INK_FLO: mozna jsi mi to kdysi rikal, nebos to uz nekde psal, ta skola instinktu preziti mi neco rika. nebo je mi to povedomy, jak jsem vyrustal ve velkomeste;)) ale trochu me to desi, ja si hned predstavil petiletyho vydesenyho kluka sikanovanyho dedou, doufam, ze mel i nejaky chvile, kdy si moh trochu vydechnout a nekdo ho obejmul:)
YMLADRIS: za mejch mladejch let to bylo stejne jak s tema samanama na doporuceni od kamosu no, ktery te tam treba poprve vzali sebou. ale kdyz vidim lidi 15-17 plny az po rysku necim, co teda psychedelika nejsou ani omylem, tak bych nekdy nejradsi ty mestaky zavolal:))) na druhou stranu, kdyby jejich problem sel vyresit zavolanim mestaku, tak vlastne zadnej problem nemaj:) to proste ma svoje priciny, proc nektery lidi vyhledavaj treba drogy, urcity mista, urcity situace, urcity divny nebo rovnou nebezpecny lidi...
nikdy uplne nemuzu tusit, pred cim utikaj, nebo co hledaj. takze je ani neodsuzuju, ale nekdy z nich mam pocit takovyho zmaru, ze musim utlumit empatii, abych se z toho sam nepos*al. muzu si myslet, co chci, muzou mi lizt na nervy, muzu se treba dostat do nejaky individualniho sporu nebo konfliktu, ale obecne je vyhanet nebudu. ja myslim, ze jsou radi, ze maj nekde chvili misto, odkud je nekdo nebo neco nezene pryc. a rad jim pomuzu nebo se rozdelim, kdyz si reknou. ono kolikrat z takovyho vyndance o 10 let mladsiho, cucak jeden, vyleze neco fakt zajimavyho nebo vtipnyho a strasne ti to ty z urcityho pohledu dost nestastny lidi priblizi a zlidsti. a ty se jim. takovejch prolomenejch ledu bylo, kdyz najednou zjistis, ze naproti je taky vlastne clovek, co chce chapat a ne se hadat...:)
(to je spis jeste dodatek k vlaknu, nez nejaky sdeleni tobe;))