

"Unleash Joryu’s combat on the upcoming Combat Demo of Like A Dragon Gaiden The Man Who Erased His Name for Free on Monday, November 6th for the West, and Tuesday November 7th for the rest of the world. See you there!"

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: plus druhej dil rozhovoru. Pro fanboye povinnost.

https://automaton-media.com/en/interviews/20231101-22741/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    The Like a Dragon series producers talk about the “Don’t change anything” policy they upkeep and fandom behavior that has surprised them  - AUTOMATON WEST
    https://automaton-media.com/en/interviews/20231030-22625/?

The Like a Dragon series producers talk about the “Don’t change anything” policy they upkeep and fandom behavior that has surprised them

...

──And then comes Like a Dragon Gaiden, followed by Like a Dragon 8…the speed of your releases is astonishing. Do you have three separate teams working in parallel? How are you able to realize such quick releases?

Yokoyama:

Actually, it’s just one team for the most part.

── Just one team…?

Yokoyama:

For example, for the Like a Dragon Ishin! remake, we used Unreal Engine, but the programmers using Unreal Engine were the same ones who were also using Dragon Engine for other titles. This is especially the case for programmers, but one of the most unique characteristics of Ryu Ga Gotoku Studio is that we don’t have one person dedicated entirely to one project.
    CROME
    CROME --- ---
    V novy Yakuze bude v herne hratelny port Daytona 2! Yaaay

Daytona USA 2 Is Finally Getting A Home Port, Thanks To Like A Dragon Gaiden | Time Extension
    https://www.timeextension.com/news/2023/10/daytona-usa-2-is-finally-getting-a-home-port-thanks-to-like-a-dragon-gaiden
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Přesně. Má to přesně ten stejně sladkobolnej vibe, jako Today is a Diamond
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Na tohle se z dondoko těším nejvic

LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: maddo resupekkuto kyodai!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Ale jo. Za tenhle moment ten ganbare tyden plnej muk a utrpení pri hledání správný taktiky stal :)

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: jinak v Kyoto jsem narazil na obchůdek s umělým hedvábím, jsou tam třička, košile, mikiny s (nejspíš) vyšívanými vzory draka, hakuksaie i godzilly. Ale nic mě nezaujalo, bylo to kapku dražší (ale né moc) a mělo to příliš turistický feeling a tak jsme šel dál.
    TERZ
    TERZ --- ---
    LEFTY: Jestli správně koukám vychází to koncem ledna, tou dobou tedy pozastavim svuj videoherní důchod. Jen a pouze proto abych sem mohl napsat odpoveď “Dá” s odkazem na post v Dohral jsem auditku.

Máte to se mnou až moc jednoduchý… :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    taky zminuje tu Okinawu, ze to bude podobny...
    ale neni to japonsko! :/ sem koukal ze toe co by kamenem dohodil z ty Havaje ;))
    YOU CAN CREATE YOUR OWN ISLAND IN YAKUZA 8?
    https://youtu.be/MXNx4T6lrH4?si=hT3mC59eWSBWY-Rt
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: mnoo...hele ja bych kluky jeste nezatracoval :))) ale je mi jasny jak to myslis. tech aktivit tam bude hafo. uz si presne nepamatuju, ale myslim ze v ty sedmicce sem nechal kolem 100 hodin a nic krom byznysu a pribehu poradne hotovyho :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jsem si u toho Yakuza Crossingu vzpomnel na chajdu a políčko v Ishinu s tím, kolik casu jsem tam proflakal a tyvole tohle... je...
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: talk v tomhle nedá platinu ani terz
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TAP:
    TAP
    TAP --- ---
    Catherine?
    ale ta ovce už vlastně v nějaký Yakuze Like a Dragon byla, že?

BOBESH
    BOBESH --- ---

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Hra roku

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: To rozhodne. Taky mám raději Rafute než havajský sushi s lančmítem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam