LAKSHMANA: Moje pozice je prosazovat ten individualismus. Kdyby nebylo feministek, pořád bychom byly/i v pozici "neblázni nemůžeš jít studovat VŠ kdo by si tě pak vzal? CHlapi něchtěj přechytralou ženskou která má svoje názory. " takže já jsem ráda že kolegyně ten boj vybojovaly a teď si můžu mnohem více dělat co chci. Totéž přeju i mužům. Oproti rolovému pojetí, tj ženy chtejí, muži chtějí, ...
Deida myslím právě udělal chybu, že dost mluvil o těch ženách a mužích. Možná před 30 lety když začal tak to bylo adekvátní. Ale teď když něco takovýho slyší žena, neodpovídá to její zkušenosti - ženy jsou dnes mnohem košatější, než jejich feminine jádro. Takže ano, konkrétně v mým vztahu je ta jeho dynamika fakt skvěle použitelná, normálně ho miluju, je chytrej jaxvinja a je to pecka. Ale to jsme my. Zároveň mám spoustu reakcí na Deidu od žen ve smyslu že jim přijde jako machistické prase.
Dnešní jeho práce už naprosto důsledně místo "žena" říká "osoba která se aktuálně chce víc prohloubit ve feminine polaritě" a místo "děložní čípek" věci jako "nejde o to jestli fakt máte čípek, ale zhruba tam na tom místě kde by byl" atd. Protože svět je jinde. Na paušální role dnes asi nikdo už není zvědavej