• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMANTNetoxická maskulinita - Pozitivní mužnost - fanklub denisy pokorne
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    NYA: Chápu. Já jsem to video neviděla, tak nevím, co je tam učí nebo jim říká. Určitě je potřeba učit, že to, co se počítá, jsou činy, nějak předpokládám, že to Bílý ví a vede to tak. Ale nevim

    S tim covidariem mas pravdu. Ale je to moc HC. To radsi bude dal hrat nejakou videohru

    Nevim "jak se to ma udelat", jenom sleduju ze kdokoliv cokoliv dela - Peterson, Bily, Deida, ucitel boxu, ... implicitne dostava pojeb protoze je to naky podezrely. Kdo jsou teda ti ucitele maskulinity, kteri jsou ok? Je systemovej problem uz v tom samotnym ze "nechat se ucit maskulinitu = priznavam ze nejsem dost chlap, a tim jsem skoncil"? Nevim
    NYA
    NYA --- ---
    YMLADRIS: Je ti 28. Mas shit job, nemas auto, nemas holku, nic jsi nedokazal. Koupíš si 2,5h video za 500 Kč. Po jeho shlédnutí jsi stejná nula jako předtím.

    Jo, možná když by se vykašlal na shit job, de dělá úplně zbytečnou práci a šel obracet nemocný lidi a vozit mrtvoly na covidarium, tak by mohl získat nějakou zkušenost, být platný tam, kde je to potřeba, vyrůst na tom. Imponovat tím holce a sbalit jí.

    Číst si o archetypech můžeš. Ale jak je naplníš? Přímou zkušeností. Bojovník a hrdina se z tebe nestane tak, že si o tom budeš číst, stejně jako se z tebe nestane milenec tak, že budeš koukat na porno..
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    treba jak nize je zminovanej ten skaut jako skvela vec, a ink_flo k tomu pise ze z pionyrskyho tabora ma osypky.

    co ten mladik vlastne teda smi nebo muze delat, aby nebyl predmetem opovrzeni, ze se svou maskulinitu vubec snazi nejak resit. z pohledu tech kdo jsou prece za vodou a muzou se vysmivat ruznym pokusum o postup. nevim.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    NYA: to jo no. Ale je ti 28. Mas shit job, nemas auto, nemas holku, nic jsi nedokazal. Nevis kurva kudy teda. Nejakej tvuj kamos. Tak mu reknes, hele ono se to vyresi kdyz si udelas kurz osetrovatele? Bude to pro nej prijatelny? Udela to? Pomuze mu to?

    za mych mladych let se cetly knizky, kdyby si za 500 koupil jungianskou knihu o muzskych archetypech, je to stejny, je to jiny? dnes lidi nectou ale poslouchaji videa

    snazim se tim rict, ze mi prijde docela past, ze ti dejme tomu incelove at udelaji co udelaji jsou za blbce protoze opravdovej muz nepotrebuje budovat svou spiritualitu pres ezobullshit. jako ze vysmech vsemu. pak nezbyva nez proste dal a dal tajit svoje potreby a emoce
    NYA
    NYA --- ---
    YMLADRIS: já ti nevím, mně to přijde jako taková bussinesová věc.. zaplať 500, pošleme ti video, a pak budeš víc muž.
    No jasně.
    Nojono, když se nedají dělat ezoseminare, tak se nějak vydělávat musí.

    Pro mě je teda tisíckrát větší člověk, kterýho si můžu vážit můj kamarád, co si na podzim udělal kurz ošetřovatele u Červenýho kříže, nastoupil do nemocnice a pracuje na covidovym oddělení. (Jo to jsou ty jak tam umírá ta spousta lidí denně).
    A znám ho tak, že přijel přes celou republiku pomáhat s náma při povodních.

    To jsou lidi, co si nemusí dělat umělý ego na ezo řečičkách, ale mají přirozeně silný ego na základě skutečných zkušeností.

    Tihleti ezo pošuci se snaží život akorát ochcat.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    INK_FLO: a co te na tom (Jan Bily) presne trigruje? Rozeber

    je to podobny jako kdyz nekdo prizna ze chodi na terapii, protoze se chce v necem posunout, zatimco opravdovy muz si radeji udela chlastacku s kamosema v horach? jen se ptam
    AMANT
    AMANT --- ---
    INK_FLO:
    TAK UŽ NEVÁHEJ A VSTUP DO KONFERENCE
    a

    začni využívat svůj potenciál ne na 30%, ale na 100%

    OBJEDNÁVKA

    Fakturační údaje
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    tady je možnost se za 347 kč zbavit syndromu hodného kluka...pokud je vaše reakce "strčte si to do prdele", tak nejste hodný kluk a právě jste ušetřili 347 kč

    SYNDROM HODNÉHO KLUKA – prodej | Evoluce muže
    https://evolucemuze.cz/syndrom-hodneho-kluka/syndrom-hodneho-kluka-prodej/
    AMANT
    AMANT --- ---
    INK_FLO: jo to bychom mohli dat do zahlavi teoreticky, ale je to fakt priserny:))
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    AMANT:

    Staropramen pivni tabor vareni
    https://www.youtube.com/watch?v=QIgG1WsFSPY
    AMANT
    AMANT --- ---
    INK_FLO: boze, chlapark!.)) to je i reklamy na pivo ne?:))

    ale ten web to je extraburt, zakladatel je antonio kolacek:)) kvalitni buddhismus ulitej ve svycarsky bance!
    EKG
    EKG --- ---
    INK_FLO: Taky mam pocit, ze existujou lepsi skoly magie.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    V tom článku to myslím zmínili a ochomejtlo se to i tady. Na ezo trhu je už delší dobu jeden segment - různý mužský kruhy, který se zaměřujou na probouzení nějakýho "deep" mužství (tzn. ani před tím neutíkat a ve strachu ze své toxicity se stát zženštilým, ani to nepřekompenzovávat vnějšíma znakama alá velký auto velký tělo). Tzn. že se to motá kolem potřeby najít ve svým životě duchovní aspekt. Nemůžu si pomoct, ale když na něco takovýho narazím, tak přesto, že racionálně chápu, o co jim jde a příjde mi to fajn, tak primární reakce je odpor a hrůza - možná ta forma a způsob podání, nevím....asociuje mi to nějakej chlapark, circle jerk atd. Možná tím jak je to organizovaný a placený, tak to vyvolává představy nějakýho pionýrskýho tábora.

    Imho podobnej efekt může mít víkend v lese/na horách s pár kámošema, akorát tam není nějakej life-kouč, kterej bude večer u ohně vyzývat ostatní, aby sdíleli své pocity a pronášet životní moudra. Nebo úplně nejlíp vyrazit na ten víkend sám.

    Cesta divého muže
    https://seminare.maitrea.cz/webinar/cesta-diveho-muze
    AMANT
    AMANT --- ---
    TUILE:
    KRYTON: Blahopřeju, pane, záhy se rozpomenete na všechno a budete přesvědčen, že umíte hrát na kytaru.
    LISTER: (Užasle) Umim hrát na kytaru! Jsem virtuóz. Hrábnu do strun a to dřevo zazpívá jako mariňák v bordelu po třech letech na moři.
    KOCOUR: To je dost možný, ale dohoda je dohoda.
    LISTER: Já vim, já vim. Když si chci zabrnkat, musím si oblíct skafandr a hrát venku. Burani.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    AMANT: Přesně! Problémem není selhávání feminizovaného školství nebo přetížené matky, ale pro výchovu kluka toxická nepřítomnost muže. Jako ale stereotypní mindset vydělej peníze, vrať se a buď na mě hodnej a hlavně si před spaním umyj nohy, tomu moc nepřidá. K tomu školství se teď ani raději nebudu vyjadřovat.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    TUILE:
    YMLADRIS: u nás kapely, punkovou nebo grunge kapelu měl jednu chvíli okolo mě skoro každej, jak tyhle žánry na talent moc nároků nekladly :) Ale přemýšlím, jestli cokoliv z toho dneska ještě aspoň marginálně frčí, nebo jaký jsou ty aktuální ekvivalenty... Těch pár dětí, co jsem učila, byť jsou chytrý a přemýšlivý, tak pokud nedělaj nějakej organizovanej sport, mluví převážně o tiktok čelendžích... (může videjko s hafem followers dostatečně suplovat/poskytnout ten pocit "něco dokázat"?)
    TUILE
    TUILE --- ---
    YMLADRIS: to hrani na kytaru mi trha rodidla do ted.

    jinak za nas si kluci hrali s diabolem, s fireshow, s hakisakem, jezdili na skejtu...
    takze nejaky (asi sportovni?) uspechy v tom jakej novej tricek kdo zvladne jako prvni.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    TUILE: jo, to je super. kolik deti je ale ve skautu (dnes 60 000) a kolik z nich je vedoucich. ale jako jo, souhlasim
    TUILE
    TUILE --- ---
    YMLADRIS: chodila sem do skauta. v 16+ se z deti stavali vedouci, kteri tem detem organizovali cas.
    tabor se stavel na zeleny louce (typka, latryna, polni kuchyne...), chata na zimu se opravovala vlastnima silama (vcetne vymen zatepleni, tramu..., jo u toho byli pravda i starsi). vylety, zimni prechody, hrani na kytaru...

    za me toho ti kluci dokazali fakt hodne!
    AMANT
    AMANT --- ---
    YMLADRIS: treba i dokazal, ale ne na tom poli veci, o kterych by si myslel, ze zaujmou divky:) coz vede k tom minecraftu potom a nerdstvi:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam